Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.9., tęsiam

QUOTE(Muse @ 2011 10 25, 15:15)

Mamyte Ausryte, ziurek, ka gydytojas pasakys. Idomu del ko taip. Na, bet tavo 50 kg tai mane uzmuse beveik smile.gif. Kad po OP daugiau, cia normalu, man irgi kazkur plius 2-3 kg buvo, nukrito gal per savaite.

Na man patinka sveikai maitintis gert daug vandens, jauciu toki vidini pasitenkinima tada lyg labai gera darba daryciau biggrin.gif doh.gif O siaip mielai dirbciau kokia dietologe ar koki centra atidaryciau zmonems kovojantiems su antsvoriu, na bet pirma reik kazkokius mokslus i ta puse baigt, o ne siaip savarnakiskai tik dometis blush2.gif

Del mano pilvo tai gyd iki siol sake, kad ne vienintele as tokia ir kad isgydys, bet aisku lenda i galva visokios nesamones tarkim ar nebus blogiau nei iki op unsure.gif Kazkaip taip drasiai pasiruosus operacijai buvau, galvojau nebent kokie skysciai pasikaups, o cia sitaip... Na bet nieko kolkas esu nusiteikus geriausiam ir tikiuos, kad jau be 5minuciu grazuole esu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Trupineli gaila del striju, bet dar ta oda prasitampys kazkiek ir bus jos maziau matomos. Skylutes nuo auskaro tai kazi kodel neispjove g.gif O masazu, kad dovanu gavai tai geris ir as nuoru biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos Tobulosios biggrin.gif

sveikatos gyjancioms merginoms 4u.gif

Priimkite ir mane ,naujoke.nezinau kiek as naujoke esu,mat per vakar vakare visa tema perskaiciau ir i tris "taskus " uzklausas daviau doh.gif laugh.gif nes is jusu pokalbiu supratau ,kad gyd Kaikaris (berods tokia pavarde) ir Bagdonas "einamiausi" biggrin.gif o nuo saves - Vitkaus pasiklausiau.Jo,prof Vitkus ivertino ranku darba nuo 9500 lt unsure.gif o Kaunas 6500 .zodziu,turbut kaip visos cia atejusios klausiu- kuris geriausias arba pas kuri daugiausiai sios temos merginu lankesi?

Apie mane.Esu triju vaiku mama.Jauneliams dvynukams metukai ka tik suejo.va jie ir pridare man reikalu biggrin.gif ugis 168 cm ,svoris 59 kg ,bet oda... matrixos palta is jos pasiuti galeciau ir dar batam liktu laugh.gif gyvename ne Lt (sveika Gabene 4u.gif ) todel reiktu per pora sav susisukti.imanoma?

Atleiskit ,jei per daug klausiu biggrin.gif ir dar..paskutinis klausimas PUIKIOSIOS,AR TIKRAI VERTA,AR NESIGAILIT? nes man tai reik,tai nereik,tai pinigu gaila,tai pilvo gaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 10 25, 17:43)
Sveikos Tobulosios  biggrin.gif

Apie mane.Esu triju vaiku mama.Jauneliams dvynukams metukai ka tik  suejo.va jie ir pridare man reikalu  biggrin.gif  ugis 168 cm ,svoris 59 kg ,bet oda... matrixos palta is jos pasiuti galeciau ir dar batam liktu laugh.gif gyvename ne Lt (sveika Gabene  4u.gif  ) todel reiktu per pora sav susisukti.imanoma?

Atleiskit ,jei per daug klausiu  biggrin.gif  ir dar..paskutinis klausimas PUIKIOSIOS,AR TIKRAI VERTA,AR NESIGAILIT? nes man tai reik,tai nereik,tai pinigu gaila,tai pilvo gaila  biggrin.gif

Sveika 4u.gif Aš ir skrisčiau porai savaičių, manau užtektų g.gif Labiau dar gydytojo klausčiau, bet matyt atgalinį "flexible" daryčiaus, maža kokios komplikacijos unsure.gif
O vat šita būsena kai "tai reikia, tai nereikia, tai pinigų, tai pilvo gaila", tič toč - mano drinks_cheers.gif thumbup.gif biggrin.gif Užtat ir kabu šioje temoje metus gal, tokia neapsisprendus g.gif smile.gif
Atsakyti
Man baisiausia dalis atrode-ikalbeti vyra ,kad man tai butina laugh.gif ir..jis nepriestaravo.tiksliai nuomone nuo :"ka dar?" iki "gerai,maziuk" pasikeite per 4 valandas thumbup.gif

Gabene ,man is "Grozio chirurgija" atrase stai ka :

"Taupant Jūsų brangų laiką, galime vieną dieną suplanuoti konsultaciją, o jau sekančią dieną operaciją. Tik tam reikalinga man žinoti Jūsų tikslias atvykimo ir išvykimo datas.
Po pilvo plastikos operacijos, siūlai traukiami po maždaug 14 dienų, taigi Jums Lietuvoje reiktų pabūti minimum 15 dienų, jei norite, kad daktaras Jums ištrauktų siūlus. Jei turite kas ištrauks siūlus užsienyje, tuomet Lietuvoje galėtumėte pabūti trumpiau - kad ir 7 dienas, kuomet praeis sunkiausias laikas.
Jei nebijote, iš bėdos galite ir pati persirišti, bet bent į pirmuosius perrišimus būtų gerai, kad atvyktumėte.
Kadangi operuotis ketinate tik liepą, dabar datą planuoti dar gerokai per anksti, užtektų į mus kreiptis prieš maždaug 1,5 mėn. kai jau planuosite atvykti. Tik labai svarbu, kad operacijos dieną Jums nebūtų menstruacijų ir nesirgtumėte peršalimo ligomis. Vėsesniu metų laiku paprasčiau ištverti pooperacinį laikotarpį, nes 2 mėn. po operacijos privalėsite dėvėti kompresinę aprangą, kuri dengs visą pilvuką ir nugarą, su ja vasarą turėtų būti pakankamai karšta:) Nors kita vertus, ne visada Lietuvoje tos vasaros būna karštos:) Be problemų darome šias operacijas vasarą, tik kad tą vasarą jos malonumais džiaugtis jau negalėsite. Maudytis vandens telkiniuose negalėsite maždaug mėnesį ir būtinai turėsite slėpti randą nuo saulės."

lyg ir kliuciu nebeliko-numest likusi svori (3 kg) ir pirmyn.
laidu lietuvisku neziuriu,nezinau ju darbo "vaisiu" ir firminiu gaminiu nesu macius biggrin.gif todel tikiuosi busiu veliau ileista i jusu albumeli - pasirodyti ir paziureti rolleyes.gif

Uk kainuoja nuo 5000£ blink.gif ir per ja siulo,bet nereikalauja,persiristi kiausides (sterelizacija ) .nors vaikuciu turiu pakankamai,bet psichologiskai nezinau kaip butu ,zinant,jog esu nevaisinga savo noru g.gif o jei su ploksciu pilvu milijonieriu 10 metu jaunesni rasiu ir ipedinio negalesiu duot? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 10 25, 18:51)

Na taip, vyrai deja nesupras musu, jie tu trukumu tiesiog nemato, tokia vyriska logika, mes tikrai is skirtingu planetu cool.gif Maniskis mane bando itikint, kad jam randas labiau trukdys, nei dabartinis pilvas...
As irgi masciau, kad jei laikas spaus, persirist UK, bet vis tik noretusi, kad tas pats gydytojas priziuretu g.gif
Nei uz ka nesisterilizuociau schmoll.gif Viena del palikuoniu, kaip sakote biggrin.gif O kita del sveikatos, netekdamos kiausidziu funkcijos is karto einame su vyrisku organizmu koja kojon del sirdies, kraujo ir t.t. ligu, t.y. netenkame naturalios gamtos apsaugos, duotos moteriai, kad si uzaugintu jau pagimdytus vaikus (nekalbu as apie isimtis, bet kam eiti link ju savo noru...).
O i albumeli gali patekti, reikia savo pilvuko foto nusiusti nurodytu **Leila**'ai, jei neklystu 4u.gif Nezinau del pabendravimo trukmes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gebene: 25 spalio 2011 - 19:40
Gebene, as Jusu nicka blogai rasiau blush2.gif biggrin.gif

Man vyras sako :eik pas gydytojus ir sakyk - isprotejau del pilvo,tegu operuoja nemokamai laugh.gif (uk krastutiniais atvejais daro visas kosmetines plastines op nemokamai ) ,bet bijau,kad i skyriu nepaguldytu biggrin.gif

ar yra merginu besidariusiu vasara op?

kaip man istrigo dvieju mergaiciu pasisakymas 1.matavosi sukneles ir visos tiko thumbup.gif ir 2. jei leidzia galimybes - pirmyn!

gaila atostogas gadintis (gulet pas anyta biggrin.gif ) ir neisivaizduoju kaip maziuku nekilnoti ,oi bedos ieskausi,bet..REIKIA MAN,REIKIA.

Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 10 25, 20:07)
Gebene, as Jusu nicka blogai rasiau  blush2.gif  biggrin.gif

Man vyras sako :eik pas gydytojus ir sakyk - isprotejau del pilvo,tegu operuoja nemokamai laugh.gif (uk krastutiniais atvejais daro visas kosmetines plastines op nemokamai ) ,bet bijau,kad i skyriu nepaguldytu  biggrin.gif

ar yra merginu besidariusiu vasara op?

kaip man istrigo dvieju mergaiciu pasisakymas 1.matavosi sukneles ir visos tiko  thumbup.gif  ir 2. jei leidzia galimybes - pirmyn!

gaila atostogas gadintis (gulet pas anyta  biggrin.gif  ) ir neisivaizduoju kaip maziuku nekilnoti ,oi bedos ieskausi,bet..REIKIA MAN,REIKIA.

Domejausi jau, deja nemokamos nepasiule, gal nepakankamai isprotejus pasirodziau g.gif biggrin.gif Is pradziu lyg buvau radus, kad esant issiskyrusiems pilvo raumenims nhs kazkiek kompensuoja, bet gp pasake kitaip, veliau ir pati radau patvirtinima...
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 10 24, 14:50)
Pasakysiu grieztai, bet teisingai smile.gif -jei svarstot ar reikia, vadinasi, dar nereikia.

Tai va, esu giliam pasimetime g.gif
Bijau to rando, bet pilvo irgi nenoriu... Siaubas, liko savaite, o as dar metausi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo draugaukim: 26 spalio 2011 - 08:23
Sveikos,

Randas gi isnyksta po kurio laiko... Pilvas gi liks amzinai.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 10 26, 09:46)
Sveikos,

Randas gi isnyksta po kurio laiko... Pilvas gi liks amzinai.

Zinai, kitu merginu jis didesnis, bet mano irgi ne is graziausiu. Nuotrauka albumelyje...
Atsakyti
man tai dėl rando nei šilta nei šalta... Nu bus ilgesnis, nei dabar yra - bet gi nekliudo ir iš po rūbų nerėkia "pažiūrėkit į mane". O pilvas rėkia. Labiausiai mane neramina, kaip čia savo mažiuką porai parų palikt reiks biggrin.gif Nu niekaip nuo bambagyslės nenutrūkstu. Čia jau mano psichologinės problemos. Su vyresniuoju irgi buvo panašiai. Nebuvau ilgiau nei 12 valandų palikus su niekuo iki mažojo gimimo...
Atsakyti
Labas rytas,

del "reikia-nereikia" pasakysiu sitaip- maciau ta laida,kazkuri mergina buvo idejusi linka,kur dvieju vaiku issiskyrusiai mamai dare pilva,krutine ir dantis.ir pamacius jos pilva pamaniau...jei tureciau TIK toki pilva jokiu operaciju nesidaryciau schmoll.gif po pirmagymes kazkas panasaus ir buvo ,tai oho kaip su bikiniu laksciau ir nieko baisaus nemaciau .taciau turbut tai pasitikejimo klausymas labiau,o kaip kitaip buti galetu,jei net jos drauge sake :"nu ir kaip tu eisi i pliaza su tokiu pilvu,nu? "

Mano nuomone - man butina pilvo plastika laugh.gif tik as siaip neblogai atrodau ,niekas is seimos ar draugu nesako del pilvo,tai todel ir galvoju ir ..pinigu gaila,atrodo geriau atostogu kur nors ,geriau visiems ka nors nusipirkti unsure.gif
Atsakyti