Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.9., tęsiam

Labas rytas bigsmile.gif

Gal kas zino kiek pas B kainuotu jei noreciau tuo paciu 'biski' slaunis nusisiurbt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 10 04, 10:45)
Labas rytas  bigsmile.gif

Gal kas zino kiek pas B kainuotu jei noreciau tuo paciu 'biski' slaunis nusisiurbt?  biggrin.gif

labukas, aš taip pat galvoju kad dar biškiuką šlaunų vidines puses pasisiurbsiu, tai M parašiau, tai sakė kad dar plius 1000lt, bet tai eisiu konsultuotis tai prašysiu kad jei siurbs tai už tą štukę ne tik šlaunis, bet ir užpakaliuką pagražintų blush2.gif
kaip Aušrytę jautiesi, nebaisu? blyn man dar trys savaitės, o jau keliuosi guluosi su ta pačia mintim. man vienintelis dalykas, kuris neduoda ramybės, tai kaip ašs susidorosiu su vaiku viena, auklės nerandu, gyvenam užmiesty, skelbimus visur sukabinau, niekas neatsiliepia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 10 04, 10:17)
labukas, aš taip pat galvoju kad dar biškiuką šlaunų vidines puses pasisiurbsiu, tai M parašiau, tai sakė kad dar plius 1000lt, bet tai eisiu konsultuotis tai prašysiu kad jei siurbs tai už tą štukę ne tik šlaunis, bet ir užpakaliuką pagražintų blush2.gif
kaip Aušrytę jautiesi, nebaisu? blyn man dar trys savaitės, o jau keliuosi guluosi su ta pačia mintim. man vienintelis dalykas, kuris neduoda ramybės, tai kaip ašs susidorosiu su vaiku viena, auklės nerandu, gyvenam užmiesty, skelbimus visur sukabinau, niekas neatsiliepia doh.gif

Ane? nu nemazai 1000 g.gif man sake 5500 pilvas + 800 lor gydytojai uz nosies pertvara (nors sita op visiskai kompensuojma valstybes, bet cia ale pakistukas privalomas uz tai, kad nereiktu atsikros op nosytei daryt) nu ir tada dar 700 uz slaunis duociau, kad sumoj 7 tukst gautus biggrin.gif Bet tikriausiai gydytojui mano norai nebus labai idomus, pasakys suma ir tiek biggrin.gif

O siaip as visiskai rami kazkodel, man vis dar atrodo, kad toli toli ta op, nors nei dvieju sav nebeliko, vakar kaip tik su B susirasinejau ispejau, kad mmm gali tom dienom but tai jis sake nieko tokio, jei reiks perkels porai dienu, tai dabar va isvis ramiai miegu mirksiukas.gif O tu nepergyvenk taip console.gif o tb nepasiims atostogu, kad po op galetu vaikus priziuret? g.gif
Atsakyti
Nežinau.. Nebūtinai visoms būna ar bus kaip man, bet... Po trijų parų likau viena su mažuoju namuose, tai MB vidurnaktį grįžęs man rašė velnių, kodėl vaiką į lovytę kėliau... Aš aišku jo nekėliau, bet pristūmiau jo staliuką, nuleidau lovytės kraštą ir pasakiau, lipk čia, lipk čia biggrin.gif Teko naktį teisintis smile.gif Tada į perrišimą vakar po 6 parų važiavau pati.. Jokio diskomforto vairuojant, absoliučiai. Ir ką tik su drauge šiek tiek po Megą pasivaikščiojom.. Žodžiu, yra padėtis yra ir išeitis, kaip sakoma cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 10 03, 19:06)
4u.gif va va, aš tai iš kart supratau, kad apie skysčius, tai galvoju ko čia kabinėjies  lotuliukas.gif

Kurioj vietoj as kabinejuos? Kad perklausiau antra karta, tai jau kabinejimasis? g.gif
QUOTE(trupinelis @ 2011 10 04, 10:17)

Kaip grazinsi? Viena zinau, kuri implantus isidejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 10 04, 12:32)
Kurioj vietoj as  kabinejuos? Kad perklausiau antra karta, tai jau kabinejimasis? g.gif

taigi juokauju.............. 4u.gif
Atsakyti
Dudute, bet tai tu gerai jautiesi! Man buvo daug blogiau, greiciausiai del tu papildomu komplikaciju stubure... Del nejautros. As po dvieju savaiciu ciut i masina ilipau pati vairuoti.
Atsakyti
tai va kad nepasiims, mama bus pusantros savaites, o vyras dare dvi Lietuvoje, o paskui is viso isvaziuos is Lt, tai va mane šitas taip neramina, bet manau kad po trijų sav jau tikrai galėsiu vaikiuką bent šiek tiek pakelt 4u.gif
Atsakyti
Oho, kiek naujienu praleidau blush2.gif
Visu pirma sveikinimai Dudutei, labai graziai atrodai thumbup.gif O dar pasakojimai apie savijauta optimistiskiai nuteikia thumbup.gif
As tyliu, nes nelabai turiu ka pasakyti blush2.gif I konsultacija kol kas neuzsirasiau, nes kaip ir nera prasmes kol kas, kadangi del darbu galesiu ne anksciau kaip balandi, o i vasara nesinori, teks matyt atideti verysad.gif Tai sia vasara dar su sarvais eisiu i pliaza blush2.gif
Meginoms besiruosiancioms op po balioncika 4u.gif 4u.gif Laikom uz jus kumscius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 05 spalio 2011 - 08:44
Katrix, gi balandis dar ne vasara?? Iki vasaros jau busi grazi, kol i papludimi reikes eiti.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 10 05, 10:32)
Katrix, gi balandis dar ne vasara?? Iki vasaros jau busi grazi, kol i papludimi reikes eiti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
tikrai Katrix, jau birželį būsi graži ir galėsi bikinį demonstruot mirksiukas.gif
o aš čia su tokiu klausimu, kaip su rūkymų prieš ir po op?nesu užkietėjusi rūkalė, bet va vakare, kai vaikai užmiega sutraukiu viena, tada man tokia palaima blush2.gif skaičiau kad reik min dvi sav prieš op neberūkyt, bet kiek žinau kas darėsi visos rūkė, na aš stengčiausi nepiknaudžiaut, bet jei kokią viena sutrauksiu per kelias dienas gal nieko neatsitiks. tik jau nepykit ant manęs, žinau kad esu bevalė blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti