QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 18, 03:03)
As dar nepradejau vaistu, bet mane jau visa savaite pykina

, siandien buvo momentu kada galvojau, kad greicau tegu nesdinasi klientai, nes eisiu vemti.

Ziauru, atrodo, kad esu rami, nu bet skrandis mano kazkaip kitaip reaguoja, naktimis vemiu, diena ka besuvalgau, skrandis stoja, baisu ir pagalvoti kas desis kai pradesim.....

o tiek atrodo bandai viska valdyti.

O visa tai nevaldoma, visa tai taip sunku, jums visoms po medali reiketu....
Na tiesa pasakius tikejausi kad tau bus sunki pradzia, tu gi pas mus labai labai jautrus zmogiukas (nesakau kad kitos ne, bet tu ypatingai

) Dabar ziurek, kaip ir warwara sake, labai gerai kad pas tave ilga programa, turi laiko pripratinit save prie minties ir situacijos. kaip tik ateis koks panikos priepolis (vemimas ir skrandzio skausmai juk aiski organizmo reakcija i panikos priepolius) garsiai pasakyk sau del ko tai darai, patikek nei viena savam prote esanti mama nedarys nieko kas galetu pakenkti jos busimiems ar esamiems vaikuciams

Vmeti negerai, vemti neteisinga, zemyna melynake nori but laiminga

Sukuriau kazkokia nesamone

Cia jau warwaros itaka kad eiliuot pradejau.
QUOTE(Warwara @ 2011 09 18, 09:17)
Cituk, zinai. Ryt bus ta diena. Kaip ten bebutu, bet rytoj bus lengviau. Ir as labai tikiu, kad rytoj diena bus dar ir pirma is laimingiausiu tavo deinu

Vienas pliusas kad valkatu nera, arba D ir cia is mane juokiasi ir nori kad bergzdziai tikeciau
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 18, 10:34)
Cituk as ir toliau tikiu tavo sekme

Ir tikiu, kad pirmadieni pamatysi grazius skaiciukus. Stipriai stipriai spaudziu kumstelius ir nekantriai laukiu tavo HCG
O treciadieni laukia vizitas pas gyd.
Aciu Kamelija2 laukiu ir as galutinio verdikto, nes tiesa pasakius jau pavargau nuo sitos situacijos
O tai tau suprantu trumpa programa? kad jau treciadieni pas gydytoja? Saunuolis vyras

As saviskio neprikalbejau, sake tu pati geriau zinai kur tau neskauda durti