Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

Gal girdejote ar "delfinas" virtuv4 bus suremontuota iki rugsejo 1,turiu mintyje ar veiks darzelis rugsejo 1<>? g.gif ,ir ar nesa vaikuciai aukletojoms geliu ugsejo 1<>?
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 08 22, 10:23)
nu ką pagyvensim pamatysim, nebedaug beliko laukti

drinks_cheers.gif

QUOTE(gvidaa @ 2008 08 22, 11:00)
Gal girdejote ar "delfinas" virtuv4 bus suremontuota iki rugsejo 1,turiu mintyje ar veiks darzelis rugsejo 1<>? g.gif ,ir ar nesa vaikuciai aukletojoms geliu ugsejo 1<>?

Turėtų suremontuoti, aš tuo rūpinuosi, jog Rangovai paskubėtų mirksiukas.gif Pažadėjo suremontuoti...Paaiškės kitą savaitę viskas ir direktorė pasakys per susirinkimą, bet manau darželį vistiek atidarys jei kokių smulkmenų trūks....Aš nusiteikus optimistiškai mirksiukas.gif
Gėlių neša mirksiukas.gif O į kokią grupę jūs eisit? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemarioji: 22 rugpjūčio 2008 - 10:15
QUOTE(Kiwija @ 2008 08 22, 00:43)
Kas apklausą sudarys  bigsmile.gif ???
Papildyta:

thumbup.gif
Mes irgi einam į Delfiną, dukrytė laukia nesulaukia, kada reiks eiti į darželį, ir maistas skanus, auklėtojos labai užsiima su vaikais, o šeimininkė tai iš vis  thumbup.gif .

4u.gif o kokia grupe lankote Delfine?
ir dar prasymas :isduokite paslapti,kaip issidedate tokius saunius logotipus ir kur juos randate g.gif as nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Redazi @ 2008 08 21, 19:29)
4u.gif tai šaunu,o aš tiek teradau.Gal dar kitų irgi yr.

QUOTE(Kiwija @ 2008 08 22, 01:43)
Kas apklausą sudarys  bigsmile.gif ???
Apklausą prie jau atidarytos temos kažkada bandžiau-nepavyko.reik naują skelbiant mirksiukas.gif
tik dėl dėl vertinimo kriterijų g.gif

QUOTE(domante4 @ 2008 08 22, 11:29)
issidedate tokius saunius logotipus ir kur juos randate g.gif as nemoku blush2.gif
taip kaip nuotrauką įsidėjai mirksiukas.gif Mano nustatymai,keisti avatarą. Pvz čia paieškok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Graž*Kia @ 2008 08 22, 10:53)
4u.gif tai šaunu,o aš tiek teradau.Gal dar kitų irgi yr.
Apklausą prie jau atidarytos temos kažkada bandžiau-nepavyko.reik naują skelbiant mirksiukas.gif
tik dėl dėl vertinimo kriterijų g.gif
taip kaip nuotrauką įsidėjai mirksiukas.gif Mano nustatymai,keisti avatarą. Pvz čia paieškok 4u.gif

bigsmile.gif aciu,tuoj pasinaudosiu pastarimu ir pasizvalgysiu po nuoroda 4u.gif .o nuorauka sita tiko,nors kazkoki iskreipta vaizdeli rodo doh.gif ax.gif kitu formatas per didelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2008 08 22, 10:14)
drinks_cheers.gif
Turėtų suremontuoti, aš tuo rūpinuosi, jog Rangovai paskubėtų  mirksiukas.gif Pažadėjo suremontuoti...Paaiškės kitą savaitę viskas ir direktorė pasakys per susirinkimą, bet manau darželį vistiek atidarys jei kokių smulkmenų trūks....Aš nusiteikus optimistiškai  mirksiukas.gif
Gėlių neša  mirksiukas.gif O į kokią grupę jūs eisit?  ax.gif

nu jei tu rūpiniesi tai mums ramiau thumbup.gif čia biški ne į tema davai pasirūpink ir baseinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 08 22, 09:50)
kokią grupę lankot

4u.gif o kokia grupe lankote Delfine?

Skruzdėlyčių, mums paskutiniai metai - priešmokyklinė grupė smile.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif .
QUOTE(Graž*Kia @ 2008 08 22, 11:53)
tik dėl vertinimo kriterijų g.gif

Būtų smagu, kad naujoj temukėj būtų apklausėlė, čia jau su temos autore reikia tartis mirksiukas.gif 4u.gif , o vertinimo kriterijus galėsim aptarinėti rolleyes.gif.
Papildyta:
ir dar prasymas :isduokite paslapti,kaip issidedate tokius saunius logotipus ir kur juos randate g.gif as nemoku

Čia yra daug avatarų ir patogu naudotis mirksiukas.gif .
Atsakyti
laba diena smile.gif

gal kas girdejot ar pasaka darzelis atsidarys rugsejo 1d. ?
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 08 22, 13:39)
nu jei tu rūpiniesi tai mums ramiau thumbup.gif  čia biški ne į tema davai pasirūpink ir baseinu ax.gif

baseino niekaip nepaskubinsi schmoll.gif , terminai ir viskas doh.gif Ne aš rūpinuosi tuo objektu ax.gif

QUOTE(editavil @ 2008 08 23, 16:45)
laba diena smile.gif

gal kas girdejot ar pasaka darzelis atsidarys rugsejo 1d. ?

tikėkimės jog atsidarys mirksiukas.gif Jei susipaudę grupėse pabūsitt, tai manau ir atsidarys mirksiukas.gif Direktorė manau pasakys viską, šiandien ji jau darbe turėtų būti...
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 08 21, 10:37)
sunus lanke darzeli delfinas,jam visai patiko. kai persikelem i etg -kregzdute,sako jog cia daug geriau.aukletoja laimute mums thumbup.gif

bigsmile.gif Dar vieni iš "Kregždutės" thumbup.gif . Man tai superinis darželis, o ir mokykla. Didysis jau perėjo visas grupes ir mokyklą šiemet baigė ax.gif . Dabar į "Viščiukų" grupę keliauja ir vidurinėlis wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kiwija @ 2008 08 22, 23:12)
Skruzdėlyčių, mums paskutiniai metai - priešmokyklinė grupė smile.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif .

Būtų smagu, kad naujoj temukėj būtų apklausėlė, čia jau su temos autore reikia tartis  mirksiukas.gif  4u.gif , o vertinimo kriterijus galėsim aptarinėti rolleyes.gif.
Papildyta:

Čia yra daug avatarų ir patogu naudotis mirksiukas.gif .

thumbup.gif didelis aciu thumbup.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2008 08 27, 12:41)
thumbup.gif didelis aciu thumbup.gif  aciuks.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif biggrin.gif .
Atsakyti