Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

mielosios, kad ir kaip gaila būtų , bet mūsų valdžios vyrai neskubėjo laiku skirti lėšų "Delfino"darželio virtuvės renovacijai , tad kol neveiks virtuvė vaikus į darželį nevesime. g.gif planuojama baigti kitą savaitę.
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biliute: 28 rugpjūčio 2008 - 18:06
QUOTE(biliute @ 2008 08 28, 17:57)

sveikutes mamytes 4u.gif siandien kalbejau su DELFINO vedeja ,tai pasake,kad vaikucius galesim vesti tik nuo 20 dienos cray.gif cry.gif maciau,kad dar pilnai vyksta remonto darbai g.gif
mes busim naujokai ir eisim i GREITUOLIUKU GRUPE thumbup.gif gal atsirastu mamyciu,kurios veda i sia grupe savo angelelius?? bigsmile.gif kokios aukletojos?kaip grupe ir tt? g.gif aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2008 08 28, 21:35)
sveikutes mamytes 4u.gif siandien kalbejau su DELFINO vedeja ,tai pasake,kad vaikucius galesim vesti tik nuo 20 dienos cray.gif  cry.gif maciau,kad dar pilnai vyksta remonto darbai g.gif

be ventiliacijos pacios patalpos bus suremontuotos ir galės virti valgyti, pagal sutarti remontai baigiasi 19 rugsėjo.Rangovai dirbs ir per savaitgali jog padarytu, įrengimus pajungtu, jog galėtų funkcionuoti, musu vaikuciu maistas bus atvezinejamas, bent jau viena savaite tai tikrai manau ax.gif doh.gif Pažiūrėsim šiandien ka direktorė Delfino bus nusprendusi.... g.gif
Atsakyti
Kalbėjau su direktorę Delfino, darželis neatsidarys, TIK mažiukai prisipratinimui eis po kelias valandas be maitinimo kol kas...Gausim pakentėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2008 08 29, 09:29)
Kalbėjau su direktorę Delfino, darželis neatsidarys, TIK mažiukai prisipratinimui eis po kelias valandas be maitinimo kol kas...Gausim pakentėti  ax.gif

thumbup.gif nors tas gerai, jau maniau, kad į darbą neišeisiu nuo spalio doh.gif Vakare susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atni @ 2008 08 29, 09:34)
thumbup.gif  nors tas gerai, jau maniau, kad į darbą neišeisiu nuo spalio  doh.gif  Vakare susitiksim  mirksiukas.gif

aga nors tiek gerai mirksiukas.gif Susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Kaip gerai, kad prieš eidama į Delfiną, užsukau čia, tai reiškiasi dičkiams nereikės dar į darželį g.gif . Manoji jau džiaugėsi, kad po dviejų dienų jau galės žygiuot, reiks pasakyti, kad dar pakentėtų rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiwija: 29 rugpjūčio 2008 - 12:08
tai pasirodo visur bėdos su remontais verysad.gif
o auklėtojos mūsų vaikučių man pasirodė, bent jau iš pirmo žvilgsni labai šaunios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 08 29, 21:46)
tai pasirodo visur bėdos su remontais verysad.gif
o auklėtojos mūsų vaikučių man pasirodė, bent jau iš pirmo žvilgsni labai šaunios thumbup.gif

Į kokią grupę Smiltė keliaus?

Mano sūnus irgi Delfinukas. Buvo Pelėdžiukas. Prisiminimai laaabai šilti wub.gif thumbup.gif
Paskutinius metus priešmokyklinukas jau Greituoliukas buvo. Auklėtoja Zenona dabar dar geru žodžiu paminim wub.gif

Sūnėno mama sakė, kad auklėtoja skambino - sako kita savaite Delfinas dar nedirbs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmoškė @ 2008 08 29, 21:44)
Į kokią grupę Smiltė keliaus?

Mano sūnus irgi Delfinukas. Buvo Pelėdžiukas. Prisiminimai laaabai šilti  wub.gif  thumbup.gif
Paskutinius metus priešmokyklinukas jau Greituoliukas buvo. Auklėtoja Zenona dabar dar geru žodžiu paminim  wub.gif

Sūnėno mama sakė, kad auklėtoja skambino - sako kita savaite Delfinas dar nedirbs  g.gif

mes irgi pelėdžiukais patapsim tik va paskutiniu metu mano Smiltė labai grubi daros bijau kad ten vaikų nesužalotu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 08 29, 22:50)
mes irgi pelėdžiukais patapsim tik va paskutiniu metu mano Smiltė labai grubi daros bijau kad ten vaikų nesužalotu verysad.gif

doh.gif Dabar kai paskaičiau tavo žodžius susiprotėjau doh.gif Dukterėčia pelėdžiukas buvo doh.gif Ot mama lotuliukas.gif Mes Voveriukai buvom biggrin.gif

Nu nieko, pasikumščiuos savaitę kitą - sutvarkys auklėtojos mirksiukas.gif
Atsakyti