Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(cawx @ 2007 03 06, 13:45)
sveikos
isteku ne as, o drauge...taciau per kelias dienas apejom kokius 8 kauno salonus.pasidalinsiu ispudziais_-tiesa, ieskojom kazko paprasto, kuklaus, nepernelyg pusto,, kaina 500-1000 lt, vienur klause uz kokia suma ieskote, (nuotaku namai, zeilga), kitur neklause..
taigi-
nuotaku namai--neblogas aptarnavimas, neblogos suknytes....tame paciame name savanoriu 196 yra ir kitas salonas, --jame sena kolekcija, katalogai seni...sad.gif
zeilga (ar kaip jis ten vadinasi) kitoj pusej akluju sankryzos --labai skubiai, kaip konvejis aptarnavo mus......mazai ka pasiule....
mg salonan nepapuolem----eile didele lauke, o sestadieni visi trumpai dirba...
toliau, kalnieciu sankryza, priesais SAva, salia senojo kino teatro salonas---parode 2 sukneles...viena visai nebloga...
savanoriuose priesais stiklinius ofisus ir Vilniaus banka yra proginiu drabuz salonas--tai nelab ka turejo parodyti, nes dar siuva sukneles.....
ir A&R salonas---8 suknutes parode, is ju 4 grazios labai buvo.....
stiliai skirtingi, kainos nuo 800-1500...aptarnavimas l malonus..vienzo, jei man reiketu rinktis, tai siuo metu is sito salono ka nors imciua, nes kaina ir pasirinkimas tikrai tinkami;)
tokie ispudziai:)tiesa, kol laukem prie MJ salono, tai is kityos busimos nuotakos isgirdom, kad ji toje vietoje uz 1800 nusiziutrejus buvo, taciau analogiska suknute A&R rado uz 1200....

va tokie ispudziai:))
sekmes visoms ieskancioms 4u.gif

Jo, su tom kainom tai zaidzia kaip nori... deja...
Atsakyti
QUOTE(besstass @ 2007 03 02, 09:14)
laba diena mergytes,
as norejau paklausti ar visos uz prietara kad vyras nematytu sukneles iki vestuviu? nes as su busimuoju renkuosi ir jo nuomone man labai svarbi nes tik jam noriu but grazi..ar didele nuodeme darau:)?

man taip pat MB nuomone svarbi, bet manau geriau kad vyras nematytu mirksiukas.gif prietarai atsiranda su priezastim blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. As taip pat viena is daugelio, kurios pradeda savo kelione po Kauno salon us. Dar niekur nebuvau, bet tiksliai zinau, kad noriu suknutes su kakliuku virsuje. Gal kas nors jau matete ka nors tokio grazaus kuriame nors salone? Tada nuo jo ir pradeciau. Kiek girdejau, daugiausia labai atviri korsetai i kas nors idomesnio virsuje - retas atvejis.
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2007 03 06, 21:43)
Sveikos. As taip pat viena is daugelio, kurios pradeda savo kelione po Kauno salon us. Dar niekur nebuvau, bet tiksliai zinau, kad noriu suknutes su kakliuku virsuje. Gal kas nors jau matete ka nors tokio grazaus kuriame nors salone? Tada nuo jo ir pradeciau. Kiek girdejau, daugiausia labai atviri korsetai i kas nors idomesnio virsuje - retas atvejis.

o kas ant kaklo konkreciai domina? Kad butu kokie nerinukai, ar tiesiog uzrisama per kakla?
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2007 03 06, 21:43)

Tu dar pasiziurek tema nuotakos suknele 9 dalis, ten ikelta nuotrauka ViShy @ 2007 03 06, 02:10, tai as ciut kitokia maciusi. Taip pat man patiko Viena nepusta nerinuota, labai idomus virsus - eina per kakla ant krutines, o nugaroje pereina i sleikas. labai super ziurisi!!!! Patariu.
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2007 03 05, 22:55)
Nelabai supratau ka ju siuvejos auksiniais siulais issiuvineja.. vardines etiketes? Visai gali but verysad.gif

Aga, butent, tai paskui uz tipo D&G arba Versace paima tokius pinigelius, kad net juokinga pasidaro.As net zinau kuriam salone taip daro bet negaliu pasakyti... doh.gif nors labai noreciau...nepykit..Bet zodziu vienam is brangesniu salonu Kaune...Net jei isduociau neturiu kaip irodyti tai nenoriu apipletkint... gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 03 07, 19:42)
Aga, butent, tai paskui uz tipo D&G arba Versace paima tokius pinigelius, kad net juokinga pasidaro.As net zinau kuriam salone taip daro bet negaliu pasakyti... doh.gif  nors labai noreciau...nepykit..Bet zodziu vienam is brangesniu salonu Kaune...Net jei isduociau neturiu kaip irodyti tai nenoriu apipletkint... gossip.gif

O is kur tu zinai?
Aha, beieskant sukneles suzinosim kurie brangesni Kaune salonai mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
4u.gif
pavydziu toms, kurios gali leisti savo suknelems apie 2000 ir pan....
pas mane yra kitaip blush2.gif as studente, jis vienas kaupia vestuvems... man suknelei dave 700Lt... ar rasiu Kaune kokia suknute uz tokia? man labai "mandros" nereikia, nesu isranki rolleyes.gif
bet ar uz tokia kaina nebus pacios prasciausios? ryt jau einu ieskot, ir lb bijau, kad teks ziauriai nusivilti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2007 03 07, 22:01)
4u.gif
pas mane yra kitaip blush2.gif  as studente, jis vienas kaupia vestuvems... man suknelei dave 700Lt... ar rasiu Kaune kokia suknute uz tokia? man labai "mandros" nereikia, nesu isranki rolleyes.gif
bet ar uz tokia kaina nebus pacios prasciausios? ryt jau einu ieskot, ir lb bijau, kad teks ziauriai nusivilti  verysad.gif

labas,
siulyciau tau apsilankyti salone "nuotaku namai" savanoriu prospekte 271, antrame aukste. Uz tokia kaina tikrai turetum rasti gera suknele. Sekmes:)
Atsakyti
tikiuosi, nes kaip ir visos noriu atrodyti graziai, kad ir ne su prabangiausiais apdarais. svarbiausia, kad pasiemus issirinkta suknele ir pamacius, kad ji "pakitusi", nebutu va taip doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 03 06, 23:47)
Tu dar pasiziurek tema nuotakos suknele 9 dalis, ten ikelta nuotrauka ViShy @ 2007 03 06, 02:10, tai as ciut kitokia maciusi. Taip pat man patiko Viena nepusta nerinuota, labai idomus virsus - eina per kakla ant krutines, o nugaroje pereina i sleikas. labai super ziurisi!!!! Patariu.

Kaip tik apie toki kakliuka ir svajoju. Kuriame salone numatei ir kokia kaina? estadieniu zadu startuoti.
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2007 03 07, 16:01)
4u.gif
pas mane yra kitaip blush2.gif  as studente, jis vienas kaupia vestuvems... man suknelei dave 700Lt... ar rasiu Kaune kokia suknute uz tokia? man labai "mandros" nereikia, nesu isranki rolleyes.gif
bet ar uz tokia kaina nebus pacios prasciausios? ryt jau einu ieskot, ir lb bijau, kad teks ziauriai nusivilti  verysad.gif

Labukas smile.gif

As tai siulyciau nuvaziuoti i Juozapaviciaus prospekte 21 salona. Ten nebrangios suknytes iki 1000 lt galima pasidereti... ir tikrai yra graziu sukneliu thumbup.gif
Sekmes suknytes ieskojime ax.gif
Atsakyti