QUOTE(arabele @ 2008 11 15, 15:20)
keistuolė tavo mergička blynų nevalgo aš iki šiol tik duok ir manoji visų rūšių valgo. Pirmą kart matau tokį vaiką bet kaip ten kažkas sakė visokių yra visokių reikia 

Prie ko cia keistas vaikas kad blynu nevalgo

Pas mus grupeje maciau yra padetas asotelis vandenuko ir trys puodeliai, kuriuose yra ipilta vandenuko. Maciau kaip vakariene pavalges vaikas, negere kakavos, bet nuejo prie to vandenuko ir atsigere. Jau man kazkokia keista ta diskusija del to atsigerimo... Yra duodama gerti tiems vaikams, tik pasiklauskite tiesiai sviesiai aukletoju ir parodys viska kaip kas yra ir paaiskins. Reikia daugiau bendrauti su aukletojomis ir nekils tokiu diskusiju.
O del nesimosi i grupe vienam vaikui kad ir surelio ar bandeles - tai pas mus grieztai ne. Jie nesi - tai nesk visai grupei. O ta sureli gali vaikas namuose pusryciaudamas suvalgyti. Nebutina nesti i grupe ir rodyti, kad va jus valgote kose, o as tai esu isskirtinis valgau sureli su bandele.
o kad nebutina valgydinti visa grupe kaip cia kazkas sake - juk kukuruzu pakelio ar tu sausainuku atsinesimas nera vaiko skrandzio prikisimas, jie pasiskanauja, mokosi dalintis. Kad ir tas kukuruzu pakelis kurio uztektu visai grupei kainuoja pigiau nei tas surelis su bandele.