QUOTE(Dudute @ 2011 10 06, 21:40)
Trupineli, virsutiniu raumenu per daline tikrai nesusiuva.. Yra dar kazkoks tarpinis plastikos variantas, kurio metu issipjauna daugiau odos nei kad per daline, bet M sake, kad nerekomenduoja ir jam nepatinka, nes jos metu daromas dar ir vertikalus pjuvis. detaliu man nepasakojo, bet tik paminejo ta pjuvi ir as is kart sakiau ne.
Paziurejus tavo foto, tai matsi, kad tavo bamba nera auksta, kaip kad pas mane pvz., tai todel manau tau randa tikrai imanoma maximaliai zema padaryt... Man negarantavo del rando aukscio, bet maniskis yra tikrai zemas ir mano zemiausios turimos kelnaites ji puikiai dengia. Tikrai to nesitikejau...
Aš už pilną plastiką... Bet atskaitos kriterijai yra randas, oda virš bambos, dabartinė tavo bamba ir aišku pinigėliai
Man cezario pjuvio metu sukabino raumenis. Virsutinius apatinius - nezinau, bet viskas gerai, man tinka. Tai itariu, per daline imanoma raumenukus, na bent jau tuos, kur zemiau bambos, sukabinti nedarant vertikalaus pjuvio.
Papildyta:
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 10 06, 22:09)
Sveikos gyvos
As siandien labai geros nuotaikos, nes buvau paskutinej konsultacijoj pas B
Nuramino mano, pasake, kad graziai op turetu gautis nes esu liekna, sake nosyte graziai sutvarkys (pries 21metus susilauzius ja buvau) ir dar kojas sutvarkys, t.y. nusiurbs riebalus ir nebeliks odos sangrudos kuri atrodo panaisiai i celiulita, o ir kaina tokia suderinom, kad gavau nuolaida abiem operacijom, o koju nusirbimas ir korsetas isvis nekainuos

Vienzo skraidau pabedesiais siandien ir kita sekmadieni jau guluos i ligonine, nes op pirmadieni anksti ryte

Tiesa mane operuos is viso trys gydytojai: Bagdonas, Jankauskas ir LOR skyriaus vedeja. O gulesiu ligoninej beveik savaite nuo sekmadienio iki sestadienio...
Kazi o yra ligoninese
wi-fyjus?
Jei sitas mandras dalykas kazkaip susijes su interneto rysiu, tai ligonineje po maziuko gimimo turejau omni connecta