Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.9., tęsiam

QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 10 06, 21:09)
Sveikos gyvos  4u.gif
As siandien labai geros nuotaikos, nes buvau paskutinej konsultacijoj pas B  bigsmile.gif
Nuramino mano, pasake, kad graziai op turetu gautis nes esu liekna, sake nosyte graziai sutvarkys (pries 21metus susilauzius ja buvau) ir dar kojas sutvarkys, t.y. nusiurbs riebalus ir nebeliks odos sangrudos kuri atrodo panaisiai i celiulita, o ir kaina tokia suderinom, kad gavau nuolaida abiem operacijom, o koju nusirbimas ir korsetas isvis nekainuos  yahoo.gif  Vienzo skraidau pabedesiais siandien ir kita sekmadieni jau guluos i ligonine, nes op pirmadieni anksti ryte  smile.gif Tiesa mane operuos is viso trys gydytojai: Bagdonas, Jankauskas ir LOR skyriaus vedeja. O gulesiu ligoninej beveik savaite nuo sekmadienio iki sestadienio...
Kazi o yra ligoninese wi-fyjus?  g.gif

Aha, as paziurejau dar karta foto- tikrai liekna, tai manau,kadturetu gautis viskas labai graziai smile.gif O kiek kainuos, jei ne paslaptis? ax.gif
O kas tas wi-fyjus? blush2.gif

Dudute, tikrai super thumbup.gif Labai grazu, kad randas zemai thumbup.gif
Atsakyti
na tyrinėju čia visų nuotraukas, žiūrinėju, ir baisu ir gražu ir nžn. nu negalvojau kad tiek dvejonių viduj bus doh.gif bet gi paskui ir galvoju, visos randus rodo jau minimaliai kelnaites nuleidusios, tai todėl jie taip ir ne kaip atrodo 4u.gif Dudute, bet kuo daugiau žiūriu, tuo gražesnis man tavo pilvukas, na tikrai pasistengė M. tikiuosi, kad tas įkvėpimas nebus praėjęs ir kaip mane operuos thumbup.gif
Dudute, o kada dabar užsirašei perrišimui?
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 10 07, 08:55)
na tyrinėju čia visų nuotraukas, žiūrinėju, ir baisu ir gražu ir nžn. nu negalvojau kad tiek dvejonių viduj bus doh.gif bet gi paskui ir galvoju, visos randus rodo jau minimaliai kelnaites nuleidusios, tai todėl jie taip ir ne kaip atrodo 4u.gif Dudute, bet kuo daugiau žiūriu, tuo gražesnis man tavo pilvukas, na tikrai pasistengė M. tikiuosi, kad tas įkvėpimas nebus praėjęs ir kaip mane operuos thumbup.gif
Dudute, o kada dabar užsirašei perrišimui?

Eisiu antradienį siūlų išsiimt.. Buvau vakar. Sakė blogai, kad gerai jaučiuosi biggrin.gif Bet juokavo aišku, nes sako kai gerai jaučiasi po op tai rėžimo lieka 0. O režimas stovimas - gulimas... Kuo mažiau sėdėjimo, kad limfa geriau nuteketų ir kalnų pilve nesidarytų. Šiaip viskas ok 4u.gif
Bus bus to įkvėpimo, nebijok 4u.gif Dėl dvejonių nu gi visiškai normalu... Aš dar savaitei likus iki op buvau sugalvojus, kad visai fainas tas mano arbūzas- kita tokį turėdama džiaugtųsi.. biggrin.gif Bet po to jau nebebuvo jokių minčių, kad gal persigalvoti ir nereikia, jau tada tik laukimas, kad tik greičiau, kad tik greičiau... biggrin.gif
Atsakyti
TRupineli, as nesuprantu, ko tu del to rando pergyveni? Jis gi tikrai zemai. As sia vasara prabuvau su atskiru maudomu ir visai negalvojau apie joki randa. O nuogai nusirengiu tik pries vyra, jam netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 10 07, 09:06)
Eisiu antradienį siūlų išsiimt.. Buvau vakar. Sakė blogai, kad gerai jaučiuosi biggrin.gif Bet juokavo aišku, nes sako kai gerai jaučiasi po op tai rėžimo lieka 0. O režimas stovimas - gulimas... Kuo mažiau sėdėjimo, kad limfa geriau nuteketų ir kalnų pilve nesidarytų. Šiaip viskas ok 4u.gif

O kiek laiko reiketu laikytis tokio rezimo?
Tavo pilvukas man labai grazus, bamba irgi patinka, randas zemai, liuks zodziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2011 10 07, 09:39)
O kiek laiko reiketu laikytis tokio rezimo?
Tavo pilvukas man labai grazus, bamba irgi patinka, randas zemai, liuks zodziu  thumbup.gif

kuo ilgiau biggrin.gif neklausiau šiaip kiek gulėti, reikės paklaust antradienį rolleyes.gif

ačiū, bet man jis dar vis vien kažkoks ne toks tas pilvas. Aš matau, kad ne toks koks buvo, bet aš noriu dar gražesnio... O tikras rezultatas dar ateity... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 10 07, 09:50)
kuo ilgiau biggrin.gif neklausiau šiaip kiek gulėti, reikės paklaust antradienį rolleyes.gif

ačiū, bet man jis dar vis vien kažkoks ne toks tas pilvas. Aš matau, kad ne toks koks buvo, bet aš noriu dar gražesnio... O tikras rezultatas dar ateity... 4u.gif

Kabinejimosi etapas prasidejo biggrin.gif Nieko, praeis...Vertinti galima tik po 6 men. ir cia 100% tiesa. Graziai padare, o kai nutinimas atslugs isvis bus ledas. Tik aisku randas bus ryzkesnis, platesnis, bet tai laikina, toks jau rando gijimo procesas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 10 07, 10:14)
Kabinejimosi etapas  prasidejo biggrin.gif Nieko, praeis...Vertinti galima tik po 6 men. ir cia 100% tiesa. Graziai padare, o kai nutinimas atslugs isvis bus ledas. Tik aisku randas bus ryzkesnis, platesnis, bet tai laikina, toks jau rando gijimo procesas 4u.gif

Nu aš žinau, ale man vis vien va dabar labai reikėjo tavo šito posto biggrin.gif Šiaip jau dabar esu patenkinta tikrai ir klausau M nurodymų ir stengiuosi kuo daugiau gulėti arba stovėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 10 07, 10:17)
TRupineli, as nesuprantu, ko tu del to rando pergyveni? Jis gi tikrai zemai. As sia vasara prabuvau su atskiru maudomu ir visai negalvojau apie joki randa. O nuogai nusirengiu tik pries vyra, jam netrukdo.

na jei sakai, kad užsidedi atskirą maudomą ir jo nesimato, tai mano abejonės dingsta mirksiukas.gif nu žinot, triedžiu britvomir tiek doh.gif o kas bus kai jau visai arti ta diena bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 10 07, 10:23)
na jei sakai, kad užsidedi atskirą maudomą ir jo nesimato, tai mano abejonės dingsta mirksiukas.gif nu žinot, triedžiu britvomir tiek doh.gif o kas bus kai jau visai arti ta diena bus g.gif

tu tuo net neabejok 4u.gif Man MB į kliniką pirmą vakarą po op atnešė dovanų savaitgalį į SPA druskininkuose, tai tu jau būk rami, kad šiuo metu pas mane Victoria secret puslapis lankomiausias ir žiūriu koks čia atskiras maudymukas man labiausiai tiks, nes to ištisinio aš jau tikrai nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 10 07, 09:26)
šiuo metu pas mane Victoria secret puslapis lankomiausias ir žiūriu koks čia atskiras maudymukas man labiausiai tiks, nes to ištisinio aš jau tikrai nenoriu biggrin.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 10 07, 10:23)

Tai aisku nesimato,kuri darytusi, jei butu kitaip 4u.gif
Atsakyti