Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 18, 21:44)
Iš kur žinai, kad nesu sirgus?

Nežinau, o jei esate sirgusi, ir kaip sakėte ji vis išlenda ir išlenda.. Tai kaip tada galite gydyti kitus pati sirgdama?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 18, 23:44)
Iš kur žinai, kad nesu sirgus?

O esi sirgusi?
Atsakyti
QUOTE(-Atene- @ 2011 10 18, 22:48)
Nežinau, o jei esate sirgusi, ir kaip sakėte ji vis išlenda ir išlenda.. Tai kaip tada galite gydyti kitus pati sirgdama?

Visi žino, jeigu susiduri ar domiesi tuom mirksiukas.gif Tai lyg vaižgantė ir nesakė, kad sirgo g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Atene- @ 2011 10 18, 21:48)

Esu sirgus pogimdyvine depresija. Tai buvo prieš 14 m. Baiminausi, kad gimus dukrai ji vėl išlįs, bet neišlindo. Man padėjo ekstrasensė.
Todėl puikiai žinau, kas tai yra. Ir būtent todėl padedu moterims, sergančioms depresija.
Mirabella, na koks čia egoizmo pasireiškimas, kai klykia ryte du maži vaikai, o tu neturi jėgų išlipti iš lovos?
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 10 18, 21:52)
Visi žino, jeigu susiduri ar domiesi tuom mirksiukas.gif Tai lyg vaižgantė ir nesakė, kad sirgo g.gif

Aš gi ir nežinau.. ir klausiu.. mirksiukas.gif

paskaitykit puslapį atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 10 18, 21:48)
O esi sirgusi?

Negi tavo konspektuose šito mano gyvenimo fakto dar nebuvo? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 18, 21:56)
Esu sirgus pogimdyvine depresija. Tai buvo prieš 14 m. Baiminausi, kad gimus dukrai ji vėl išlįs, bet neišlindo. Man padėjo ekstrasensė.
Todėl puikiai žinau, kas tai yra. Ir būtent todėl padedu moterims, sergančioms depresija.
Mirabella, na koks čia egoizmo pasireiškimas, kai klykia ryte du maži vaikai, o tu neturi jėgų išlipti iš lovos?

Džiugu, kad neišlindo.. vadinasi žmogus gali pasveikti, jei jis tam yra pasirengęs, nori ir daro viską, kad pasveiktų.. smile.gif
Atsakyti
Kas gi čia darosi, kokios mes jautrios blink.gif Paskaičiau viską, beje
Tai nereikėtų ir klausti "kaip tada galite gydyti kitus pati sirgdama?"

QUOTE(-Atene- @ 2011 10 18, 22:57)
Aš gi ir nežinau.. ir klausiu..  mirksiukas.gif

paskaitykit puslapį atgal  mirksiukas.gif

Atsakyti
Neturiu nei noro nei motyvacijos narstyti po kauleli ir aiskinti kas yra egoizmas ir kur yra jo sanys.
Siaip jau pati daugiau negu bet kas turetumete tai zinot : )

Tad jus liekat prie savo nuomones, as prie savosios.

Ramiu minciu visoms ir tiek psichines tiek fizines sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(-Atene- @ 2011 10 18, 23:00)
Džiugu, kad neišlindo.. vadinasi žmogus gali pasveikti, jei jis tam yra pasirengęs, nori ir daro viską, kad pasveiktų..  smile.gif

Kaip jums viskas paprasta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Atene- @ 2011 10 18, 22:00)
Džiugu, kad neišlindo.. vadinasi žmogus gali pasveikti, jei jis tam yra pasirengęs, nori ir daro viską, kad pasveiktų..  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 10 18, 22:01)
Kas gi čia darosi, kokios mes jautrios blink.gif Paskaičiau viską, beje
Tai nereikėtų ir klausti "kaip tada galite gydyti kitus pati sirgdama?"

Kur jautrumas? biggrin.gif

tai aš tai ir bandžiau išsiaiškint.. gi netvirtinau fakto smile.gif
Gi dabar viskas aišku, kad ji sirgo praeity.. Na, o jei dabar sirgtų, mano nuomone nebūtų galima gydyti, kai pats sergi.. g.gif
Atsakyti