Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 25, 12:03)
mintys ir zodziai tampa musu tikrove  mirksiukas.gif

O kaip sweetype pasiguost, klaust patarimo tada? smile.gif

Daugelis merginu sake, jog lieknejant vien vizualizacijos neuztenka. Man irgi neveike, tada apsukau sita reikala is kitos puses- atkreipiau demesi, jog galeciau mazesnem porcijom valgyti, vakare nekimsti visko is eiles, pradejau isivaizduoti save esant sociai, gerti daugiau vandens, nes buvo jog valgydavau vietoj gerimo unsure.gif vnz., isiteigiau jog man reikia maziau maisto. Ir svoris pradejo kristi smile.gif ir krenta vis, nors jau nebenaudoju jokiu itaigu, bet jau gal skrandis kiek susitrauke ax.gif
Atsakyti
Praeitos temutes gale kalbejom trupuciuka apie dietas ir ka reikia kartoti mirksiukas.gif

Kv cia padetu emociskai geriau jaustis, tiketi, kad bus pasiektas rezultatas ir inspiruoti kazkokiem konkretiems veiksmams. Bet vienos frazes kartojimas nepades neikam, jeigu zmogus apsisukes sako "man neveikia" . Neigini reikia keisti pozityviu teiginiu! VISADA. Cia reikia temos pradzioj sita irasyt milziniskom raidem biggrin.gif

O jeigu konkreciai kazka patart, tai labai svarbu valgyt pusrycius. Iki 12 val maistas pasisavinamas geriausiai, visi vitaminai ir reikiamos medziagos taciau neina i kuna, kaip pvz uzkandziaujant vakare. O ir duoda energijos likusiai dienos daliai. Tada ir per pietus nesinores daug prisikimsti.

Ps. Bendraminciuose laaabai daug temu, kur merginos meta svori. As manau grupeje, o ne pavieniui atsiranda daugiau motyvacijos. Toks kolektyvinis troskimas ax:
Atsakyti
QUOTE(sweetypie @ 2011 09 24, 23:09)
nedideles smulkmenos ir man pildosi gana greitai.va pries pora dienu pagalvojau,kad butu gerai isigyti memory stick'a,o siandien mb sako ziurek ka tau dovanu parnesiau:)negalejau patiketi.o va didesni dalykai uztrunka ir iki metu.
tik kazkodel man asmeniskai niekaip nesiseka susivizualizuoti idealaus svorio.

na del svorio manau gal tiktu labiau ne vizualicija o afirmacija.
Atsakyti
Jeigu moteriai trūksta saugumo, antsvoris yra tarsi atsvara, todėl nepakeitus keleto šriubų smegeninėje, nei afirmacijos, nei vizualizacijos gali nepadėti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 25, 14:52)
Jeigu moteriai trūksta saugumo, antsvoris yra tarsi atsvara, todėl nepakeitus keleto šriubų smegeninėje, nei afirmacijos, nei vizualizacijos gali nepadėti.  ax.gif

O ko truksta toms, kuriu svoris per mazas?
Papildyta:
QUOTE(Solemn still @ 2011 09 25, 14:14)
na del svorio manau gal tiktu labiau ne vizualicija o afirmacija.

Ir as taip manau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 25, 15:06)
O ko truksta toms, kuriu svoris per mazas?

Sunku pasakyti, nes esama kažkokių virškinimo sutrikimų. O virškinimo sutrikimai susiję su neigiamomis emocijomis...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 25, 12:52)
Jeigu moteriai trūksta saugumo, antsvoris yra tarsi atsvara, todėl nepakeitus keleto šriubų smegeninėje, nei afirmacijos, nei vizualizacijos gali nepadėti.  ax.gif

del saugumo jausmo sutinku.tik va kaip tuos varztus smegeninej pakeitus?
Atsakyti
QUOTE(sweetypie @ 2011 09 25, 16:01)
del saugumo jausmo sutinku.tik va kaip tuos varztus smegeninej pakeitus?

NLP? "tačingas"? Gal padėtų? Kažkaip susidomėjau aš tuo smile.gif Visais gyvenimo atvejais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2011 09 25, 17:30)
NLP? "tačingas"? Gal padėtų? Kažkaip susidomėjau aš tuo smile.gif Visais gyvenimo atvejais  ax.gif

Kas tas "tacingas". Supazindink ir mus koncentruotai su siuo terminu arba kur galetumem pasiskaityt : ) Jau nepirma karta mini. Nei as, nei turbut dauguma kitu temos dalyviu nelabai zino kas tai yra.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 25, 17:47)
Kas tas "tacingas". Supazindink ir mus koncentruotai su siuo terminu arba kur galetumem pasiskaityt : ) Jau nepirma karta mini. Nei as, nei turbut dauguma kitu temos dalyviu nelabai zino kas tai yra.

Geras dalykas. Kažkurioje temoje užklausiau ir tuoj buvo įdėta nuoroda iš youtube. Bet nepamenu kurioje. Mane mokė Rita Banienė, bet pamečiau užrašus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 25, 19:47)

EFT?
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2011 09 25, 18:22)

Aciu, neatrodo labai rimta, bet gal ir veikia...
Atsakyti