Įkraunama...
Įkraunama...

Grunto tyrimai

QUOTE(Gorada @ 2011 03 14, 09:43)
dar man atrodo kad toponuotrauka tik metus galioja, atkreipkit ir i tai demesi, kad paskui pradejus projektuoti nereiktu nuotraukos atnaujinti - tai papildomi pinigai. keli sitmai, na bet vistiek

tikrai taip, bet metai turi buti iki projektavimo kaip supratau, bet ne iki statybu pradzios. g.gif
topo nuotraukos negalim daryt, nes sumaste biurokratai, kad sodams reikia gatviu pavadinimus suteikti, tad jau METUS laiko knisames su elementariais geodeziniais...

grunto tyrimai nusimato toli sad.gif kaimynas sako: "cia visur molis". Ir pati matau, bet ne del to grunto tyrimai daromi, kad pasakytu grunto tipa smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas zinote kas daro grunto tyrimus Panevezio/Ukmerges/Utenos rajonuose? Kazkaip nepavyko rasti internete kontaktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Virginija4747 @ 2011 03 21, 09:47)
Gal ir man galit parekomenduoti, zmones grunto tyrimams Vilniuje. Aciu

taip taip ir man tas butu labai idomu. ir kainos labai domina ax.gif
Atsakyti
negi nera dariusiu grunto tyrimus vilniuje g.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzeviciute @ 2011 04 18, 11:56)
negi nera dariusiu grunto tyrimus vilniuje g.gif

Vilniaus raj. man ka tik padare Anatolijus 861153636. Dirba super greitai. Ketvirtadieni uzsakiau, o siandien jau atsiemiau dokumentus. Kaina irgi gera.
Atsakyti
QUOTE(Bingo @ 2011 04 18, 13:18)
Vilniaus raj. man ka tik padare Anatolijus 861153636. Dirba super greitai. Ketvirtadieni uzsakiau, o siandien jau atsiemiau dokumentus. Kaina irgi gera.

jei ne paslaptis kokia ta gera kaina ax.gif
ir dar norejau paklaust kokius darbus uz ta kaina padare? o jis kokioj nors firmoj dirba ar kaip? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzeviciute: 18 balandžio 2011 - 13:59
keli draugai, jau beveik isirenginejantys nama, mane "protina", kad ne velnio nereikalingi tie grunto tyrimai. Pas mus grynas riebus molis, aisku, 8 metru gylyje neziurejom...
Atsakyti
QUOTE(daluzeviciute @ 2011 04 18, 13:39)
jei ne paslaptis kokia ta gera kaina ax.gif
ir dar norejau paklaust kokius darbus uz ta kaina padare? o jis kokioj nors firmoj dirba ar kaip? ax.gif

600lt, du greziniai. Na zondavimai ten kazkokie. Nezinau to darbo niuansu, bet mes darem tyrimus, kad konstruktorius zinotu, kokius pamatus projektuoti. O del firmos, tai ten indviduali imone. Kiek internete ziurejau, tai turi atestata tokiems darbams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bingo: 19 balandžio 2011 - 16:00
QUOTE(Loveco @ 2011 04 19, 13:08)
keli draugai, jau beveik isirenginejantys nama, mane "protina", kad ne velnio nereikalingi tie grunto tyrimai. Pas mus grynas riebus molis, aisku, 8 metru gylyje neziurejom...

Na nezinau, tie keli simtai ar tegul ir tukstantis litu gi istirpsta bendrame simtu tukstanciu litu kontekste, kruiuos reikia palikti statant nama. Nes jei taip ziureti, tai ir projekto nereikia, statybininkai is praktikos gal gali padaryti? Grunto tyrimai daromi tam kad pamatai butu tokie kokiu reikia, kad namas nenugriutu po 10metu ir analogiskai, kad nereiktu nepermoket uz per didelius ir per stiprius pamatus. Del valymo irenginiu irgi rekia tyrimu, gali buti kad tokiu net ir nebus galima isirengti del netinkamo grunto. O del pasakymo, kad va pas mane molis, tai cia labai priklauso nuo vietoves. Vienur gali buti, kad pas kaimyna molis, o gretimame sklype jau smelis ir dar su vandeniu.
Atsakyti
galbut kazkas galetum parekomenduoti imone kuri daro grunto tyrimus kaune ? nes architekte sake kad geriau apsidrausti ir zinot koks istiesu tas gruntas..
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2011 04 19, 15:08)

tarp kitko - pas mane molis, o pas mano kaimynus - tik smelis. o juk mes tik uz keliu simtu metru nuo jusu sklypo...
man projektavo greztinius, kaimynam juostinius pamatus, nors abu namai lengvu konstrukciju.
tai kad tie keli simtai uz tyrimus namo statybu fone juokas, o va kokius pamatus daryti - jau ne juokas.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2011 04 19, 13:08)

Kai trūksta namo sienos ar dar kas nutinka, draugu jau nebuna arba nepameni kas ka sake..
Ir kabinti visa "geri" tenka pačiam...
Atsakyti