QUOTE(*Mirabella* @ 2011 10 01, 18:38)
Man atrodo, kad jus pasiklydot ieskodama kur pasisakyti. Cia merginos tiki savo minciu galia. Mes issiaiskiname savo norus ir svajojame samoningai, o ne betka. Musu tikslas, kad butent nebutume tie kiti neigyvendine svajoniu apie kuriuos jus kalbat. Kam tas skepticizmas sviesioj ir dziaugsmingoj temoj ?
istkruju tai tema bendrai apie vizualizacija, ir kiekvienas gali cia pasisakyt kas liecia vizualizacija, nesvarbu ar jo nuomone sutampa su daugumos ar ne, ar skeptiskas poziuris ar optimistiskas.
Papildyta:
QUOTE(Sardinukė @ 2011 10 01, 17:18)
Nesureiksminkit taip vizualizacijos
.Tai paprasciausios svajones tik pervadintos kitaip.Pervadinimas kitaip padejo daugeliui knygu autoriu susikrauti turtus, bet proceso esmes nepakeite.Svajone ir liko svajone,vieni jas igyvendina kiti ne...

svajones ir yra viena is vizualizacijos rusiu, nepamenu puslapio kuriame skaiciau apie tai, dar vienas dalykas buvo paminetas, kad butent svajones yra maziausiai veiksmingos, kaip sakant tik svajones. Tai tik jusu poziuris i vizualizacija, jei jus netikite tuo nepraktikuojate, jusu ir kitoks poziuris i tai. cia merginos semesi patirties, dalinasi ja, eksperimentuoja- vizualizuoja, kai tiki viskas imanoma.
QUOTE(rytmeciosaule @ 2011 10 01, 20:09)
Sardinuke, aš vieną kartą jau pasiklydau depresikių temoje rašydama apie šviesias mintis. Moteriškės su trenksmu sureagavo. Pripažinau: ten man buvo ne vieta. Analogiška situacija ir Jums: toks požiūris čia papraščiausiai ne į temą.
Labai naudinga ir kitoki poziuri isklausyt. Ir nesureaguot taip skausmingai

O "uzsivizualizavimas" (jei taip galima pasakyt) kartais tikrai atitraukia nuo tikroves ir konkreciu veiksmu.
Tai va....ar cia gera praktika, kai su trenksmu sureaguoja ?

p.s. Cia sviesios mintys, jeigu ka

Aš esu prieš kitokį požiūrį būtent šitoje temoje, nes žmonės ateina čia paišekot pavyzdžių, įkvėpimo, o neigiamumas numuša. Galima sukurti antivizualizacijos temą ir ten išlieti susikaupusį pyktį ant pasaulio ir šūdinų svajonių.
Arba nueiti į depresijos temelę..
p.s. jo, suprantu, kad šviesios.

QUOTE(Solemn still @ 2011 10 01, 18:14)
istkruju tai tema bendrai apie vizualizacija, ir kiekvienas gali cia pasisakyt kas liecia vizualizacija, nesvarbu ar jo nuomone sutampa su daugumos ar ne, ar skeptiskas poziuris ar optimistiskas.
Papildyta:
Papildyta:
Tai ji ir pasisake. Kokius tris kartus ta pati

QUOTE(rytmeciosaule @ 2011 10 01, 20:33)
Aš esu prieš kitokį požiūrį būtent šitoje temoje, nes žmonės ateina čia paišekot pavyzdžių, įkvėpimo, o neigiamumas numuša. Galima sukurti antivizualizacijos temą ir ten išlieti susikaupusį pyktį ant pasaulio ir šūdinų svajonių.

Oho

Kas tinka ir vizualizacijai.... tai geriau sakyk "as esu uz", nei "as esu pries".
QUOTE(rytmeciosaule @ 2011 10 01, 18:33)

QUOTE(rytmeciosaule @ 2011 10 01, 19:33)

bet neigiamo yra visur visose temose, apie ka bekalbetume, tuomet prie temu reiktu prideti prierasa tik toms kurios pozityviai nusiteika, t.y. kurios uz, o kas turite kita nuomone cia nepageidaujami. neigiamomo rasime kiekviename zingsnyje ir randame, bet reikia ir kita nuomone isklausyt ir paigincyt, papriestaraut ir galiausiai demesio nekreipt.
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 10 01, 19:35)
Tai ji ir pasisake. Kokius tris kartus ta pati
Gal reiketu pagalvoti apie tai kokioje temoje sneki. Tarkim as nueiciau i tema "gyvename susidejusios ir esam tuo patenkintos" ir primigtinai snekeciau apie vedybu reiksme ir prasme... kas is to?

na tai butu jusu nuomone, bet ji nebutu ne i tema, kampatiktu kam ne, bet i tema. kaip ir minejau anksciau tada reiktu prie temos prideti kad kita nuomone nepageidaujama, tik uz.

galaisuiai jauigu jau 3 kartus pasisake apie ta pati primine ta forumo dalyves, ir arba ji susipras arba tiesiog belieka paprasyt netrukdyt savo neigiamumu, arba nekreipt demesio i tai, ir toliau dalintis savo poztivumu bendraut su tomis dalyvevimis kurios pozityvios. Neigiamu minciu mes neisvengsim nei vienoje temoje apie ka bekalbetume.

Papildyta:
tesiam toliau

nors man sunkiai sekasi su vizaulizacija, geriau su svajonem

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 10 01, 18:38)
Man atrodo, kad jus pasiklydot ieskodama kur pasisakyti. Cia merginos tiki savo minciu galia. Mes issiaiskiname savo norus ir svajojame samoningai, o ne betka. Musu tikslas, kad butent nebutume tie kiti neigyvendine svajoniu apie kuriuos jus kalbat. Kam tas skepticizmas sviesioj ir dziaugsmingoj temoj ?
kartais atrodo, kad tu per tas vizualizacijas pamirsti net gyvent

QUOTE(rytmeciosaule @ 2011 10 01, 19:09)
Sardinuke, aš vieną kartą jau pasiklydau depresikių temoje rašydama apie šviesias mintis. Moteriškės su trenksmu sureagavo. Pripažinau: ten man buvo ne vieta. Analogiška situacija ir Jums: toks požiūris čia papraščiausiai ne į temą.
esat tikra, kad zinot koks mano poziuris?
QUOTE(Solemn still @ 2011 10 01, 19:14)
svajones ir yra viena is vizualizacijos rusiu, nepamenu puslapio kuriame skaiciau apie tai, dar vienas dalykas buvo paminetas, kad butent svajones yra maziausiai veiksmingos, kaip sakant tik svajones. Tai tik jusu poziuris i vizualizacija, jei jus netikite tuo nepraktikuojate, jusu ir kitoks poziuris i tai. cia merginos semesi patirties, dalinasi ja, eksperimentuoja- vizualizuoja, kai tiki viskas imanoma.
tikit viskuo ,kas ka raso? geriau daugiau tikekit savimi ir savo svajonemis

QUOTE(rytmeciosaule @ 2011 10 01, 19:33)

ziurekit, kad jus pati su tokiu poziuriu i vizualizacijas neatsidurtumet depresiju temoj

QUOTE(Solemn still @ 2011 10 01, 20:21)
na tai butu jusu nuomone, bet ji nebutu ne i tema, kampatiktu kam ne, bet i tema. kaip ir minejau anksciau tada reiktu prie temos prideti kad kita nuomone nepageidaujama, tik uz.
galaisuiai jauigu jau 3 kartus pasisake apiejavascript:emoticon('
') ta pati primine ta forumo dalyves, ir arba ji susipras arba tiesiog belieka paprasyt netrukdyt savo neigiamumu, arba nekreipt demesio i tai, ir toliau dalintis savo poztivumu bendraut su tomis dalyvevimis kurios pozityvios. Neigiamu minciu mes neisvengsim nei vienoje temoje apie ka bekalbetume. 

galaisuiai jauigu jau 3 kartus pasisake apiejavascript:emoticon('

Kad pas mane pozityvumo gal daugiau negu pas daugeli is jusu

Ko taip siuntat? kad as galvoju kitaip? Pasikartosiu, bet vizualizacija nera joks tai stebuklas , net ir jos pagalba kepti karveliai i burna neatskris.Paklauskit senuju vizualizuotoju, ka tokio didelio ir grazaus suvizualizavo?