Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.9., tęsiam

QUOTE(liomi @ 2011 10 26, 11:28)
taciau turbut tai pasitikejimo klausymas labiau

tai be abejo, čia tik pasitikėjimo savimi reikalas.. Yra moterų su tooookiais pilvais ir toooooooookiom aptamptom bliuzelėm, kad man kraupu pažiūrėjus būna.. Jei tas pilvas netrukdo, tai kam tada ta operacija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 10 26, 10:28)

Mano nuomone - man butina pilvo plastika laugh.gif tik as siaip neblogai atrodau ,niekas is seimos ar draugu nesako del pilvo,tai todel ir galvoju ir ..pinigu gaila,atrodo geriau atostogu kur nors ,geriau visiems ka nors nusipirkti  unsure.gif

iš to, ką parašei, neatrodo, kad operacija tau būtina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 10 26, 08:32)
tai be abejo, čia tik pasitikėjimo savimi reikalas.. Yra moterų su tooookiais pilvais ir toooooooookiom aptamptom bliuzelėm, kad man kraupu pažiūrėjus būna.. Jei tas pilvas netrukdo, tai kam tada ta operacija? 4u.gif

nes yra "trusiku" prispaudzianciu pilva ,jei zmogui svarbiau kiti prioritetai 4u.gif issiversciau siaip taip,bet turbut kai yra geriau-nori tobulai biggrin.gif pamatysit mano varianta,bus aiskiau .

as uz. labai labai uz op,jei ji nekainuotu nieko laugh.gif o visu geriausia jei "imant" pilva ,dovanu duotu krutine laugh.gif as isivaizduoju - atsikeliu jau po visko,brangusis salia, toks plaukiantis mano akyse sypsosi ir sako :myliu ..ar jauti savo sirdi plakant vienodu ritmu su manaja?..as tik capt uz papu ,o ten D dydis ,kaip staigmena ,man idetas laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Trupineli, valio!!!!
Lauksim foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 10 26, 10:43)
nes yra "trusiku" prispaudzianciu pilva ,jei zmogui svarbiau kiti prioritetai  4u.gif  issiversciau siaip taip,bet turbut kai yra geriau-nori tobulai  biggrin.gif pamatysit mano varianta,bus aiskiau .

as uz. labai labai uz op,jei ji nekainuotu nieko laugh.gif o visu geriausia jei "imant"  pilva ,dovanu duotu krutine laugh.gif as isivaizduoju - atsikeliu jau po visko,brangusis salia, toks plaukiantis mano akyse sypsosi ir sako :myliu ..ar jauti savo sirdi plakant vienodu ritmu su manaja?..as tik capt uz papu ,o ten D dydis ,kaip staigmena ,man idetas laugh.gif laugh.gif

Mane irgi tie "triusikai" gelbėja biggrin.gif Bet jūs teisios, pilvo nepaslėpsi, randą paslėpsi nuo kitų akių, o vyrui kaip? Jis jau sakė, kad jam randas trukdytų, bet ir vėl paguoda - juk nyksta jis laikui bėgant smile.gif
Bet jei už dyką, tai be abejo, niekas čia daug ir nesvarstytų, o jei dar dovanų papai biggrin.gif Labai daug kas remiasi į pinigus, vis tik biudžetas šeimos nukenčia nori nenori, suma nekasdieninė. Plius pooperacinis periodas, galimos komplikacijos ir t.t.
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif
pagaliau ir aš jau apsisprendžiau, sunku buvo doh.gif Bet po konsultacijos pas G.P.kažkaip lengviau pasidarė ir dabar jau nebeabejoju smile.gif
Atsakyti
As nesuprantu, kaip randas gali vyrui trukdyti? O jau baisus pilvas ir moters kompleksai netrukdo?
Mano vyrui trukde irgi kokius 4 menesius, kol,visas pilvas po OP buvo gana nejautrus, tai as nejausdavau, kad liecia. Bet dabar jau viskas ok.
Atsakyti
aš po 2 CP, tai apie randą mažiausiai galvoju irnesakyk.gif
Atsakyti
[quote=liomi,2011 10 25, 21:07

ar yra merginu besidariusiu vasara op?

As niekada gyvenime nesidaryciau vasara tokios op
schmoll.gif schmoll.gif ;pirma:reikia nesiot aptemptas kelnes iki beveik keliu, po to dar korsetas ant virsaus vyniojasi kad verztu;antra:ir ziema sunku verzia naktim nepatogu( vyras juokias kad su kosmonaute miega), kartais apie bamba pasunta.
Va tas man ir yra baisiausia kad reik tuos nesiot 6 sav nors as nesiojau 8 sav. Igryso iki kaklo, ziema o vasara isproteciau karsta.gif o kiek darvasaros malonumu reik atsisakyt.
Atsakyti
Nebutinai. Mano korsetas nebuvo iki keliu, normalus, zusisgantis per klyna, ant petneseliu. Net labai patogus. Aisku, jei karsta labai, gal siek tiek nepatogu, bet imanoma tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 10 26, 15:27)
Nebutinai. Mano korsetas nebuvo iki keliu, normalus, zusisgantis per klyna, ant petneseliu. Net labai patogus. Aisku, jei karsta labai, gal siek tiek nepatogu, bet imanoma tikrai.

thumbup.gif aš tai savo korsetą taip įsimylejus - šilta man su juo, gera.. Vargu ar po dviejų mėnesių nusiimsiu smile.gif Maniškis kaip pas Musę, kaip suprantu smile.gif
Atsakyti
Manau tai priklauso nuo klinikos. Ne pirma karta girdziu, kad Bagdono korsetai nepatogus smile.gif
Atsakyti