QUOTE(patchbear @ 2008 10 21, 18:44)
turiu klausimeli,kontraceptines tabletes reik butinai su ginekologes israsytu receptu pirkt,ar parduoda ir be?na cia as tokia zalia tame reikale
dabar visur reikia nuo ginekologo receptas, bet ji israso ilgam laikui pvz puse mety ar daugiau. bet aisku galima surasti tokiu svaistinius kur tau parduos ir be receptu

as visad galvojau kad kontraceptines tabletes - negerai. ir niekas nenoreciau ju gert. kokios jos turi neigiama poveiki?? as nieko apie jas nezinau, bet nezavi jos. ir db pastebejau kad yra lb paplitusios.
Na, visa hormonine kontracepcija kazkiek nera gerai organizamui. Tik vienoms tas negerai - tai jau kai draudziama vartoti, kitoms - tik smulkus salutiniai poveikiai, kurie, kai organizamas prisitaiko, ima ir isnyksta. Dra kitoms - rasoma specialiai, kaip gydomoji priemone. Todel... cia jau tik Tavo ir Tavo gydytojo reikalas, ar jas naudoti, ar ne

sveikos mamytes
naudoju CIlest kontraceptines tabletes jau beveik 2 metus(po gimdymo) ir pries gimdyma irgi naudojau.
kiek laiko be pertraukos galima naudoti KT?
naudoju CIlest kontraceptines tabletes jau beveik 2 metus(po gimdymo) ir pries gimdyma irgi naudojau.
kiek laiko be pertraukos galima naudoti KT?
jei tik tu pati nori petrauka padaryti, o siaip visur rasoma kad ji nebutena
as tai pvz dariau 5mens. del saves

as tai pvz dariau 5mens. del saves

aciu mergytes uz atsakymus
nors visur dabar labai blogi atsiliepimai apie KT as be ju negaliu
. menesines be ju labai skausmingos,nereguliarios ir gausios, ir veida pradeda berti. matyt hormonu disbalansas organizme. o kai vartoju KT viskas susitvarko. tai kol kas gersiu ir toliau

QUOTE(liud @ 2009 01 06, 23:36)
aciu mergytes uz atsakymus
. menesines be ju labai skausmingos,nereguliarios ir gausios, ir veida pradeda berti. matyt hormonu disbalansas organizme. o kai vartoju KT viskas susitvarko. tai kol kas gersiu ir toliau 

o pries tai kaip negerei KT, bere veiduka?
Aš po pirmos mergaitės geriau cilest 5 metus be pertraukos.Pradėjau gerti dėl to kad nepastoti ir dėl to,jog buvo problemų su nereguliariu mėnesinių ciklu ir t.t.Visus tuos 5 metus nejaučiau jokių negerų požymių.Tik po to susidūriau su dilema,ar daryti pertrauką ar ne.Konsultavausi ne su vienu ginekologu ir nuomonės buvo nevienodos. Visgi nusprendžiau padaryti pertrauką, kuri truko metus laiko ir po kurios susilaukiau savo antrosios dukrytės
Tiesa po KT mėnesinių ciklas pasidarė kaip laikrodukas
Mano nuomonė nėra labai teigiama apie KT,ir jei yra galimybė jų negerti tai tikrai nerekomenduočiau.Bet pvz man tai vienintėlė tinkama priemonė apsisaugoti nuo nėštumo,nes kitos visos man netinka dėl sveikatos

Sveikos, norėjau paklausti
aš penkis metus naudoju Diane35 (kadaise išrašė dermatologas, o vėliau jau pagal paskirtį pradėjau naudot), kartą ar du per metus darau mėnesio pertrauką, jokių neigiamų poveikių nepastebėjau, tik teigiamus. O kiek laiko galima naudot kontraceptines tabletes? Ar nieko, jei naudosiu ir toliau?

QUOTE(kusachius @ 2009 01 07, 15:47)
Sveikos, norėjau paklausti
aš penkis metus naudoju Diane35 (kadaise išrašė dermatologas, o vėliau jau pagal paskirtį pradėjau naudot), kartą ar du per metus darau mėnesio pertrauką, jokių neigiamų poveikių nepastebėjau, tik teigiamus. O kiek laiko galima naudot kontraceptines tabletes? Ar nieko, jei naudosiu ir toliau? 

Mano nuomone tai tikrai nereikia kas metus daryti pertrauką