Įkraunama...
Įkraunama...

Grunto tyrimai

Gal kas galite rekomenduoti grunto tyrimui firmą. Vieta - Vilniaus miestas. Kelias perskambinau. Man ši firma patiko. Gal kas buvote su jais susidėjęs?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 04 05, 17:36)
Gal kas galite rekomenduoti grunto tyrimui firmą. Vieta - Vilniaus miestas. Kelias perskambinau. Man ši firma patiko. Gal kas buvote su jais susidėjęs?

gal žinai kokios kainos pas patikusius?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 04 05, 16:36)

Geopra thumbup.gif
Patys turi visą reikalingą techniką, direktorius Pranas (8698 76675) supranta apie ką šneka, kažkiek leidžiasi derinti kainas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D'Arbuzas @ 2012 04 05, 18:13)
gal žinai kokios kainos pas patikusius?

Už 800 Lt be mokesčių padarytų 2 gręžinius ir 2 zondus, jei teisingai atsimenu. Žodžiu, gaučiau grunto tyrimą, reikalingą apskaičiuoti pamatams. Papkutę gaučiau maždaug po 2 savaičių nuo tyrimų.

Kadangi mano sklypas keltas (užpilta naujo grunto, nes buvo duobė), o aš turiu prieš pakėlimą padarytą topo nuotrauką, tai sakė, pagal buvusią topo nuotrauką su 20 cm paklaidą nubraižytų, kur ir kokiu storiu supilta naujo grunto.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 04 05, 17:36)

prieš porą savaičių darėme grunto tyrimą prie Vilniaus (Avižieniuose).
Kainavo 550 lt.

čia tiesa ne šitoje firmoje ... smile.gif
Pas žmogų (turi atestatus ir t.t.). Rekomendavo pažystami statybininkai.
Užtruko savaitę kol gavome "papkutę"
Atsakyti
QUOTE(Bambizukas @ 2012 04 05, 19:54)
Geopra thumbup.gif
Patys turi visą reikalingą techniką, direktorius Pranas (8698 76675) supranta apie ką šneka, kažkiek leidžiasi derinti kainas... smile.gif

Aš ir per juos dariau, kaina lygtais buvo 600Lt +PVM.
Juos pasirinkau, nes jų pavadinimas buvo visų pamatų gamintojų sąraše (Legalett, Vilniaus rentinys ir kitos į kurias kreipiausi), kaip firmos, kurių matavimais jie pasitiki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 08 balandžio 2012 - 10:36
QUOTE(mintas @ 2012 04 08, 11:33)
Aš ir per juos dariau, kaina lygtais buvo 600Lt +PVM.
Juos pasirinkau, nes jų pavadinimas buvo visų pamatų gamintojų sąraše (Legalett, Vilniaus rentinys ir kitos į kurias kreipiausi), kaip firmos, kurių matavimais jie pasitiki.

Kiek gręžinių ir zondų darė?
Atsakyti
QUOTE(Elixx @ 2012 04 07, 18:36)
prieš porą savaičių darėme grunto tyrimą prie Vilniaus (Avižieniuose).
Kainavo 550 lt.

čia tiesa ne šitoje firmoje ... smile.gif
Pas žmogų (turi atestatus ir t.t.).  Rekomendavo pažystami statybininkai.
Užtruko savaitę kol gavome "papkutę"

Duokit kontaktus. Visiems arba asmeniškai.
Atsakyti
QUOTE(D'Arbuzas @ 2012 04 08, 17:56)
Kiek gręžinių ir zondų darė?

Vat ir paklausėt smile.gif. Tikrai prisimenu, kaip smeigė tokį ilgą vamzdį su daviklių žemyn dvejose vietose, tą tai prisimenu tikrai, o dėl gręžimo dabar tiksliau nepasakysiu, neprisimenu.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2012 04 09, 17:41)
Vat ir paklausėt smile.gif. Tikrai prisimenu, kaip smeigė tokį ilgą vamzdį su daviklių žemyn dvejose vietose, tą tai prisimenu tikrai, o dėl gręžimo dabar tiksliau nepasakysiu, neprisimenu.

Dėkui už kontaktus. Visai patiko ta Geopra. 1 gręžinys ir 2 zondai kainuoja 600 Lt, o 2 gręžiniai ir 2 zonai - 700 Lt.

Sakė pirma padaro abu zondus ir jei grunto stiprumas skirtingose namo kampuose nelabai skiriasi, tai užtenka ir 1 gręžinio. Jei zondu gauti duomenys gerokai skiriasi, reikia daryti du gręžinius.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 04 10, 09:47)
Dėkui už kontaktus. Visai patiko ta Geopra. 1 gręžinys ir 2 zondai kainuoja 600 Lt, o 2 gręžiniai ir 2 zonai - 700 Lt.

Sakė pirma padaro abu zondus ir jei grunto stiprumas skirtingose namo kampuose nelabai skiriasi, tai užtenka ir 1 gręžinio. Jei zondu gauti duomenys gerokai skiriasi, reikia daryti du gręžinius.

Man Vilniuje dare toks "Vidmantas Vaitiekūnas" du statinius zondavimus priesinguose namo taskuose. Kur buvo blogesni parodymai, ten dare viena greztini tyrima.
Uz viska sumokejau 600lt.
Atsakyti
Šiandien ir aš atsiėmiau tyrimus. Darė J. Žaliūno individuali inžinierinių – geologinių tyrinėjimų įmonė. Padarė tris gręžinius (dvejuose namo kampuose ir nuotekų valymo įrenginio vietoje) ir vieną zondą. Kainavo 700 Lt. Užtruko geras dvi dienas.
Atsakyti