QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 10 06, 21:09)
Sveikos gyvos
As siandien labai geros nuotaikos, nes buvau paskutinej konsultacijoj pas B
Nuramino mano, pasake, kad graziai op turetu gautis nes esu liekna, sake nosyte graziai sutvarkys (pries 21metus susilauzius ja buvau) ir dar kojas sutvarkys, t.y. nusiurbs riebalus ir nebeliks odos sangrudos kuri atrodo panaisiai i celiulita, o ir kaina tokia suderinom, kad gavau nuolaida abiem operacijom, o koju nusirbimas ir korsetas isvis nekainuos
Vienzo skraidau pabedesiais siandien ir kita sekmadieni jau guluos i ligonine, nes op pirmadieni anksti ryte
Tiesa mane operuos is viso trys gydytojai: Bagdonas, Jankauskas ir LOR skyriaus vedeja. O gulesiu ligoninej beveik savaite nuo sekmadienio iki sestadienio...
Kazi o yra ligoninese wi-fyjus?

As siandien labai geros nuotaikos, nes buvau paskutinej konsultacijoj pas B

Nuramino mano, pasake, kad graziai op turetu gautis nes esu liekna, sake nosyte graziai sutvarkys (pries 21metus susilauzius ja buvau) ir dar kojas sutvarkys, t.y. nusiurbs riebalus ir nebeliks odos sangrudos kuri atrodo panaisiai i celiulita, o ir kaina tokia suderinom, kad gavau nuolaida abiem operacijom, o koju nusirbimas ir korsetas isvis nekainuos

Kazi o yra ligoninese wi-fyjus?

Aha, as paziurejau dar karta foto- tikrai liekna, tai manau,kadturetu gautis viskas labai graziai

O kas tas wi-fyjus?

Dudute, tikrai super