vil'mukas, o kuriam salone radai sunyte?man l.idomu, nes asti net 2-juose barsausko gatvej buvau.
QUOTE(rituliukasss @ 2006 02 25, 17:38)
vil'mukas, o kuriam salone radai sunyte?man l.idomu, nes asti net 2-juose barsausko gatvej buvau.
barsausko 68, ten naujai atsidares salonas zeiga 2, perskaiciau ir tavo komentara apie juos tai kazkaip labai nustebinta buvau, nu negi gali buti tokie skirtingi atsiliepimai, nes aptarnavimu as tikrai likau patenkinta, ir nebuvo jokio

gali buti, o gal ta jau atleista, nes tikrai bjauri buvo
man ten viena suknyte buvo kritusi i aki tikia su gefiurinem petnesom ir giloka isskirpte
bet kazkaip nepadoroka...nors ir graziai atrode.gal zinai ar jie turi savo puslapi internete?
Papildyta:
dar man idomu kokios ten kainos? kai as buvau, tai visos sukneles kurias nuomavausi buvo po 1300lt, o tai man biski daugokai

man ten viena suknyte buvo kritusi i aki tikia su gefiurinem petnesom ir giloka isskirpte

Papildyta:
dar man idomu kokios ten kainos? kai as buvau, tai visos sukneles kurias nuomavausi buvo po 1300lt, o tai man biski daugokai

QUOTE(rituliukasss @ 2006 02 25, 23:12)
gali buti, o gal ta jau atleista, nes tikrai bjauri buvo
bet kazkaip nepadoroka...nors ir graziai atrode.gal zinai ar jie turi savo puslapi internete?
Papildyta:

Papildyta:

Na visko gali buti su tom moteriskem, o internetnio puslapio jie tikrai neturi, as jau vakar ziurejau, nes jei turetu tai manau butu parasyta is kokiu firmu sukneles vezasi, ir zinociau ta pavadinima kokios as noriu

O del kainu tai ta kur man patiko, buvo 1000lt, ir dar sake jei atsivesciau pamerges pas juos nuomuotis tai dar nuolaidele padarytu.
Vil'mukas, o kokiuose salonuose dar buvai? nieko psnasaus kituose nematei?
sveikutes,
ir as pasidalinsiu savo patirtimi apie kauno salonus
1. Zeiga 2- MANO SUKNELE BUS IS TEN!
aptarnavimas labai patiko, labai maloni mergina, paslaugi ir siaip nuosirdi. kadangi ieskojau sampanines, tai apie baltas pasakyti nieko negaliu, sampaniniu nera daug, kainos iki 1500
2. Limvesta- sampanines kelios, gana orginalios, taciau uz kaklaskares reikia moketi po 30 lt(kitur jas duoda nemokamai), pamergiu sukneles po 200, kai kitur pasiuva net po 150, taigi, brangoka, nors aptarnavimas malonus
3. Birutes salonas- ponia Birute labai savo nuomone reiskia, nors nepiktybiskai, sukneles sampanines tortines tokios, kazkaip senesnio modelio atrodo, pamergiu sukneles po 150 ir plius visi priedai
4. mj- nieko sau patinkancio neradau, aptarnavimas malonus, moteriske tikrai stengiasi
5. A&R- labai unikalus dizainas salono
, mergina paslaugi, sukneliu nedaug, kainos nuo 1500, taciau pamergiu sukneles labai orginalios, tikrai, kaina 250.
6. di- pagiringa moteris pasitiko, pasisodino ir liepe katalogus vartyt (sedim, tylim ir vartom
), nieko neradau sau, pamergem daug ivairiu modeliu po 150 ir plius visi priedai. (apskritai, ten dirbanciu tarpusavio bendravimas savotiskas, pykosi ir saipesi viena is kitos
)
7. dienos stilius- tyliu is viso, viduj kazkoks bardakas, sukneles neradau, aptarnavo gana atmestinai.
tiek
zeigoj nebuvau, nes ten sake, tik pustos, tai net neuzejau
ir as pasidalinsiu savo patirtimi apie kauno salonus

1. Zeiga 2- MANO SUKNELE BUS IS TEN!

2. Limvesta- sampanines kelios, gana orginalios, taciau uz kaklaskares reikia moketi po 30 lt(kitur jas duoda nemokamai), pamergiu sukneles po 200, kai kitur pasiuva net po 150, taigi, brangoka, nors aptarnavimas malonus
3. Birutes salonas- ponia Birute labai savo nuomone reiskia, nors nepiktybiskai, sukneles sampanines tortines tokios, kazkaip senesnio modelio atrodo, pamergiu sukneles po 150 ir plius visi priedai
4. mj- nieko sau patinkancio neradau, aptarnavimas malonus, moteriske tikrai stengiasi
5. A&R- labai unikalus dizainas salono

6. di- pagiringa moteris pasitiko, pasisodino ir liepe katalogus vartyt (sedim, tylim ir vartom

7. dienos stilius- tyliu is viso, viduj kazkoks bardakas, sukneles neradau, aptarnavo gana atmestinai.
tiek
zeigoj nebuvau, nes ten sake, tik pustos, tai net neuzejau

tinaa, džiaugiuosi, kad radai tau patinkančia ir tinkančia suknyte
šiaip tai labai geras pavizdys, kaip reikia pačiai visur pereiti, nes aš po asmeninės savo patirties žeigoj 2, ten dar kart apsilankyti nelabai norėčiau, o jau dvi merginos žavisi tuo salonu
tinaa, gal galečiau pamatyti kokia išsirinkai suknyte?ar kaip ir Vil'mukas nerandi internete nieko panasaus?
Papildyta:
beja man labai smalsu ar matei maniške suknyte?

šiaip tai labai geras pavizdys, kaip reikia pačiai visur pereiti, nes aš po asmeninės savo patirties žeigoj 2, ten dar kart apsilankyti nelabai norėčiau, o jau dvi merginos žavisi tuo salonu

tinaa, gal galečiau pamatyti kokia išsirinkai suknyte?ar kaip ir Vil'mukas nerandi internete nieko panasaus?
Papildyta:

QUOTE(rituliukasss @ 2006 02 27, 12:25)
tinaa, džiaugiuosi, kad radai tau patinkančia ir tinkančia suknyte
Papildyta:

Papildyta:

tavosios nemaciau

tinaa, gal gali pasakyti kur yra A&R salonas?
As draugei ieskau sukneles, nes ji Londone gyvena, bet apie toki dar negirdejau? Gal jis naujas koks?
Merginos, gal kuri nors zinot ar Lietuvoje kuris nors salonas turi Justin Alexander sukneliu?
Papildyta:
As draugei ieskau sukneles, nes ji Londone gyvena, bet apie toki dar negirdejau? Gal jis naujas koks?
Merginos, gal kuri nors zinot ar Lietuvoje kuris nors salonas turi Justin Alexander sukneliu?

Papildyta:

QUOTE(zuike_puike @ 2006 02 28, 11:47)
Papildyta:

Papildyta:

A&R yra prie akluju ir silpnaregiu sankryzos, pries Zeigos salona. jis naujas, dali sukneliu atsisiuncia, dali pacios siuva

Tai cia jau Tvirtoves al.?
O del J.Alexander niekas nieko negirdejot?
O del J.Alexander niekas nieko negirdejot?

Merginos man Limarijos salono
tinklapyje nerodo sukneliu nuotraukyciu, ar
cia visoms taip?
tinklapyje nerodo sukneliu nuotraukyciu, ar
cia visoms taip?