Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(tinaa @ 2006 02 27, 12:55)
sveikutes,
ir as pasidalinsiu savo patirtimi apie kauno salonus  biggrin.gif
1. Zeiga 2- MANO SUKNELE BUS IS TEN!  biggrin.gif aptarnavimas labai patiko, labai maloni mergina, paslaugi ir siaip nuosirdi. kadangi ieskojau sampanines, tai apie baltas pasakyti nieko negaliu, sampaniniu nera daug, kainos iki 1500
2. Limvesta- sampanines kelios, gana orginalios, taciau uz kaklaskares reikia moketi po 30 lt(kitur jas duoda nemokamai), pamergiu sukneles po 200, kai kitur pasiuva net po 150, taigi, brangoka, nors aptarnavimas malonus
3. Birutes salonas- ponia Birute labai savo nuomone reiskia, nors nepiktybiskai, sukneles sampanines tortines tokios, kazkaip senesnio modelio atrodo, pamergiu sukneles po 150 ir plius visi priedai
4. mj- nieko sau patinkancio neradau, aptarnavimas malonus, moteriske tikrai stengiasi
5. A&R- labai unikalus dizainas salono  biggrin.gif , mergina paslaugi, sukneliu nedaug, kainos nuo 1500, taciau pamergiu sukneles labai orginalios, tikrai, kaina 250.
6. di- pagiringa moteris pasitiko, pasisodino ir liepe katalogus vartyt (sedim, tylim  ir vartom  lotuliukas.gif ), nieko neradau sau, pamergem daug ivairiu modeliu po 150 ir plius visi priedai. (apskritai, ten dirbanciu tarpusavio bendravimas savotiskas, pykosi ir saipesi viena is kitos doh.gif )
7. dienos stilius- tyliu is viso, viduj kazkoks bardakas, sukneles neradau, aptarnavo gana atmestinai.

tiek
zeigoj nebuvau, nes ten sake, tik pustos, tai net neuzejau  biggrin.gif

Pratesimas:
Limarija - labai malonus aptarnavimas, ivairus sukneliu stilius, tiek sampaniniu, tiek baltu, nemazas pamergiu suknyciu pasirinkimas, kainos apie 1000- 1300lt (vestuviniu sukneliu)
Manon - Gertrudos gatveje, kainos nuo 500-800lt, pasirinkimas nedidelis, malonus aptarnavimas, sukneles gana nunesiotos kai kurios, bet sake, kad vestuvems sutvarkytu..
Okeanide - buvau viena, tai pasake, kad neissirinksiu, kad atsivesciau ka nors, kad uzsirasyciau laika ir kad ju sukneles su tikrais svarovskiais ir pacios geriausios ir kokybiskiausios, malonaus ispudzo tikrai nepaliko, ypac tas vyras schmoll.gif Ten eisiu jei nieko kitur nerasiu
Zeiga - ne vien pustos, ne mazas pasirinkimas, bet labai peikia kitus salonus, ypac ta naujaji A&R, net idriso pasakyti, kad jie nieko gero neatsives, kad man patiktu. Pas juos yra viena super suknele, su strucio plunksnom, bet kaina 3500lt., gal ir nieko butu, tikrai isskirtine, bet kad ji neplauta ir nevalyta, nes jos negalima valyti del tu plunksnu, kazkokia nesamone g.gif
Atsakyti
Praleidau matyt......O kur tas A&R salonas? Man svocios sukneles reikia. ax.gif
Atsakyti
Zeiga - ne vien pustos, ne mazas pasirinkimas, bet labai peikia kitus salonus, ypac ta naujaji A&R, net idriso pasakyti, kad jie nieko gero neatsives, kad man patiktu. Pas juos yra viena super suknele, su strucio plunksnom, bet kaina 3500lt., gal ir nieko butu, tikrai isskirtine, bet kad ji neplauta ir nevalyta, nes jos negalima valyti del tu plunksnu, kazkokia nesamone 

Kas liecia Zeiga, tai tikrai jie labai jau ant visu apsneka ir nuolat pabrezia, kad pas mus orginalai, o pas kitus tai kopijos. Man tokia dalykai nepatinka.
Siame salone man teko lankytis dar ir pries tris metus - rinkausi sau suknele, radau, bet paskutine savaite kai atejau i primatavima ji buvo baisi, nuskalbta. Suprantu, kad kiekviename salone tas gali buti, bet tada jie net normalaus atsiprasau nepasake uz tai, kad man paskutine diena sukneles ieskoti reikejo. Niekam to nelinkeciau
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2006 03 15, 08:47)
Praleidau matyt......O kur tas A&R salonas? Man svocios sukneles reikia. ax.gif

o tas A & R salonas yra grynai kitoj pusej kelio Zeigos! Adresas jus but savanoriu kazkiek...na bet akluju sankruzoj, ir toj pusej kur hanza bankas..
jau is lauko tas salonas gan graziai atrodo, nes tokie dideli lanagi su rudais remais..o viduj labai graziai irengta...as is ten nuomavaus ir pamergem suknes is ten imsim..pasius..bus keturios vienodos..pirmos deves, po 200lt. su visais priedais!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 16, 14:49)
o tas A & R salonas yra grynai kitoj pusej kelio Zeigos! Adresas jus but savanoriu kazkiek...na bet akluju sankruzoj, ir toj pusej kur hanza bankas..
jau is lauko tas salonas gan graziai atrodo, nes tokie dideli lanagi su rudais remais..o viduj labai graziai irengta...as is ten nuomavaus ir pamergem suknes is ten imsim..pasius..bus keturios vienodos..pirmos deves, po 200lt. su visais priedais!

katytee, maciau tavo pamergiu sukneles, grazios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vil'mukas @ 2006 02 26, 13:07)
Na visko gali buti su tom moteriskem, o internetnio puslapio jie tikrai neturi, as jau vakar ziurejau, nes jei turetu tai manau butu parasyta is kokiu firmu sukneles vezasi, ir zinociau ta pavadinima kokios as noriu  mirksiukas.gif o tai dabar jau antra diena kankinuos ir landzioju po interneta ir nieko panasaus nerandu  schmoll.gif
O del kainu tai ta kur man patiko, buvo 1000lt, ir dar sake jei atsivesciau pamerges pas juos nuomuotis tai dar nuolaidele padarytu.

aš irgi vakar buvau Žeigoje-2. labai patiko aptarnavimas, tik buvo labai liūdna, kad veža sukneles iš tos kolekcijos, kur labai daug modeliukų su rankovėmis, (dievinu tokias sukneles wub.gif wub.gif ), o jos neatsivežę tokių modelių. paaiškino, kad kaunietės panelės nori kuo nuogesnės suknelės blush2.gif tai va. bet radau pora suknelių kurios visai patiko, ir jei nerasiu su rankovytėmis, teks rinktis iš Žeigos-2.
o čia puslapiukas, kuriame yra tie modeliukai iš žeigos-2 mirksiukas.gif http://www.splasposa...ex.asp?idioma=1
įdomu Kaune kuriam nors kitam nuomos salone turi suknelių iš "la sposa" kolekcijos g.gif
gražaus žiūrėjimo.
Atsakyti
Man irgi patiko Zeiga, ne karta ten nuomavausi sukneles vakareliams - aptarnavimas super, tiek ta mergaite-asistente, tiek savininke thumbup.gif
O kitoje sankryzos puseje yra diana - irgi neblogas salonas, man regis ten lyg ir daugiau visko, bet aptarnavimas jau ne toks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spinka @ 2006 03 17, 10:53)
aš irgi vakar buvau Žeigoje-2. labai patiko aptarnavimas, tik buvo labai liūdna, kad veža sukneles iš tos kolekcijos, kur labai daug modeliukų su rankovėmis, (dievinu tokias sukneles wub.gif  wub.gif ), o jos neatsivežę tokių modelių. paaiškino, kad kaunietės panelės nori kuo nuogesnės suknelės blush2.gif tai va. bet radau pora suknelių kurios visai patiko, ir jei nerasiu su rankovytėmis, teks rinktis iš Žeigos-2.
o čia puslapiukas, kuriame yra tie modeliukai iš žeigos-2 mirksiukas.gif http://www.splasposa...ex.asp?idioma=1
įdomu Kaune kuriam nors kitam nuomos salone turi suknelių iš "la sposa" kolekcijos g.gif
gražaus žiūrėjimo.

o kuria suknele nusiziurejai Zeigoj 2? idek nuotrauka, idomu juk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 03 17, 11:43)
o kuria suknele nusiziurejai Zeigoj 2? idek nuotrauka, idomu juk  biggrin.gif

tam puslapyje neleidzia kopijuoti nuotrauku. g.gif (arba as nemoku blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 03 17, 10:43)
o kuria suknele nusiziurejai Zeigoj 2? idek nuotrauka, idomu juk  biggrin.gif

Aha, ir man idomu. Nes pati is ten esu nusiziurejusi suknele ax.gif

QUOTE(spinka @ 2006 03 17, 11:05)
tam puslapyje neleidzia kopijuoti nuotrauku. g.gif  (arba as nemoku blush2.gif )

Nemoki mirksiukas.gif Gali man i AZ nupasakoti kuri tavoji ir as ja cia ikelsiu.
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 03 16, 13:12)
katytee, maciau tavo pamergiu sukneles, grazios thumbup.gif

tu tas trumpas matei? na nes siaip ju suknes, ilgos tokios bus, panasios i tas trumpas modeliu ir is tokio pat gifiuro..bet deje dar jos nepasiutos....
Atsakyti
o man visai patiko tas salonas Okeanide ten tas vaikinukas tai toks gejus:) bet merginos juk zinom kad gejai geriausi moteru draugai smile.gif ..... Siaip ten suknios tikrai grazios su sdvarovskiais ir t.t. pasirinkimas yra l. didelis o kainos irgi ivairios mano kainuos 1.800lt daug bet ka padarysi....
Atsakyti