Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

QUOTE(domante4 @ 2008 12 07, 10:23)
gerai,kad vaikutis uzkandes pavakarius(obuoliuka ar sausainuka)jau vakarienes nebenori ax.gif maniskiui tai pavakariai tik kirminui numalsinti doh.gif bet matau,kad jusu paneles mazesnes g.gif maniskis griet 5 bus,tai ir valgyt stipriau nori lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet mazas ar didesnis,o isbut nuo 12 val iki 16,30 val be kasnio burnoj tikrai sunku ax.gif ir negalima skranduko taip ilgai tuscio laikyti schmoll.gif ziuresim,ka pasakys vedeja g.gif ogal pirmadieni jau bus g.gif

taip manajai dar tik 2.6 metuku...paziuresim kaip bus pirmadieni mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif buvau uzsukus pas vedeja del pavakariu paklausti,tai paaiskino,kad uz 5,60 lt dienai ne kas ir beiseina g.gif tai ir neaisku ar bebus pavakariai ax.gif gaila verysad.gif siais metais uz maista atsakinga nauja darbuotoja,be to dar ir katilas nebenaudojamas,kur virdavo skryliukus,kuldunus ir tt. doh.gif g.gif kai gaus katila nauja, turetu ir meniu but ivairesnis,ne vien tik koses mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2008 12 11, 12:05)
4u.gif buvau uzsukus pas vedeja del pavakariu paklausti,tai paaiskino,kad uz 5,60 lt dienai ne kas ir beiseina g.gif tai ir neaisku ar bebus pavakariai ax.gif gaila verysad.gif siais metais uz maista atsakinga nauja darbuotoja,be to dar ir katilas nebenaudojamas,kur virdavo skryliukus,kuldunus ir tt. doh.gif  g.gif kai gaus katila nauja, turetu ir meniu but ivairesnis,ne vien tik koses mirksiukas.gif

katilas jau yra, šiandien atvežė... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2008 12 11, 13:25)
katilas jau yra, šiandien atvežė...  4u.gif

tai malonu girdeti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2008 12 11, 13:05)
4u.gif buvau uzsukus pas vedeja del pavakariu paklausti,tai paaiskino,kad uz 5,60 lt dienai ne kas ir beiseina g.gif tai ir neaisku ar bebus pavakariai ax.gif gaila verysad.gif siais metais uz maista atsakinga nauja darbuotoja,be to dar ir katilas nebenaudojamas,kur virdavo skryliukus,kuldunus ir tt. doh.gif  g.gif kai gaus katila nauja, turetu ir meniu but ivairesnis,ne vien tik koses mirksiukas.gif

Tai idomu kodel kituose darzeliuose uz ta suma iseina ir pavakariai g.gif
Mes lankom Bitute, tai sakyciau labai normaliai maitina ir matyt toje sumoje issitenka. Pusryciams tai kiausinis, tai kiausiniene, kose, desrele, varskes apkepas,sumustinis ir + sausainis ar riestainis ir kakava(cia kad tie nevalgantys kosiu truputi pasistiprintu lotuliukas.gif ) priespieciams vaisiai(bananas, obuolys, mandarinai - vienas is ju) pietums aisku sriuba ir mesiskas patiekalas, vakarienei, buna darzoviu misrainyte, kose, kartais desrele, jei ryte nebuna, varsketukai, sumustinis ir dar jei kose tai plius kokia surio lazdele pic Nic(cia vel alternatyva nevlgantiems kosiu lotuliukas.gif ) Nu as patenkinta dienos maitinimu ir va matyt kazkaip isitenka i tuos 5,60 ax.gif
Cia jau darzelio kalte, kad nesugeba vaikams pavakariu suorganizuoti, manyciau, gal tokiu budu bando is tevu kokia vietine rinkliava issiprasyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2008 12 13, 01:02)
Tai idomu kodel kituose darzeliuose uz ta suma iseina ir pavakariai g.gif
Mes lankom Bitute, tai sakyciau labai normaliai maitina ir matyt toje sumoje issitenka. Pusryciams tai kiausinis, tai kiausiniene, kose, desrele, varskes apkepas,sumustinis ir + sausainis ar riestainis ir kakava(cia kad tie nevalgantys kosiu truputi pasistiprintu lotuliukas.gif ) priespieciams vaisiai(bananas, obuolys, mandarinai - vienas is ju) pietums aisku sriuba ir mesiskas patiekalas, vakarienei, buna darzoviu misrainyte, kose, kartais desrele, jei ryte nebuna, varsketukai, sumustinis ir dar jei kose tai plius kokia surio lazdele pic Nic(cia vel alternatyva nevlgantiems kosiu lotuliukas.gif ) Nu as patenkinta dienos maitinimu ir va matyt kazkaip isitenka i tuos 5,60 ax.gif
Cia jau darzelio kalte, kad nesugeba vaikams pavakariu suorganizuoti, manyciau, gal tokiu budu bando is tevu kokia vietine rinkliava issiprasyti g.gif

good.gif jusu maistas kaip namuose thumbup.gif gal ir pasmus bus ivairesnis,nes katila isigijo g.gif o priespieciu delfine tikrai nera,kad net ir pavakariu nebeduoda,bet ziuresim kas bus toliau g.gif 17 diena bus tevu komiteto susirinkimas,tai gal ras pinigu nors obuoliui pavakariams ax.gif turguje paziurejau obuoliuku yra ir po 1 lt uz kg,tai ieina 6-7 obuoliukai,reiskia ,kad obuolys kainuoja apie 20 ct lotuliukas.gif tai gal sugraibys darzelis tuos "didelius" pinigus vaikams!!! ax.gif
Atsakyti
Idomiai cia, kad vienam darzely yra net priespieciai ir pavakariai, nors finansavimas tas pats, o kituose tik pusryciai ir pietus. kazkas man cia korupcija pakvipo, ar nereiks koki skunda surasyti? g.gif
Ir del to katilo man juokinga, kaip gali netureti darzelis katilo ir tik neseniai isigyti doh.gif o vaikai del to turi valgyti tik toki maista kuris jau negaminamas katile lotuliukas.gif Bet gi galima naudoti senaji, kol nauja isigysi, arba jei jau toks ten issidevejes, tegu is namu atsinesa, kol naujam lesu surinks blush2.gif Kodel turi kenteti musu vaikuciai.
Nebepatinka man tas delfinas del savo sitokiu dalyku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lakoste @ 2008 12 16, 11:07)
Idomiai cia, kad vienam darzely yra net priespieciai ir pavakariai, nors finansavimas tas pats, o kituose tik pusryciai ir pietus. kazkas man cia korupcija pakvipo, ar nereiks koki skunda surasyti? g.gif
Ir del to katilo man juokinga, kaip gali netureti darzelis katilo ir tik neseniai isigyti doh.gif o vaikai del to turi valgyti tik toki maista kuris jau negaminamas katile lotuliukas.gif Bet gi galima naudoti senaji, kol nauja isigysi, arba jei jau toks ten issidevejes, tegu is namu atsinesa, kol naujam lesu surinks blush2.gif Kodel turi kenteti musu vaikuciai.
Nebepatinka man tas delfinas del savo sitokiu dalyku schmoll.gif

nu nesikundžiu aš vaikų maitinimu delfine ar su katilua r be katilo vaikai pavalgę ir viskas gerai labai jūs namie 5 patiekalus pateikiat ir visi skirtingi?????? Nu aš tai jau ne kartais ir visą dieną tą patį namie valgo kol suvalgo. O darželį vis kas nors kita. Ir nežinau labai jau čia jūs ieškot prie ko prikibt tai maistas prastas tai to ano ar trečio nėr tai auklėtoja to ar ano nepadarė, aš tai paprasčiau į viską žiūriu jei kas ko nedadarė pati pasidarau, bet darželis mano akimis yra gėris visko ten jie mokosi, žaidžia bendrauja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 12 19, 11:32)
nu nesikundžiu aš vaikų maitinimu delfine ar su katilua r be katilo vaikai pavalgę ir viskas gerai labai jūs namie 5 patiekalus pateikiat ir visi skirtingi?????? Nu aš tai jau ne kartais ir visą dieną tą patį namie valgo kol suvalgo. O darželį vis kas nors kita. Ir nežinau labai jau čia jūs ieškot prie ko prikibt tai maistas prastas tai to ano ar trečio nėr tai auklėtoja to ar ano nepadarė, aš tai paprasčiau į viską žiūriu jei kas ko nedadarė pati pasidarau, bet darželis mano akimis yra gėris visko ten jie mokosi, žaidžia bendrauja thumbup.gif

drinks_cheers.gif

per daug mamos viskuo nepatenkintos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 12 19, 11:32)

QUOTE(Nemarioji @ 2008 12 19, 12:59)
drinks_cheers.gif

per daug mamos viskuo nepatenkintos  doh.gif

atleiskit,bet as vaika vedu ne tam,kad juo atsikratyciau visai dienai ir negalvociau,ka jis valgo ar daro ax.gif nesiskundziu nei aukletojomis,nei ka jie daro.viskas thumbup.gif iskyrus maista.irmano vaikas tikrai nevalgo visa diena tik vieno patiekalo doh.gif siaubas doh.gif tai ir vyras ir visa seima ta pati valgot visa diena g.gif jei taip namuose,tai darzelis jums ROJUS blink.gif bet dabar dziaugiuosi pavakariaias,nestai privaloma! pagaliau kazkas paklibino vedeja!!vadinas,as ne viena,kuriaia rupi ka ir kiek valgo vaikas.o valgyt duot turi tiekkiek priklauso,nereikia nuo vaiku vogti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2008 12 19, 16:18)
atleiskit,bet as vaika vedu ne tam,kad juo atsikratyciau visai dienai ir negalvociau,ka jis valgo ar daro ax.gif nesiskundziu nei aukletojomis,nei ka jie daro.viskas thumbup.gif iskyrus maista.irmano vaikas tikrai nevalgo visa diena tik vieno patiekalo doh.gif siaubas doh.gif tai ir vyras ir visa seima ta pati valgot visa diena g.gif jei taip namuose,tai darzelis jums ROJUS blink.gif bet dabar dziaugiuosi pavakariaias,nestai privaloma! pagaliau kazkas paklibino vedeja!!vadinas,as ne viena,kuriaia rupi ka ir kiek valgo vaikas.o valgyt duot turi tiekkiek priklauso,nereikia nuo vaiku vogti ax.gif

na jau pasakei atsikratyti, net siurpas nukrate ar neper zauriai cia pasakei bigsmile.gif
as tai vedu jog mano vaikas ismoktu su vaikais bendrauti, daug idomiu dalyku ismoktu..o del valgio, nemanau jog vaikuciams ka nors negerai duoda g.gif
kadangi manoji nevalgiukas, tai tie priespieciai man nelabai, nes paskui man pietu nevalgo doh.gif as ir namuose stengiuosi kuo maziau uzkandziu....mums jie neinauda schmoll.gif
as vedejai sakiau kodel nera pavakariu ir t.t., greiciausiai ne as viena pasakiau...
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2008 12 19, 16:18)

taip taip vedam vaikus tam kad atsikratytume tiesiog visai asocialios mamkos esam ir dzin ką valgo ka daro bitik ne namie.
Atsakyti