Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

QUOTE(arabele @ 2008 11 15, 15:20)
keistuolė tavo mergička blynų nevalgo aš iki šiol tik duok ir manoji visų rūšių valgo. Pirmą kart matau  tokį vaiką bet kaip ten kažkas sakė visokių yra visokių reikia tongue.gif

Prie ko cia keistas vaikas kad blynu nevalgo g.gif Nu ir suvartei sakyciau g.gif

Pas mus grupeje maciau yra padetas asotelis vandenuko ir trys puodeliai, kuriuose yra ipilta vandenuko. Maciau kaip vakariene pavalges vaikas, negere kakavos, bet nuejo prie to vandenuko ir atsigere. Jau man kazkokia keista ta diskusija del to atsigerimo... Yra duodama gerti tiems vaikams, tik pasiklauskite tiesiai sviesiai aukletoju ir parodys viska kaip kas yra ir paaiskins. Reikia daugiau bendrauti su aukletojomis ir nekils tokiu diskusiju.

O del nesimosi i grupe vienam vaikui kad ir surelio ar bandeles - tai pas mus grieztai ne. Jie nesi - tai nesk visai grupei. O ta sureli gali vaikas namuose pusryciaudamas suvalgyti. Nebutina nesti i grupe ir rodyti, kad va jus valgote kose, o as tai esu isskirtinis valgau sureli su bandele.
o kad nebutina valgydinti visa grupe kaip cia kazkas sake - juk kukuruzu pakelio ar tu sausainuku atsinesimas nera vaiko skrandzio prikisimas, jie pasiskanauja, mokosi dalintis. Kad ir tas kukuruzu pakelis kurio uztektu visai grupei kainuoja pigiau nei tas surelis su bandele.
Atsakyti
QUOTE(Sandrozka @ 2008 12 04, 10:58)
Prie ko cia keistas vaikas kad blynu nevalgo  g.gif  Nu ir suvartei sakyciau  g.gif

Pas mus grupeje maciau yra padetas asotelis vandenuko ir trys puodeliai, kuriuose yra ipilta vandenuko. Maciau kaip vakariene pavalges vaikas, negere kakavos, bet nuejo prie to vandenuko ir atsigere. Jau man kazkokia keista ta diskusija del to atsigerimo... Yra duodama gerti tiems vaikams, tik pasiklauskite tiesiai sviesiai aukletoju ir parodys viska kaip kas yra ir paaiskins. Reikia daugiau bendrauti su aukletojomis ir nekils tokiu diskusiju.

O del nesimosi i grupe vienam vaikui kad ir surelio ar bandeles - tai pas mus grieztai ne. Jie nesi - tai nesk visai grupei.  O ta sureli gali vaikas namuose pusryciaudamas suvalgyti. Nebutina nesti i grupe ir rodyti, kad va jus valgote kose, o as tai esu isskirtinis valgau sureli su bandele.
o kad nebutina valgydinti visa grupe kaip cia kazkas sake - juk kukuruzu pakelio ar tu sausainuku atsinesimas nera vaiko skrandzio prikisimas, jie pasiskanauja, mokosi dalintis.  Kad ir tas kukuruzu pakelis kurio uztektu visai grupei kainuoja pigiau nei tas surelis su bandele.

drinks_cheers.gif su nuomone
Atsakyti
QUOTE(Sandrozka @ 2008 12 04, 08:58)
Prie ko cia keistas vaikas kad blynu nevalgo  g.gif  Nu ir suvartei sakyciau  g.gif

O del nesimosi i grupe vienam vaikui kad ir surelio ar bandeles - tai pas mus grieztai ne. Jie nesi - tai nesk visai grupei.  O ta sureli gali vaikas namuose pusryciaudamas suvalgyti. Nebutina nesti i grupe ir rodyti, kad va jus valgote kose, o as tai esu isskirtinis valgau sureli su bandele.
o kad nebutina valgydinti visa grupe kaip cia kazkas sake - juk kukuruzu pakelio ar tu sausainuku atsinesimas nera vaiko skrandzio prikisimas, jie pasiskanauja, mokosi dalintis.  Kad ir tas kukuruzu pakelis kurio uztektu visai grupei kainuoja pigiau nei tas surelis su bandele.

nu atsiprašau kad suvarčiau nenorėjau blush2.gif
o dėl nuomonės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 12 02, 19:51)
o jei taviškis atsineš, o kitas atims kaltinsi auklėtojas kad nemoka dirbti???????? Ar kad ano tai mama negerai išauklėjo????

nebesibarkim,mamytes 4u.gif mums aukletojos leido atsinesti,vaikai nepyksta,nieks neatima,nepraso mirksiukas.gif o jei ka tai ir kitos mamos gali savo vaikui sausiainuka ideti.nematau problemos g.gif svarbu aukletojos thumbup.gif ,vaikuciaai thumbup.gif suprantu,kad vaikui reikia bendravimo su vaikais,pasiruosimo mokyklai,savarankiskumo ir tt.todel ir pradejau vesti nuo 4 metuku i darzeli ax.gif jei ne sie dalykai,tai gyventumem ramiai namuose,miegotumem kiek norim,valgytumem ka norim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
visos gyvenam pagal savo galimybes mirksiukas.gif
Atsakyti
oho diskusijos blink.gif
o namuose taip jau visos darot 3 kartus dienoi skirtingai g.gif Juk būna dienų kai ir namuose vaikai nevalgo zyzia neskanu...
Darželiu esu patenkinta Žilivtis drinks_cheers.gif thumbup.gif

o kas dėl auklių tai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kismida @ 2008 12 04, 15:39)
oho diskusijos blink.gif
o namuose taip jau visos darot 3 kartus dienoi skirtingai g.gif Juk būna dienų kai ir namuose vaikai nevalgo zyzia neskanu...
Darželiu esu patenkinta Žilivtis drinks_cheers.gif  thumbup.gif
o kas dėl auklių tai drinks_cheers.gif

tu visad viskuom patenkinta nu super motera nieko nepasakysi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 12 04, 22:01)
tu visad viskuom patenkinta nu super motera nieko nepasakysi thumbup.gif

ypač v... tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kismida @ 2008 12 05, 11:49)
ypač v... tongue.gif  mirksiukas.gif

Tu nebutum tu biggrin.gif mirksiukas.gif

Mes savuoju irgi patenkintos - Pasaka
Atsakyti
"delfine"nauja tvarka:pavakariu nebeduoda g.gif g.gif aukletojos negali paaiskinti,kodel g.gif jei pirmadieni vel nebus,reiks klausti vedejos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domante4: 05 gruodžio 2008 - 22:43
QUOTE(domante4 @ 2008 12 05, 22:42)
"delfine"nauja tvarka:pavakariu nebeduoda g.gif  g.gif aukletojos negali paaiskinti,kodel  g.gif jei pirmadieni vel nebus,reiks klausti vedejos verysad.gif

pastebejau ir as g.gif Mano mazajai tai tik geriau, nes kai pavalgo pavakarius, tai vakarienes ji beveik nevalgo doh.gif Reikes pirmadieni paklausti kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2008 12 06, 20:26)
pastebejau ir as  g.gif Mano mazajai tai tik geriau, nes kai pavalgo pavakarius, tai vakarienes ji beveik nevalgo  doh.gif Reikes pirmadieni paklausti kodel  g.gif

nu va kiek pasikeitimų mūsų darželyje, tik nebūk savaičių porą ir atsilieki nuo visko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2008 12 06, 20:26)
pastebejau ir as  g.gif Mano mazajai tai tik geriau, nes kai pavalgo pavakarius, tai vakarienes ji beveik nevalgo  doh.gif Reikes pirmadieni paklausti kodel  g.gif

gerai,kad vaikutis uzkandes pavakarius(obuoliuka ar sausainuka)jau vakarienes nebenori ax.gif maniskiui tai pavakariai tik kirminui numalsinti doh.gif bet matau,kad jusu paneles mazesnes g.gif maniskis griet 5 bus,tai ir valgyt stipriau nori lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet mazas ar didesnis,o isbut nuo 12 val iki 16,30 val be kasnio burnoj tikrai sunku ax.gif ir negalima skranduko taip ilgai tuscio laikyti schmoll.gif ziuresim,ka pasakys vedeja g.gif ogal pirmadieni jau bus g.gif
Atsakyti