QUOTE(Beta1 @ 2011 09 21, 11:12)
Norma, vakar vakare beziopsodama i savo scano nuotraukas paskaiciavau, kada gi man pamate ta sirdele pagaliau.Taigi zinok tokiu laiku, kaip kad tu buvai pas Treijsa, man irgi tebuvo tiktai dvi puslytes ir net uzuominos apie ka nors ten viduj.Taip kad tu rimtai kiek paskubejai su savo vizitu.Tik jo, Treijsas budamas savam staile kartais ne kazkaip nuteikia
Bet jis taaaaip nuteike, kad nu prasktiskai jokioos vilties, viena kazkoki pavyzdi papasakojo, kaip ten buvo ir viskas. Nesake,gal per anksti .... sako - nu jau turetu tokiu laiku matytis.Vyras tai baltas sedejo, nes jis isvis buvo isitikines kad pamatys du
Aciu Beta1, kaip faina mergaites, kad jus man pasitikejimo ikvepiat, nes as jau zinokit rankas nuleidus sedziu ... Eisiu penktadieni kartot krauja, bus praeje 72 val. Jei kita savaite kazka pamatys, dzaugsiuosi 10 kartu daugiau, nei pamacius pirmakart HCG skaiciukus. Nes per sitas dvi dienas, labai apie daug ka apmasciau. Galvoju, dievulis cia mus perspeja del kazko, nebereikalo nerodo leliaus

mes per daug prisisvaige buvom, jau ruosemes tevams pasakyt po vizito pas Treisa.