Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.9., tęsiam

QUOTE(Muse @ 2011 10 05, 10:32)
Katrix, gi balandis dar ne vasara?? Iki vasaros jau busi grazi, kol i papludimi reikes eiti.

QUOTE(**Leila** @ 2011 10 05, 10:41)

QUOTE(trupinelis @ 2011 10 05, 10:48)
sveikutės 4u.gif
tikrai Katrix, jau birželį būsi graži ir galėsi bikinį demonstruot mirksiukas.gif
o aš čia su tokiu klausimu, kaip su rūkymų prieš ir po op?nesu užkietėjusi rūkalė, bet va vakare, kai vaikai užmiega sutraukiu viena, tada man tokia palaima blush2.gif skaičiau kad reik min dvi sav prieš op neberūkyt, bet kiek žinau kas darėsi visos rūkė, na aš stengčiausi nepiknaudžiaut, bet jei kokią viena sutrauksiu per kelias dienas gal nieko neatsitiks. tik jau nepykit ant manęs, žinau kad esu bevalė blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Sakot g.gif O kaip korsetas? Jeigu diena nakti, dar kaip Leila patare 3 men. tai ir iseina beveik visa vasara g.gif
Kas mane uzknisa, man visa laika prailgina sutarti, tai negali buti tikras kada pasibaigs doh.gif
Del rukymo nieko negaliu patarti, nerukau ir negeriu ax.gif
Bet geriu KT, kiek supratau tai negerai irgi pries op, ar klystu?
Atsakyti
tik jau nepykit ant manęs, žinau kad esu bevalė blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Patartina nerukyti, kad zaizda geriau gytu, bet nemanau, kad kazikas atsitiktu del keliu cigareciu 4u.gif
QUOTE(Katrix @ 2011 10 05, 11:08)
Sakot  g.gif O kaip korsetas? Jeigu diena nakti, dar kaip Leila patare 3 men. tai ir iseina beveik visa vasara  g.gif
Kas mane uzknisa, man visa laika prailgina sutarti, tai negali buti tikras kada pasibaigs 
Bet geriu KT, kiek supratau tai negerai irgi pries op, ar klystu?

Yra tokiu korsetu, kuriu nesimato po rubaisir neprakaituoji. Tiesiog isvis ju nejauti. Tai kai eisi i pleza nusiimsi, o paskui vel uzsidesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 10 05, 11:13)
Yra tokiu korsetu, kuriu nesimato po rubaisir neprakaituoji. Tiesiog isvis ju nejauti. Tai kai eisi i pleza nusiimsi, o paskui vel uzsidesi 4u.gif

Super tada, net nuotaika pasikele thumbup.gif
Atsakyti
Katrix, as nesiojau tik 6 savaites, kam 3 menesius? Tai realiai geguze baigsi.

Su kontraceptikais yra kazkas, negalima ju, tik nepamenu kiek laiko pries OP.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 10 05, 11:51)
Katrix, as nesiojau tik 6 savaites, kam 3 menesius? Tai realiai geguze baigsi.

Su kontraceptikais yra kazkas, negalima ju, tik nepamenu kiek laiko pries OP.

Aciu, nuraminai 4u.gif Idomu kaip su KT, be ju man sakes bus, tokios gausios dienos, kad su pampiais reikes vaikciuot doh.gif
Atsakyti
Nu viena menesi pavaiksciosi smile.gif

Ar tu cia priezasciu ieskai, kad OP nedaryt?
Atsakyti
tik jau nepykit ant manęs, žinau kad esu bevalė blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

nemanau, kad kažkas atsitiks, ale jei jau tik tokia tu rūkalė, tai garantuoju, kad pagyventum ir nerūkius tongue.gif aš pvz nerūkau, nors prieš 5 metus pakelio cigarečių dienai būdavo maža... unsure.gif

Katrix, kiek skaičiau, tai 2 savaites iki op negalima KT ir kraują skystinančių vaistų, tokių, kaip aspirinas. Ir neatidėliok nieko metams, jei rimtai galvoji, aš dar visa sutinus, bet jau labai džiaugiuosi , kad po op 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 10 05, 12:29)
Ar tu cia priezasciu ieskai, kad OP nedaryt?

Tikrai ne, as tvirtai apsisprendziau ir nuomones nepakeisiu. Noriu ziauriai, kaip del manes - siandien atsigulciau ant op. stalo 4u.gif Tiesiog siuo metu ne pats palankiausias laikas, deja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dudute @ 2011 10 05, 12:54)
Katrix, kiek skaičiau, tai 2 savaites iki op negalima KT ir kraują skystinančių vaistų, tokių, kaip aspirinas. Ir neatidėliok nieko metams, jei rimtai galvoji, aš dar visa sutinus, bet jau labai džiaugiuosi , kad po op 4u.gif

Rimtai galvoju, nera dienos kad negalvociau apie savo pilva, tikrai verysad.gif Labiausiai nervina, kad pinigelius turiu, bet norisi dar siek tiek prigriebti biggrin.gif , tada ir darysiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos
trupineli,as meciau iki op likus 4d blush2.gif bet ir iki siol dar neuzsitraukiau smile.gif nes po op irgi rekomenduoja man rods 2sav,nerukyt smile.gif
O prie ko cia 3men korseta reik nesiot g.gif pramiegojau kazka...del geresnio rezultato gal?
Dudute dziugu,kad gerai jauties 4u.gif
Beje mano vyras su manim po op pabuvo 5d.paskui isvyko is LT,bet kaip ir dudute as ismokiau vaika paty i lova ilipti,i vezima o jei jau labai reikdavo kelti tai as ja uzsitraukdavau per kojas biggrin.gif
Atsakyti
munli, o kiek laiko tu nešiojai korsetą? Ir ar jau gali kelti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(munli @ 2011 10 05, 22:51)
Sveikos
trupineli,as meciau iki op likus 4d  blush2.gif  bet ir iki siol dar neuzsitraukiau  smile.gif nes po op irgi rekomenduoja man rods 2sav,nerukyt  smile.gif
O prie ko cia 3men korseta reik nesiot  g.gif  pramiegojau kazka...del geresnio rezultato gal?
Dudute dziugu,kad gerai jauties  4u.gif
Beje mano vyras su manim po op pabuvo 5d.paskui isvyko is LT,bet kaip ir dudute as ismokiau vaika paty i lova ilipti,i vezima o jei jau labai reikdavo kelti tai as ja uzsitraukdavau per kojas  biggrin.gif

o ka daryti kaip kleckas dar nevaikšto?bet pasiskaičius ankstesnes temas supratau, kad mamos jau minimaliai kelti pradėjo po trijų sav,tai kaip tik tiek sav turėsiu pagalbą namuose, o paskui manau susitvarkysiu ir rasiu sprendimą
Atsakyti
QUOTE(munli @ 2011 10 05, 21:51)

O prie ko cia 3men korseta reik nesiot  g.gif  pramiegojau kazka...del geresnio rezultato gal?

Butent del geresnio rezultato. Viena mergina sake, kad ryzkus skirtumas tarp tu, kurios nesiojo ilgai ir kurios 6 sav. Tai tokios mano zinios, o kiekviena daro kaip jai atrodo geriau 4u.gif
Atsakyti