Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 18, 19:40)
Sakyčiau, ši liga panaši į vėžį. Apgydo apgydo ir ji vėl išlenda visu gražumu...

Nuo depresijos nemirštama taip dažnai kaip nuo vėžio.. g.gif Čia dvi skirtingos ir nepanašios ligos.. Gal panašus tik tas faktas, kad vėl gali išlįsti.. tik tuom.. daugiau panašumu manau nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(-Atene- @ 2011 10 18, 20:19)
Nuo depresijos nemirštama taip dažnai kaip nuo vėžio..  g.gif  Čia dvi skirtingos ir nepanašios ligos.. Gal panašus tik tas faktas, kad vėl gali išlįsti.. tik tuom..  daugiau panašumu manau nėra  schmoll.gif

Yra- ligos atsiradimo priežastys. Todėl ir sugretinau.
Bet tema ne apie tai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Atene- @ 2011 10 18, 17:21)
Bet šiaip manau ir naudojantis KV galima pasveikt nuo depresijos. Pavyzdžiui įsivaizduojant save laimingą, besidžiaugiančią gyvenimu, turint gerus santykius su aplinkiniais ir pan.. Tik klausimas ar tokioj būsenoj esantis žmogus nori tai įsivaizduoti..

Jūs neįsivaizduojat, kas yra depresija, jei taip galvojat. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2011 10 18, 20:20)

Taip, neįsivaizduoju..

Bet KV labai stiprus gydymo metodas tikslingai ir tinkamai ją naudojant. Čia mano tokia nuomonė.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Atene- @ 2011 10 18, 20:32)
Taip, neįsivaizduoju..

Bet KV labai stiprus gydymo metodas tikslingai ir tinkamai ją naudojant. Čia mano tokia nuomonė..  ax.gif

Kad vizualizacija išaigydytum depresiją ar kitą psichinę ligą, turi būti Sai Baba ar kažkas panašaus... Bet tokie kaip Sai Baba tokiomis ligomis neserga... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Atene- @ 2011 10 18, 20:19)
Gal panašus tik tas faktas, kad vėl gali išlįsti.. tik tuom..  daugiau panašumu manau nėra  schmoll.gif

Islenda nes zmogui taip "patogu". Jo gailisi, nerekia deti pastangu,kad kazko siekti, gauna demesio is aplinkiniu.

Kadangi tema ne apie depresija tai net tyngiu dabar surasti informacija kas skatina zmogu pasinerti i gilia depresija, bet tai neatsitinka per nakti. Einama link to palaipsniui. Zmogus nesukontroliuoja saves laiku. Aisku paskui jau gal nelabai ir iseina ... bet tai yra istisas procesas...

Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 10 18, 20:35)
Islenda nes zmogui taip "patogu". Jo gailisi, nerekia deti pastangu,kad kazko siekti, gauna demesio is aplinkiniu.

Kalbi apie tai, ko neišmanai, tai gal geriau ir nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 18, 20:35)
Kad vizualizacija išaigydytum depresiją ar kitą psichinę ligą, turi būti Sai Baba ar kažkas panašaus... Bet tokie kaip Sai Baba tokiomis ligomis neserga... ax.gif

Depresija depresijai nelygu. Sai baba buti nereikia, kad issigydytum vidutinio gilumo depresija. Aisku ne vien vizualizacija. Be to, kaip jau ir minejau, siaudas visada duodamas, tik vieni nori ji imti - kiti ne.

Pati esu patyrus tokias apatiskas depresines busenas. Norejau net pas psichologa nueiti. Taciau viena pazistama man pasake "niekur tau nereikia eiti". As susiemiau i rankas ir viskas grizo i savo vezes. Dziaugiuosi, kad is pavirsiniu depresiniu busenu nenugrimzdau giliau. Labai lengva ir patogu saves gailetis, stengtis yra kur kas sudetingiau.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 18, 20:38)
Kalbi apie tai, ko neišmanai, tai gal geriau ir nereikia  mirksiukas.gif

Man tamstos nuomone nerupi. Kalbu apie tai, apie ka noriu kalbeti.
Papildyta:
QUOTE(Gytarė @ 2011 10 18, 20:20)

O kas tai yra jusu nuomone? Gal vieni kalba apie ratus, kiti apie batus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 18 spalio 2011 - 21:00
QUOTE(-Atene- @ 2011 10 18, 21:19)
Nuo depresijos nemirštama taip dažnai kaip nuo vėžio..  g.gif  Čia dvi skirtingos ir nepanašios ligos.. Gal panašus tik tas faktas, kad vėl gali išlįsti.. tik tuom..  daugiau panašumu manau nėra  schmoll.gif

Na mirtis nėra pati blogiausia blogybė schmoll.gif Šalia depresijos eina daug kitų bėdų. Be to, dažnai kenčia ir artimieji. Ai, bet čia ne verta ginčytis, jeigu kas nėra susidūrę arčiau. O dar kokiais vaistais pas mus ji gydoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 10 18, 20:43)
Depresija depresijai nelygu.  Sai baba buti nereikia, kad issigydytum vidutinio gilumo depresija. Aisku ne vien vizualizacija. Be to, kaip jau ir minejau, siaudas visada duodamas, tik vieni nori ji imti - kiti ne.

Pati esu patyrus tokias apatiskas depresines busenas. Norejau net pas psichologa nueiti. Taciau viena pazistama man pasake "niekur tau nereikia eiti". As susiemiau i rankas ir  viskas grizo i savo vezes. Dziaugiuosi, kad is pavirsiniu depresiniu busenu nenugrimzdau giliau. Labai lengva ir patogu saves gailetis, stengtis yra kur kas sudetingiau.
Papildyta:
Man tavo nuomone nerupi. Kalbu apie tai, apie ka noriu kalbeti.
Papildyta:
O kas tai yra jusu nuomone? Gal vieni kalba apie ratus, kiti apie batus...

Mirabella, tu esi iš tų merginų, kuri gimdžiusiai moteriai mielai paaiškintų, kaip jai gimdyti, nes manaisi galinti turėti savo nuomonę visais įmanomais klausimais.
Dirbu su moterimis, sergančiomis depresija, todėl apie tai žinau ne teoriškai, o praktiškai. Žinau, kaip atrodo sergančios tikra depresija biolaukas.
Tu nežinai, gal ir tau gyvenimo eigoje teks susirgti šia liga. Tai per daug rimta, kad kalbėtume apie kažkokius šiaudus. Tu jų pati gauni pastoviai, bet ar visada pastebi?
Gytarė tau pagal metus tiktų į mamas, ji turi didelę gyvenimišką patirtį, bet ar tau tai rūpi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 18 spalio 2011 - 20:50
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 18, 20:35)

Čia manau priklauso nuo to kaip tikime pačiu tikėjimu smile.gif

Prisiminiau vieną labai fainą tikėjimo būdą iš savo mamos biggrin.gif Aš jai pasakoju apie KV, afarmacijos ir panašius dalykus. Ji apsirgo.. labai labai gerklę skaudėjo.. taip, kad net maistą sunku buvo nuryti.. Aš jai pasakiau, kad reikia tikėti, kad sveiksti.. maldelę sukalbėti, ir būtinai tuom TIKĖTI. Ir ką jūs galvojat, ryte paskambinau ir jai tikrai nebeskaudėjo biggrin.gif sakau nu va kaip šaunu biggrin.gif O ji man sako aš tikėjau, kad ryte būsiu sveika, taip kaip tikiu, kad esu tavo mama biggrin.gif

Vat kažkaip nuo to karto supratau kas tas yra tikėjimas.. jis gali būti ir paviršutiniškas (ale tikime) ir visiškai neabejotinas, kai tu tiesiog žinai, kad kitaip būti negali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 18, 20:48)
Mirabella, tu esi iš tų merginų, kuri gimdžiusiai moteriai mielai paaiškintų, kaip jai gimdyti, nes manaisi galinti turėti savo nuomonę visais įmanomais klausimais.
Dirbu su moterimis, sergančiomis depresija, todėl apie tai žinau ne teoriškai, o praktiškai. Žinau, kaip atrodo sergančios tikra depresija biolaukas.
Tu nežinai, gal ir tau gyvenimo eigoje teks susirgti šia liga. Tai per daug rimta, kad kalbėtume apie kažkokius šiaudus. Tu jų pati gauni pastoviai, bet ar visada pastebi?

Ne manausi, o turiu savo nuomone.
Apie depresija zinau ne teoriskai,o taip pat is praktikos, taciau neketinu viesai pasakot artimu zmoniu istoriju, kokios seklos pasetos ir kokie daigai dygsta.
Taip pastebiu, antraip apie juos nekalbeciau.

Atsakyti