Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

Laba dienele,
g.gif
QUOTE(Sardinukė @ 2011 10 01, 00:36)
Skaiciau ir nesupratau, prie ko cia vizualizacija? juk viskas susitvarke butent tada, kai nustojot  svajoti ir emetes veiksmo.

KV ir nėra vien tik svajonės mirksiukas.gif Teisingai. Nustoji svajoti (tiksliau neprisiriši taip), paleidi savo norą, išreiški kokiu tai būdu ketinimą ir... išsipildo

Atsakyti
"Kai žmogus perima valdymą į savo rankas, jo gyvenimas nepriklauso nuo aplinkybių. Laivelį galima pasukti į bet kurią pusę nuo to "likimo", kuris esąs nulemtas iš anksto. Viskas labai paprasta: gyvenimas - lyg upė. Jei iriatės patys, tai galite rinktis kryptį, o jei tiesiog pasiduodate tėkmei, tai esate priversti plaukti srauto vaga, kurioje atsidūrėte. Norite karmos - turėsite ją. Galvodami apie tai, kad jūsų lemtis priklauso nuo kažkokių nenumaldomų aplinkybių ar ankstesnių gyvenimų klaidų, jūs tuo būdu realizuojate atitinkamą variantą. Jūsų valia, juk jūs - Dievo sūnus. O jei norite būti Lėmėjas, galite tapti ir juo..."
V.Zeland (Likimo valdymo galimybės)
Atsakyti
sveikos bendramintes bigsmile.gif

pagaliau radau tai, ko ieskojau - si skyreli bigsmile.gif
Paskutinis mano pasiekimas - uzsimaniau naujo dviracio ir po 2 d. vyras pasiule issirinkti patinkanti thumbup.gif Dabar abudu turim po nauja dvirati ir negalim atsidziaugti kaip puikiai jie rieda.
Esu sudariusi savo ''101 noro'' sarasa. Kiekviena karta ji perzvelgus nustembu kiek dalyku jau issipilde bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 10 03, 11:20)
"Kai žmogus perima valdymą į savo rankas, jo gyvenimas nepriklauso nuo aplinkybių. Laivelį galima pasukti į bet kurią pusę nuo to "likimo", kuris esąs nulemtas iš anksto. Viskas labai paprasta: gyvenimas - lyg upė. Jei iriatės patys, tai galite rinktis kryptį, o jei tiesiog pasiduodate tėkmei, tai esate priversti plaukti srauto vaga, kurioje atsidūrėte. Norite karmos - turėsite ją. Galvodami apie tai, kad jūsų lemtis priklauso nuo kažkokių nenumaldomų aplinkybių ar ankstesnių gyvenimų klaidų, jūs tuo būdu realizuojate atitinkamą variantą. Jūsų valia, juk jūs - Dievo sūnus. O jei norite būti Lėmėjas, galite tapti ir juo..."

Atsimenat "Duonos ir žaidimų!!!!!!!" kaip minia šaukė seniais laikais? Tai mes tą gaunam ir dabar iš autorių.
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2011 10 03, 19:10)
Atsimenat "Duonos ir žaidimų!!!!!!!" kaip minia šaukė seniais laikais? Tai mes tą gaunam ir dabar iš autorių.

As tai neaisimenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2011 10 03, 18:10)

g.gif Na dabar gal labiau šaukia "darbo" nei "žaidimų", bet ne apie tai čia aš.
Iš kitos pusės taip, žinoma, kad paklausa įtakoja pasiūlą, bet mes juk atsirenkam tuos žaidimus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dinazaure @ 2011 10 03, 18:15)

Ir aš neatsimenu, nors man jau ne ..niolika g.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 10 03, 16:15)

Esmę svarbu supratai, Dinazaure. Juk mokeisi mokykloj.

QUOTE(vasarelele @ 2011 10 03, 16:18)
g.gif Na dabar gal labiau šaukia "darbo" nei "žaidimų", bet ne apie tai čia aš.
Iš kitos pusės taip, žinoma, kad paklausa įtakoja pasiūlą, bet mes juk atsirenkam tuos žaidimus mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir aš neatsimenu, nors man jau ne ..niolika g.gif

Ar atsimenat ką mokėtės, tą turiu omeny doh.gif
Na taip, atsirenkam hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauri: 03 spalio 2011 - 17:23
QUOTE(vasarelele @ 2011 10 03, 12:20)

Zelandas yra vienas iš saldainiukų, kurį praryja mažai mąstantis arba išvis nemąstantis žmogus. Tokia mano nuomonė. Jo knygose žmonės randa tai, ką jie nori rasti. Manau, tai viena iš Zelando populiarumo priežasčių.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 03, 19:03)
Zelandas yra vienas iš saldainiukų, kurį praryja mažai mąstantis arba išvis nemąstantis žmogus. Tokia mano nuomonė. Jo knygose žmonės randa tai, ką jie nori rasti. Manau, tai viena iš Zelando populiarumo priežasčių.

Wou.. na o koks saldainiukas rašo mąstantiems žmogiukams g.gif
Viskame kame mes randam tai, ką norim rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 10 03, 18:55)
Wou.. na o koks saldainiukas rašo mąstantiems žmogiukams g.gif
Viskame kame mes randam tai, ką norim rasti mirksiukas.gif

Kiekvienas žmogus, net laikantis save ypač padoriu, slapčiausioje kertelėje turi norą valdyti, būti stiprus, galingas, ypatingas. Tokie autoriai kaip Zelandas tai žino ir pasinaudoja...Ir jo knygas perka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 03, 20:58)
Kiekvienas žmogus, net laikantis save ypač padoriu, slapčiausioje kertelėje turi norą valdyti, būti stiprus, galingas, ypatingas. Tokie autoriai kaip Zelandas tai žino ir pasinaudoja...Ir jo knygas perka  ax.gif

Tai kad jis nesiūlo nei kitus valdyti, nei būti galingais ar ypatingais g.gif Na ne visas perskaičiau jo knygas, bet man patiko thumbup.gif
Vistik kokios tos knygos mąstantiems unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 10 03, 20:06)
Tai kad jis nesiūlo nei kitus valdyti, nei būti galingais ar ypatingais g.gif  Na ne visas perskaičiau jo knygas, bet man patiko thumbup.gif
Vistik kokios tos knygos mąstantiems unsure.gif

Kokios? Na, kad ir Drunvalo Melchizedeko...
Knygos mąstantiems paprastai nebūna perkamiausiųjų dešimtuke, nes tai nėra greitasis maistas, kurį sužiaumojai ir apsipatenkinai mirksiukas.gif
Atsakyti