QUOTE(trupinelis @ 2011 10 04, 10:17)
labukas, aš taip pat galvoju kad dar biškiuką šlaunų vidines puses pasisiurbsiu, tai M parašiau, tai sakė kad dar plius 1000lt, bet tai eisiu konsultuotis tai prašysiu kad jei siurbs tai už tą štukę ne tik šlaunis, bet ir užpakaliuką pagražintų
kaip Aušrytę jautiesi, nebaisu? blyn man dar trys savaitės, o jau keliuosi guluosi su ta pačia mintim. man vienintelis dalykas, kuris neduoda ramybės, tai kaip ašs susidorosiu su vaiku viena, auklės nerandu, gyvenam užmiesty, skelbimus visur sukabinau, niekas neatsiliepia
Ane? nu nemazai 1000

man sake 5500 pilvas + 800 lor gydytojai uz nosies pertvara (nors sita op visiskai kompensuojma valstybes, bet cia ale pakistukas privalomas uz tai, kad nereiktu atsikros op nosytei daryt) nu ir tada dar 700 uz slaunis duociau, kad sumoj 7 tukst gautus

Bet tikriausiai gydytojui mano norai nebus labai idomus, pasakys suma ir tiek
O siaip as visiskai rami kazkodel, man vis dar atrodo, kad toli toli ta op, nors nei dvieju sav nebeliko, vakar kaip tik su B susirasinejau ispejau, kad mmm gali tom dienom but tai jis sake nieko tokio, jei reiks perkels porai dienu, tai dabar va isvis ramiai miegu

O tu nepergyvenk taip

o tb nepasiims atostogu, kad po op galetu vaikus priziuret?