Labas rytas
QUOTE(nevere @ 2011 09 23, 07:36)
sveikutes, senokai pas jus nebuvau

gal galite pasakyti kada geriausia apsilankyti pas gydytoja planuojant saldytu embrioniuku isodinima? Ten juk nereikia stimuliuoti, tai tikriausiai galima pacioje ciklo pradzioje? Ar klystu?
Sveikute

Nesvarbu, kada apsilankysi pirma karta, juk vis tiek is karto neisodins

Sodinant snaigiukus gali buti taikomi 3 budai: naturaliame cikle, tik su sprogduku (kad jis susprogdintu nuosava folikula, jei jis isaugtu ir tada isodina snaigutes), taikant trumpa schema, kai vartojamas estrofemas, kad neleistu augti nuosaviems foliams ir ilgoji schema, kai 20-21 cd suleidziamas diferelinas, sulaukiama memiu ir pirmomis ciklo dienomis pradedamas vartoti estrofemas
QUOTE(LinMer @ 2011 09 23, 08:12)
Noriu paklausti, nes jau nieko neprisimenu

Kraujo tyrimus reikia darytis 2-3 ciklo diena ? as jauciu,kad siandiena bus pirma ciklo diena, tai 2-3 gaunasi savaitgalis, ar galima kazkur kraujo tyrima pasidaryti sestadieni Vilniuje ar galiu
Sveikute

Sestadieni Vilniuje krauja gali nusileisti Geromedoje arba Grybo g.
QUOTE(Citas @ 2011 09 23, 09:52)
As irgi ***** emiau ir pusiau apsirgau, koseju, gerkle skauda, sakes, tikiuosi iki antradienio praeis, nes nenoriu sirgdama krauja duoti del visokiu imuniniu dalyku kad ten neiskraipytu situacijos.
O man beje teks nukelti Graikijos Chlamidijos tyrima kitam menesiui, nes sios valkatos truko realiai tik viena diena. o 2 cd tik patepliojo ir dabar jau visai nera nieko.

Nesurinkau pakankamai kraujo tyrimams

Beje Warwara pasidalink pojuciais koks tas skausmas kai cista yra? Nu velnias man taip suriecia sona viena taip lyg nugaroj ir apacioj, lyg ties kiauside bet nugaros pusej. Bijau kad nebutu ten aks susidare
Sveik greiciau

Ir tos memes s... mala
Klausei Warwaros, bet ir as savo trigrasi ikisiu

Man skaudejo po sonkauliu ir toks skausmas, kad net ikvepti trukdo

Jei skauda, isgerk nimezilio, jis ir uzdegima nuima, ir skausma