Veikia. Jei dirbi. O jei dar randi kokią kertinę emociją ir su ja susitvarkai, gyvenimas taip palengvėja..
tik tiek, kad čia ne žaidimas vis gi. Nes gali išklibinti dalykus, kuriuos buvai užstūmus gilyn, tarsi prakrapštyti žaizdą ir tada jau būtinai reiktų sutvarkyti iki galo, nes kitaip vėl ir vėl kasdienybėj iškils situacijos, kurios ta blogą emociją sukelia
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 25, 18:36)
Aciu, neatrodo labai rimta, bet gal ir veikia...
Tai netgi labai rimta.
Sveikos
Kelias dienas neužsukau ir jau nauja temutė
AČIŪ už namučius
Paskutiniu metu vizualizuoju, o teisingiau laaabai laaabai noriu vieno diiidelio dalyko
Beveik neįmanomo, bet jau vilties yra
Tikiuosi per kokius metus išsipildys arba daug daug greičiau
kai viskas bus pavykę - pasidalinsiu
Dabar tuo gyvenu
ta mintimi
Žiūriu ir vyras "užsikrėtė" - o tai jau 60 proc sėkmės
Dėl svorio kritimo - kai aš "kūdinuosi" (dažniausiai mintimis
), tai svoris po truputį krenta
Gal dėl to, kad vis atkreipiu į ką nors dėmesį, tarkim į pilvą - ir pagalvoju - mažėja, mažėja, kasdien mažėja
Dar reikia įtraukti, išsitiesti
daugiau judėti
ir taip kažkaip su džiaugsmu nepastebimai pakeiti savo veiksmus, kas ir veda prie norimo rezultato
na, gal supratot mintį
sunku man rišliai dėstyti mintis, spirgu iš džiaugsmo
Paskutiniu metu vizualizuoju, o teisingiau laaabai laaabai noriu vieno diiidelio dalyko
QUOTE(BonBons @ 2011 09 26, 13:09)
Koks dar 60 % . Jeigu net vyras uzsikrete, tai jau sekme neisvengiama
Viskas rislu. Ir mums smagu, kai tokie "spirguciai" ateina i temule
QUOTE(BonBons @ 2011 09 26, 14:09)
Sveikos
AČIŪ už namučius
Beveik neįmanomo, bet jau vilties yra
Tikiuosi per kokius metus išsipildys arba daug daug greičiau
kai viskas bus pavykę - pasidalinsiu
Dabar tuo gyvenu
ta mintimi
), tai svoris po truputį krenta
Gal dėl to, kad vis atkreipiu į ką nors dėmesį, tarkim į pilvą - ir pagalvoju - mažėja, mažėja, kasdien mažėja
Dar reikia įtraukti, išsitiesti
daugiau judėti
ir taip kažkaip su džiaugsmu nepastebimai pakeiti savo veiksmus, kas ir veda prie norimo rezultato
na, gal supratot mintį
del lieknejimo, tai... man vakarais uzeidavo "apsirijimo" priepoliai, niekaip nepavykdavo susivaldyt jei viena diena pavyksta tai kita ... ir augo taip kg.,bet pabandziau viena buda, jis man tiko, padejo. susiradau internete foto, slykscia foto tokios storules su bikini,baisiai storos nutukusios (vaizdas buvo slykstus) ir lekste pilna hot dogu ir hamburgeriu, atsispausdinau ir ant saldytuvo uzsiklijavau, kai priejus pamatydavau jos foto... priversdavo susimastyt kad... na mane tai kazkaip stabdydavo tas vaizdelis
Sveikutės,
grįžta dar viena paklydėlė
Jau ruduo, tikiuosi, turėsiu daugiau laiko SM 
Aš šiuo metu griaužiu Toltekų kelias, Dr. Susan Gregg. Tai man savotiškai panašu į KV.
grįžta dar viena paklydėlė
Aš šiuo metu griaužiu Toltekų kelias, Dr. Susan Gregg. Tai man savotiškai panašu į KV.
As kazkada turejau knygute "keturios tolteku ismintys". Bet manes neuzkabliavo iki galo perskaityt
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 26, 21:55)
As kazkada turejau knygute "keturios tolteku ismintys". Bet manes neuzkabliavo iki galo perskaityt 
Tos pačios autorės?
QUOTE(sweetypie @ 2011 09 26, 23:51)
aciu mergaites uz palaikyma ir patarimus
gal galima placiau apie ka Toltekų kelias?
gal galima placiau apie ka Toltekų kelias?
Na, pabandysiu trumpai. Čia aprašyta, kaip keičiant savo požiūrį į aplinką keiti pačią aplinką. Kad mūsų jausmai ir emocijos kyla dėl mūsų pačių vertinimo: t.y. kas nors altiko veiksmą A, mes apie jį pagalvojome, perleidome per savo "filtrus", įvertinome ir dėl to kilo mūsų emocijos. O iš ties reikia tiesiog nustoti vertinti, į gyvenimą žiūrėti be mūms jau įprastų nuostatų.
Knygoje trumpai aprašyta sistema, kaip viso to pasiekti. Man patiko, ypač ta vieta, kurią aprašiau.
QUOTE(Žuvelė @ 2011 09 27, 00:06)
Na, pabandysiu trumpai. Čia aprašyta, kaip keičiant savo požiūrį į aplinką keiti pačią aplinką. Kad mūsų jausmai ir emocijos kyla dėl mūsų pačių vertinimo: t.y. kas nors altiko veiksmą A, mes apie jį pagalvojome, perleidome per savo "filtrus", įvertinome ir dėl to kilo mūsų emocijos. O iš ties reikia tiesiog nustoti vertinti, į gyvenimą žiūrėti be mūms jau įprastų nuostatų.
Knygoje trumpai aprašyta sistema, kaip viso to pasiekti. Man patiko, ypač ta vieta, kurią aprašiau.
Sutinku, kad mums reikia kuo mažiau vertinti aplinką.