Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

Veikia. Jei dirbi. O jei dar randi kokią kertinę emociją ir su ja susitvarkai, gyvenimas taip palengvėja.. thumbup.gif tik tiek, kad čia ne žaidimas vis gi. Nes gali išklibinti dalykus, kuriuos buvai užstūmus gilyn, tarsi prakrapštyti žaizdą ir tada jau būtinai reiktų sutvarkyti iki galo, nes kitaip vėl ir vėl kasdienybėj iškils situacijos, kurios ta blogą emociją sukelia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 25, 18:36)
Aciu, neatrodo labai rimta, bet gal ir veikia...

Tai netgi labai rimta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kelias dienas neužsukau ir jau nauja temutė bigsmile.gif AČIŪ už namučius wub.gif

Paskutiniu metu vizualizuoju, o teisingiau laaabai laaabai noriu vieno diiidelio dalyko ax.gif Beveik neįmanomo, bet jau vilties yra bigsmile.gif Tikiuosi per kokius metus išsipildys arba daug daug greičiau bigsmile.gif kai viskas bus pavykę - pasidalinsiu rolleyes.gif Dabar tuo gyvenu bigsmile.gif ta mintimi bigsmile.gif Žiūriu ir vyras "užsikrėtė" - o tai jau 60 proc sėkmės thumbup.gif

Dėl svorio kritimo - kai aš "kūdinuosi" (dažniausiai mintimis biggrin.gif ), tai svoris po truputį krenta bigsmile.gif Gal dėl to, kad vis atkreipiu į ką nors dėmesį, tarkim į pilvą - ir pagalvoju - mažėja, mažėja, kasdien mažėja bigsmile.gif Dar reikia įtraukti, išsitiesti thumbup.gif daugiau judėti bigsmile.gif ir taip kažkaip su džiaugsmu nepastebimai pakeiti savo veiksmus, kas ir veda prie norimo rezultato mirksiukas.gif na, gal supratot mintį biggrin.gif sunku man rišliai dėstyti mintis, spirgu iš džiaugsmo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2011 09 26, 13:09)
Žiūriu ir vyras "užsikrėtė" - o tai jau 60 proc sėkmės  thumbup.gif

sunku man rišliai dėstyti mintis, spirgu iš džiaugsmo  biggrin.gif

Koks dar 60 % . Jeigu net vyras uzsikrete, tai jau sekme neisvengiama mirksiukas.gif Sugalvojo cia matai procentais apriboti mad.gif biggrin.gif

Viskas rislu. Ir mums smagu, kai tokie "spirguciai" ateina i temule smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2011 09 26, 14:09)
Sveikos  4u.gif

Kelias dienas neužsukau ir jau nauja temutė  bigsmile.gif AČIŪ už namučius  wub.gif

Paskutiniu metu vizualizuoju, o teisingiau laaabai laaabai noriu vieno diiidelio dalyko  ax.gif Beveik neįmanomo, bet jau vilties yra  bigsmile.gif Tikiuosi per kokius metus išsipildys arba daug daug greičiau  bigsmile.gif kai viskas bus pavykę - pasidalinsiu  rolleyes.gif Dabar tuo gyvenu  bigsmile.gif ta mintimi  bigsmile.gif Žiūriu ir vyras "užsikrėtė" - o tai jau 60 proc sėkmės  thumbup.gif

Dėl svorio kritimo - kai aš "kūdinuosi" (dažniausiai mintimis  biggrin.gif ), tai svoris po truputį krenta  bigsmile.gif Gal dėl to, kad vis atkreipiu į ką nors dėmesį, tarkim į pilvą - ir pagalvoju - mažėja, mažėja, kasdien mažėja  bigsmile.gif Dar reikia įtraukti, išsitiesti  thumbup.gif daugiau judėti  bigsmile.gif ir taip kažkaip su džiaugsmu nepastebimai pakeiti savo veiksmus, kas ir veda prie norimo rezultato  mirksiukas.gif na, gal supratot mintį  biggrin.gif sunku man rišliai dėstyti mintis, spirgu iš džiaugsmo  biggrin.gif

del lieknejimo, tai... man vakarais uzeidavo "apsirijimo" priepoliai, niekaip nepavykdavo susivaldyt jei viena diena pavyksta tai kita ... ir augo taip kg.,bet pabandziau viena buda, jis man tiko, padejo. susiradau internete foto, slykscia foto tokios storules su bikini,baisiai storos nutukusios (vaizdas buvo slykstus) ir lekste pilna hot dogu ir hamburgeriu, atsispausdinau ir ant saldytuvo uzsiklijavau, kai priejus pamatydavau jos foto... priversdavo susimastyt kad... na mane tai kazkaip stabdydavo tas vaizdelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 26 rugsėjo 2011 - 20:43
Sveikutės,

grįžta dar viena paklydėlė smile.gif Jau ruduo, tikiuosi, turėsiu daugiau laiko SM smile.gif

Aš šiuo metu griaužiu Toltekų kelias, Dr. Susan Gregg. Tai man savotiškai panašu į KV.
Atsakyti
As kazkada turejau knygute "keturios tolteku ismintys". Bet manes neuzkabliavo iki galo perskaityt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 26, 21:55)
As kazkada turejau knygute "keturios tolteku ismintys". Bet manes neuzkabliavo iki galo perskaityt  blush2.gif

Tos pačios autorės?
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2011 09 26, 21:43)
Tos pačios autorės?

Ne, autorius Don M.Ruiz.
Atsakyti
aciu mergaites uz palaikyma ir patarimus 4u.gif

gal galima placiau apie ka Toltekų kelias?
Atsakyti
QUOTE(sweetypie @ 2011 09 26, 23:51)
aciu mergaites uz palaikyma ir patarimus 4u.gif
gal galima placiau apie ka Toltekų kelias?

Na, pabandysiu trumpai. Čia aprašyta, kaip keičiant savo požiūrį į aplinką keiti pačią aplinką. Kad mūsų jausmai ir emocijos kyla dėl mūsų pačių vertinimo: t.y. kas nors altiko veiksmą A, mes apie jį pagalvojome, perleidome per savo "filtrus", įvertinome ir dėl to kilo mūsų emocijos. O iš ties reikia tiesiog nustoti vertinti, į gyvenimą žiūrėti be mūms jau įprastų nuostatų.
Knygoje trumpai aprašyta sistema, kaip viso to pasiekti. Man patiko, ypač ta vieta, kurią aprašiau.
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2011 09 27, 00:06)
Na, pabandysiu trumpai. Čia aprašyta, kaip keičiant savo požiūrį į aplinką keiti pačią aplinką. Kad mūsų jausmai ir emocijos kyla dėl mūsų pačių vertinimo: t.y. kas nors altiko veiksmą A, mes apie jį pagalvojome, perleidome per savo "filtrus", įvertinome ir dėl to kilo mūsų emocijos. O iš ties reikia tiesiog nustoti vertinti, į gyvenimą žiūrėti be mūms jau įprastų nuostatų.
Knygoje trumpai aprašyta sistema, kaip viso to pasiekti. Man patiko, ypač ta vieta, kurią aprašiau.

Sutinku, kad mums reikia kuo mažiau vertinti aplinką. drinks_cheers.gif Tik nesuprantu kodėl blush2.gif Ir kas būtų galiausiai, kai nebevertintume nieko aplink g.gif nebebūtų emocijų...
Atsakyti