Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.9., tęsiam

QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 30, 10:54)
Dudute, paskaiciau ir labai dziaugiuosi, kad viskas pavyko 4u.gif Is tavo parasymo - tai isvis nebaisu pasidare ir atrodo taip paprasta viskas thumbup.gif  O kaip bamba ar patinka?

Aš mačiau tą bambą labai trumpai... Kokias 3 sekundes smile.gif Bet man tai graži pasirodė. Nu nzn, man norisi, kad atrodytų kuo natūralesnė, ne tik skylė taisyklinga...
Alvyda, šiaip tikrai pabaig maitinti ir tada darykis.. Ypač jei bambagyslė nenutrūkus biggrin.gif Kaip galėsi savo zuikį po to narkoze maitint? A? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 09 30, 11:10)
Alvyda, šiaip tikrai pabaig maitinti ir tada darykis.. Ypač jei bambagyslė nenutrūkus biggrin.gif Kaip galėsi savo zuikį po to narkoze maitint? A? smile.gif

o kiek laiko vaistai laikos organizme?
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 30, 11:12)
o kiek laiko vaistai laikos organizme?

Bent man anesteziologas kai sakė rinktis narkozę, tai pasakė, kad po 3 parų ir paprasta ir kombinuota pasišalina smile.gif Tai perfrazuojant jo žodžius, tai 3 paras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 09 30, 11:17)
Bent man anesteziologas kai sakė rinktis narkozę, tai pasakė, kad po 3 parų ir paprasta ir kombinuota pasišalina smile.gif Tai perfrazuojant jo žodžius, tai 3 paras smile.gif

Daugoka...
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 30, 09:27)
Dudute, o vaistus geri kokius nors nuo skausmo? Vis galvoju, gal įmanoma be jų pratraukt... Norėčiau kai narkozė išsivaikščios po paros tęst maitinimą... Ar čia labai durnai skamba?
Parašiau Kaikariui... Įdomu atrašys?

Tavo vietoj nerizikuociau daryti op, kol nebaigsi maitinti. Jei 2 paras laikys, negi piena nusitraukinesi? Prisikaups jo ten, be to gydytojas apziuros metu pamatys kas kaip smile.gif PAti nemaloniai jausies.
Jau tiek palaukei, dar truputuka palauk, juolab, kad po maitinimo organizmas dar "persirikiuoja" i normalu rezima, hormonai susinormalizuoja, kuno formos kazkiek susitvarko.
Atsakyti
As irgi siulyciau palaukti... Juk gal maitini paskutini karta? Man asmeniskai tai yra nuostabus dalykas, tas rysys tarp vaiko ir mamos...nu kazkas nerealaus 4u.gif
Atsakyti
tai dar daug laiko... visaip gali būt... o su tuo palaukimu... tada dar metus laukt teks, nes vasarą tai nedarysiu, o kas duos atostogas tik grįžus?... nes grįšiu į darbą nuo vasario vidurio... nujunkyt visvien teks... tai arba nuo metų, arba nuo 10,5 mėn. gausis...
Atsakyti
Kada man reikės dermatix'o? g.gif Galvoju, kad gal apsimoka parsisiųsti iš UK? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dudute: 30 rugsėjo 2011 - 11:15
QUOTE(Dudute @ 2011 09 30, 12:14)
Kada man reikės dermatix'o? g.gif  Galvoju, kad gal apsimoka parsisiųsti iš UK?  g.gif

Kai randas bus raudonas be sasu 4u.gif O tu dar pabandyk mepiform pleistra nuo randu. Jis zenkliai pigiau apsieina ir tepliotis nereikia - uzklyjavai ir pamirsai 4u.gif
Atsakyti
dar klausimas. O tas korsetas įeina į kainą? Perkamas? Kiek kainuoja? Čia biudžetą susidarinėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 30, 13:14)
dar klausimas. O tas korsetas įeina į kainą? Perkamas? Kiek kainuoja? Čia biudžetą susidarinėju biggrin.gif

Ieina i kaina 4u.gif
Atsakyti
Dudute, dabar dermatix kazkuriame tinkle, gal Cemelios 39 lt berods, nes galiojimas jo iki lapkricio pabaigos, tai verta keleta pakuciu nusipirkti. Ir atidziai ziurek, nes kitose vaistinese to pacio galiojima 140 lt kainuoja, siandien ziurejau, buvau iki pietu vizituose per vaistines.
Atsakyti