Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.9., tęsiam

QUOTE(Muse @ 2011 09 30, 13:33)
Dudute, dabar dermatix kazkuriame tinkle, gal Cemelios 39 lt berods, nes galiojimas jo iki lapkricio pabaigos, tai verta keleta pakuciu nusipirkti. Ir atidziai ziurek, nes kitose vaistinese to pacio galiojima 140 lt kainuoja, siandien ziurejau, buvau iki pietu vizituose per vaistines.

O gramu kiekis nesiskiria? g.gif Kaina tikrai nebloga thumbup.gif
Bet kiek zinau pleistrai labai gerai, ipatingai toms kurios nemegsta terliotis, dvieju pleistru menesiui per akis 4u.gif
Atsakyti
Nesiskiria. Ispardavimas del galiojimo datos. As kiek zinau, Dermatix yra geriausias, nes su silikonu.

As pati tik 1 tubele istepiau, nes ziauriai brangu. Svarstau ar verta dabar pirkti, kai jau pusmetis praejo.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 09 30, 13:33)
Dudute, dabar dermatix kazkuriame tinkle, gal Cemelios 39 lt berods, nes galiojimas jo iki lapkricio pabaigos, tai verta keleta pakuciu nusipirkti. Ir atidziai ziurek, nes kitose vaistinese to pacio galiojima 140 lt kainuoja, siandien ziurejau, buvau iki pietu vizituose per vaistines.

Obas, ačiū Muse, reikės pasiimt. Man M minėjo, kad jo tepti reikia labai plonai, nuo kiekio efektas nedidėja smile.gif Neva jo, net 15 g turėtų pakakti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 09 30, 13:48)
Nesiskiria. Ispardavimas del galiojimo datos. As kiek zinau, Dermatix yra geriausias, nes su silikonu.

As pati tik 1 tubele istepiau, nes ziauriai brangu. Svarstau ar verta dabar pirkti, kai jau pusmetis praejo.

Tie pleistrai irgi silikoniniai, tai tikrai nebutina uz 140 lt. pirkti 4u.gif
Atsakyti
Gintarinėj dermatix'as pigiau... O galiu aš miegoti ant šono? Jau šianakt miegojau... Bet sakau gal blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 09 30, 15:21)
Gintarinėj dermatix'as pigiau... O galiu aš miegoti ant šono? Jau šianakt miegojau... Bet sakau gal blogai? g.gif

Gali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 30, 10:06)
2. Žodis "labiau" tai čia labiau už ką? Priklauso juk su kuo lyginsi.

As turiu omeny, kad labiau nei paprastai. Man pvz jei stresas, nervai ar skysciu maziau vartoju ir pieno pamazeja. Dar greiciau persalu nei paprastai ir pan.
O siaip ir pagalvojau, kad jei kokias 3 paras laiko, tai kaip su tuo pienu, nusitraukti reikes, nes papuliai gali sprogti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Muse @ 2011 09 30, 12:48)

As dar girdejau, kad labai geras yra Mederma, buvo net isrinktas Nr. 1 nuo randu kazkurioj saly, bet jauciu LT nera pirkti. Dar vienai draugei labai geras buvo ir daug kieno giriamas Kelo-cote, taip pat ir Dermatix... Nezinociau, kuri net rinktis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jacke28: 30 rugsėjo 2011 - 16:40
QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 30, 17:39)
As turiu omeny, kad labiau nei paprastai. Man pvz jei stresas, nervai ar skysciu maziau vartoju ir pieno pamazeja. Dar greiciau persalu nei paprastai ir pan.
O siaip ir pagalvojau, kad jei kokias 3 paras laiko, tai kaip su tuo pienu, nusitraukti reikes, nes papuliai gali sprogti  blush2.gif
Papildyta:

As dar girdejau, kad labai geras yra Mederma, buvo net isrinktas Nr. 1 nuo randu kazkurioj saly, bet jauciu LT nera pirkti.  Dar vienai draugei labai geras buvo ir daug kieno giriamas Kelo-cote, taip pat ir Dermatix... Nezinociau, kuri net rinktis  ax.gif

Visi jie silikono pagrindu, pleistras taip pat, jokio stebuklo cia nera 4u.gif Silikonas minkstina randa, stai ir viskas.
Atsakyti
Škias gavau Kairario atsakymą, kad reikia pasikonsultuot atvažiuot, bet iš fotkių tipo panašu, kad visgi prasiskyrę pilvo raumenys. Bet užtektų dalinės plastikos... Vat...
Atsakyti
as po krutu operacijos naudoju si tepaliuka
Kelo- cote gelis randams gydyti

Kelo-cote yra užpatentuotas, savaime išdžiūstantis silikoninis gelis skirtas tiek senų, tiek naujų hipertrofinių ir keloidinių randų, kurie atsirado po chirurginių operacijų, traumų ar nudegimo, gydymui ir mažinimui. Gelis rekomenduojamas kaip pirmo pasirinkimo priemonė randų gydyme. Kelo-cote pradėkite naudoti iš karto kai tik žaizda užgis. Kelo-cote švelnina ir mažina iškilusius randus, nedirgina odos, mažina niežėjimą, paraudimą ir skausmą, idealiai tinkamas nelygiems odos paviršiams, sąnariams ir veidui. Gelį galima naudoti ir jautrią odą turintiems pacientams bei vaikams. Šios 15g pakuotės jums užteks 90 dienų 12-17cm randui gydyti.

Naudojimas: užtikrinkite, kad norima tepti vieta yra sausa ir švari. Tepkite gelį labai plonu sluoksniu ant rando ir leiskite nudžiūti (3-5 min.). Kelo-cote tepkite vieną ar du kartus dienoje. Geliui išdžiūvus galite tepti įvairiausią kosmetiką, kremus su SPF filtrais. Gydymo kursas 60 - 90 dienų.

Pastaba: netepkite gelio ant atvirų žaizdų, gleivinės, III laipsnio nudegimo
Atsakyti
Sveikos
Dudute sveika pargrizus 4u.gif tempimas tai normalu kad jauciasi,praeis smile.gif
Dermatix ir as tepuosi jau apie pora menesiu ir mokejau 140 lt euro vaistinei doh.gif ***** dabar per akcija cielus trys nusipirkciau smile.gif Bet kazi ar uzteks vienos tubeles ar verta dar pirkti?ir isvis kiek mazdaug laiko juo teptis reik?
Atsakyti
Merginos, o gydytojas rekomenduoja dermatix'a? Kad jau kalba uzejo apie tepalus, niekur neminimas taip isgirtas contractubex'as.
Man dabar reikia vidiniam randui minkstinti tepaliuko, nezinau kuri rinktis..
Atsakyti