Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų kiekis kontraceptinėse tabletėse

QUOTE(lloreta @ 2009 01 07, 21:36)
Mano nuomone tai tikrai nereikia kas metus daryti pertrauką g.gif Ir mėnesis turbut tai permažai,nes atsimenu kažkada mano draugė pertraukas darė dažnai tai paskui visai  hormonai išsireguliavo,turėjo problemų. verysad.gif Man sakė gydytojai,kad jei viskas gerai ir nėra šalutinių poveikių tai galima gerti  5 metus be pertraukos.

ačiū už atsakymą 4u.gif dėl tų pertraukų, tai aš vartojimo instrukcijoj atrodo radau, kad taip reikia doh.gif bet gal jau kažką ir painioju.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Turiu klausimėlių, jei esi dar nepilnametė, kad ginekologė išrašytų tabeltes reikalingi tėvai ar ne? smile.gif
Ir gal galite pasiūlyti kokią ginekologę vilniuje, niekada nebuvau taigi norėčiau sužinoti kur geriausia būtų smile.gif
Atsakyti
Mano ginekologe man rekomendavo Novynette, nes jokiu nebuvau niekada vartojusi.. Ju sudetyje yra maziausias kiekis hormonu..
Jos man tiko , jokiu salutiniu poveikiu nebuvo ir svoris nepadidejo.. Vartoju jau apie 4m. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Esu naujokė, nepykit jei paklausiau ne čia, bet visur pasiskaičiau ir neradau kokioje temoje galėčiau užduoti savo klausimuką. Labai reikia jūsų patarimų apie kontraceptines tabletes, tiksliau kokias rekomenduotumėte ar pasiūlytumėte vartoti? Nes kiek jau domėjausi tuom, įvairiuose forumuose, tinklapiuose ir straipsniuose, tai jų radau gana nemažai ir visos su savais pliusai ir trūkumais, atrodo, jau tos geros pirksiu tas, bet paskaitai apie kitas ir tos geros, taip ir pasimečiau, nebežinau kokias ir be pirkti, o bet kokių tikrai nesinori, nes esu dar jauna mergina. Man 21, turiu draugą, esam drauge jau daugiau nei puse metų. Kažkaip apie tai anksčiau nepagalvojau, nes nebūdavo tokie pastovūs lytiniai santykiai, nes jis dirba užsienyje, retai susitikdavome, o dbr važiuosiu pas jį 3 mėnesiams, tai norėčiau pradėti jas vartoti apsisaugojant nuo nėštumo, bet bėda ta kad nežinau kokias. Gal galėtumėte patarti kokios būtų patikimos ir nedarytų didelios žalos organizmui? unsure.gif
P.S. nepykit jei ką ne taip susakiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janyciuks8 @ 2013 02 25, 18:58)
Sveikos merginos,
Esu naujokė, nepykit jei paklausiau ne čia, bet visur pasiskaičiau ir neradau kokioje temoje galėčiau užduoti savo klausimuką. Labai reikia jūsų patarimų apie kontraceptines tabletes, tiksliau kokias rekomenduotumėte ar pasiūlytumėte vartoti? Nes kiek jau domėjausi tuom, įvairiuose forumuose, tinklapiuose ir straipsniuose, tai jų radau gana nemažai ir visos su savais pliusai ir trūkumais, atrodo, jau tos geros pirksiu tas, bet paskaitai apie kitas ir tos geros, taip ir pasimečiau, nebežinau kokias ir be pirkti, o bet kokių tikrai nesinori, nes esu dar jauna mergina. Man 21, turiu draugą, esam drauge jau daugiau nei puse metų. Kažkaip apie tai anksčiau nepagalvojau, nes nebūdavo tokie pastovūs lytiniai santykiai, nes jis dirba užsienyje, retai susitikdavome, o dbr važiuosiu pas jį 3 mėnesiams, tai norėčiau pradėti jas vartoti apsisaugojant nuo nėštumo, bet bėda ta kad nežinau kokias. Gal galėtumėte patarti kokios būtų patikimos ir nedarytų didelios žalos organizmui?  unsure.gif
P.S. nepykit jei ką ne taip susakiau.  blush2.gif

eikit pas ginę. Be recepto jums kontraceptikų neparduos
Atsakyti
Gal kuri nors kada nors turėjo tokį klausimą (ir gavo profesionalų atsakymą) - ar galima vartoti skirtingas kontraceptines tabletes? T.y. aš visuomet vartoju 1 firmos tabletes, bet prieš išvažiuodama dirbti vasarai apsiskaičiavau ir nusipirkau viena pakuote per mažai. Tad teko pirkti kitos firmos pakuotę. Po to grįžus vėl ėmiau vartoti senąsias. Čia buvo jau prieš kelis mėnesius, kol kas viskas ok, tik įdomu ar labai tarpusavy skiriasi tos tabletės hormonų kiekiu ir apskritai sudėtim? Nes pasiskaičius sudėtį, žinoma, mačiau, kad skiriasi, bet pasirinkimo nebuvo smile.gif
Atsakyti