Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

O mes dar neisim į darželį ax.gif
todėl ramu kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atni @ 2008 07 01, 10:56)
Mes į Saulučių  g.gif  Taip išeina, kad trys mažųjų grupės yra  g.gif  O kas auklėtojos ar nesakė  g.gif

ne nesakė, nors aš ir neklausiau nes aš nieko nepažystų tai nelabai ką ta pavardė ir padėtu ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Mane drauge labai nugazdino, tai gal kas zino pries kiek laiko reikia nunest prasyma i darzeli, kad nepaveluot. Ir isvis kaip skirstomi tie darzeliai ir lopseliai, ta prasme nuo kokio amziaus? Visai nieko apie tai neismanau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2008 07 11, 00:25)
Sveikos. Mane drauge labai nugazdino, tai gal kas zino pries kiek laiko reikia nunest prasyma i darzeli, kad nepaveluot. Ir isvis kaip skirstomi tie darzeliai ir lopseliai, ta prasme nuo kokio amziaus? Visai nieko apie tai neismanau. blush2.gif

aš į darželį užrašiau kai Aistei buvo 2 mėn.
Kuo anksčiau tuo geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2008 07 10, 23:25)

yra visokių tų darželių ir lopšelių o nuo kelių planuoji vesti kad manai jau pavėlavus???
Atsakyti
Nuo 2 metu.
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2008 07 31, 05:00)
Nuo 2 metu.

niekur dar nepavėlavai nuo rudens rašykis į kokį tik norį darželį ir lauk savo laiko nes dar pusantrų metų turi tai tikraii spėsi o kokiu darželiu domiesi????
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 07 08, 22:46)
ne nesakė, nors aš ir neklausiau nes aš nieko nepažystų tai nelabai ką ta pavardė ir padėtu ax.gif

as preita vasara birzelio gale uzrasiau savo mazyle i darzeli "linelis" ir jau nuo rugsejo pradejome eiti bigsmile.gif nereikejo nieko laukti, jokiu eiliu nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogete @ 2008 08 17, 16:32)
as preita vasara birzelio gale uzrasiau savo mazyle i darzeli "linelis" ir jau nuo rugsejo pradejome eiti  bigsmile.gif  nereikejo nieko laukti, jokiu eiliu nieko  mirksiukas.gif

o kaip pats darželis???/
Kaip auklėtojos????
Atsakyti
labas mamytes, bigsmile.gif pernai vedziau sunu i lineli,tai iskentejom pora savaiteliu schmoll.gif visiskai neuzsijeme aukletojos su vaikais,kas valge ,kas nespejo,bet net neprieina pamaitint,o viska nurenka nuo stalo doh.gif o vaikuciai buvo nuo 2 iki 3 metuku.pirmos dieneles darzelyje,tai tikrai turetu juos pamokyti.as pati sedejau pirmas dieneles kartu ir viska maciau g.gif pries pokaiti net pasakeliu nepaseka.Net grupes niurios,o maistas irgi nekoks schmoll.gif labai nepatiko!!!!!!!!!!!!!
si rudeni bandysim eiti i Delfina.pavasari uzsirasem,tai tikiuos,kad priims g.gif kiek nuomoniu girdejau apie si darzeli,tai tik geros bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2008 08 18, 09:52)
si rudeni bandysim eiti i Delfina.pavasari uzsirasem,tai tikiuos,kad priims g.gif kiek nuomoniu girdejau apie si darzeli,tai tik geros bigsmile.gif

mes irgi eisim į delfiną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2008 08 18, 11:46)
mes irgi eisim į delfiną  mirksiukas.gif

IR MES tongue.gif
Atsakyti