Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

QUOTE(arabele @ 2008 05 14, 06:43)
o iš kur tu žinai kad į pelėdžiukus eisi ar jau buvai tartis ar kai užrašei pasakė???? ir kada eisi susitarti tiksliai nes man sakė birželį ateiti, o kaip tau????

Aš pas ją buvau darbo reikalais, tai ir asmeniškais reikalais pakalbėjau blush2.gif Užrašė mumis ir pasakė jog į Pelėdžiukus, žinoma jei kas nepasikeis aišku...Aš birželio mėnesį dar jai pasiskambinsiu pasiteirausiu kada ateiti..Minėjo lygtais rugpjuti beateiti, bet reikės pasiskambinti dar tiksliai pasišnekėti kaip kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2008 05 14, 09:54)
Aš pas ją buvau darbo reikalais, tai ir asmeniškais reikalais pakalbėjau  blush2.gif Užrašė mumis ir pasakė jog į Pelėdžiukus, žinoma jei kas nepasikeis aišku...Aš birželio mėnesį dar jai pasiskambinsiu pasiteirausiu kada ateiti..Minėjo lygtais rugpjuti beateiti, bet reikės pasiskambinti dar tiksliai pasišnekėti kaip kas  mirksiukas.gif

jei gali ir man tada pranešk abi nueitume man drasiau butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 04 28, 06:54)
o jūs ten į eilę atsistojot tuose gandriukuose nes pas mus jau tris naujokus priėmė

o čia jau eilė kitam sezonui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2008 05 14, 12:53)
o čia jau eilė kitam sezonui g.gif

taip nes ši sezona beliko dvi savaitės
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 05 14, 10:58)
jei gali ir man tada pranešk abi nueitume man drasiau butu ax.gif

ok 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2008 05 14, 15:38)

o kokių dar ten būna grupių, gal žinai????
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 05 14, 21:29)
o kokių dar ten būna grupių, gal žinai????

ne nežinau schmoll.gif
Atsakyti
gal kas is mamyciu vedate vaikucius i siuos darzelius "Žilvitis" ir "Buratina" kokie atsiliepimai,butu idomu paskaityti ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! 4u.gif
As tik vakar uzrasiau savo mazaji i darzeli, kad galetume eiti nuo 2009 m. rudens, EILEJE 76 doh.gif doh.gif Sake nuo sio rudens 20 iseina, kiti 50 neisku kur plaukios, gal kas atkris gal ir ne...sakau kokia tikimybe, kad pateksim, sako pateksit! Rasiausi ten , ne todel kad prestizinis, koks gali buti prestizas, kaip kazkas minejo blink.gif g.gif neikirtau to pasakymo, geri atsiliepimai, grazi aplinka, tvarka mane paskatino uzsirasyti. be to atsargai rasysiuosi i Zilvyti, ten taip pat nuostabus darzelis...atstumas man iki ju vienodas...
arciausiai namu yra Berzelis ir Gintarelis, jie man atrodo nekokie, vien aplinka netraukia...
P. S ir mes gandriukus lankome ax.gif Mes buvom vieni is naujoku grupeje, pritapom ax.gif thumbup.gif
Turint pazystamu be eiles priims net ir i pilna grupe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2008 05 20, 19:33)
Sveikos mamytes!  4u.gif
As tik vakar uzrasiau savo mazaji i darzeli, kad galetume eiti nuo 2009 m. rudens, EILEJE 76  doh.gif  doh.gif  Sake nuo sio rudens 20 iseina, kiti 50 neisku kur plaukios, gal kas atkris gal ir ne...sakau kokia tikimybe, kad pateksim, sako pateksit! Rasiausi ten , ne todel kad prestizinis, koks gali buti prestizas, kaip kazkas minejo  blink.gif  g.gif neikirtau to pasakymo, geri atsiliepimai, grazi aplinka, tvarka mane paskatino uzsirasyti. be to atsargai rasysiuosi i Zilvyti, ten taip pat nuostabus darzelis...atstumas man iki ju vienodas...
arciausiai namu yra Berzelis ir Gintarelis, jie man atrodo nekokie, vien aplinka netraukia...
P. S ir mes gandriukus lankome  ax.gif Mes buvom vieni is naujoku grupeje, pritapom  ax.gif  thumbup.gif
Turint pazystamu be eiles priims net ir i pilna grupe  mirksiukas.gif

tik dabar užrašei unsure.gif tai gal iš vis nežadėjai vesti g.gif

Pasakoje sakė, nuo šio rugsėjo yra norinčių 84 vaikai blink.gif

beje kur užrašei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myma: 20 gegužės 2008 - 18:55
Niu baik, jau nieko nebesakyk...nemaniau, kad tokios eiles... blush2.gif ax.gif Kaip kur uzrasiau? ka tu turi omeny?
Siaip uzsirasiau dar ir i Zilviti, ten irgi eileje 73...
Tai tik po viena grupe teima kasmet? kad tokios eiles? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2008 05 22, 18:25)
Niu baik, jau nieko nebesakyk...nemaniau, kad tokios eiles...  blush2.gif  ax.gif Kaip kur uzrasiau? ka tu turi omeny?
Siaip uzsirasiau dar ir i Zilviti, ten irgi eileje 73...
Tai tik po viena grupe teima kasmet? kad tokios eiles?  blink.gif

o koks pirmas darželis arba aš nematau arba nesupratau iš konteksto blush2.gif
Atsakyti