Ačiū!
Daina galima persisiūsti čia: http://file009.myliv...llercoaster.zip
gal kas turit tos LPG dainos žodžius ?

O daugiau dainų jums nepatinka? pvz aš buvau žiauriai susižavėjusi kažkurio kanalo būsimo filmų tinklelio daina... ir pasirodo ten buvo gladiator soundtrack'as... kadangi ilgai ieškojau, tai iki šiol saldu kai užsileidžiu

arba kita muzikytė.. bet samsung reklamą rodos, jos jau neberodo dabar, bet gal pamenat.. daug daug spalvotų kamuoliukų krenta nuo kalno, visur... ir tai yra LCD didelio ekrano tel. reklama.. gal kas zinot kieno ta muzikytė??? negaliu pamiršt kad patiko

arba kita muzikytė.. bet samsung reklamą rodos, jos jau neberodo dabar, bet gal pamenat.. daug daug spalvotų kamuoliukų krenta nuo kalno, visur... ir tai yra LCD didelio ekrano tel. reklama.. gal kas zinot kieno ta muzikytė??? negaliu pamiršt kad patiko

o man labai idomu butu suzinoti kokia daina droja per Kinder Bueno reklama????????????????
paprasčiausiai - atsiverčiat google ir suvedate išgirstus dainos žodžius... dar pirmąjį žodį galima prirašyti lyrics
Dažnai taip darau, kai noriu sužinoti, kas dainuoja, o žinau tik kelis pagrindinius žodžius.. sužinojusi atlikėją ir pavadinimą, atsisiunčiu dainą iš interneto
Dažnai taip darau, kai noriu sužinoti, kas dainuoja, o žinau tik kelis pagrindinius žodžius.. sužinojusi atlikėją ir pavadinimą, atsisiunčiu dainą iš interneto

Oj kol atkasiau šitą temą
Toj rekamoj su kamuoliukais kur reklamuoja Sony bravia teliką dainuoja Jose Gonzalez "Heartbeats"..

Gal zinot mergaites kas dainuoja daina,kuri buna per Fizz Summer Party sidro reklama
Labai jau ji man patinka,tik deja nezinau kas ja atlieka

gal kuri žiūrit BTV ir ten kai reklamuoja šio sezono filmus tokią dainą dainuoja vyras "na na na between heaven and hell" , dar yra ir tokie žodžiai "and i promise myself i will never give up" , daina nėra iš naujų. Bandžiau per goglį ieškot pagal žodžius, bet nieko neradau

QUOTE(*VICI* @ 2006 08 22, 18:39)
o gal žinot kas tai per daina ar muzikytė iš naujos Coca cola reklamos? Kur vyras įmeta moneta į automatą ir tada visokie gyvūniukai išlenda
labai jau fajna muzilytė
mes visada šokam per ją ir dainuojam su savo jorkiuku

As irgi labai noriu dainos is coca cola reklamos tik ne asitos, o tos, kur bernas nusisypso kam nors ir tas kam nusisypso irgi atsako sypsena. Nu jau taip man ta daina patinka negaliu

QUOTE(Lijyte @ 2006 03 31, 17:06)
o man labai idomu butu suzinoti kokia daina droja per Kinder Bueno reklama????????????????
Man ta daina irgi labai patinka

kokie žodžiai tos Kinder Bueno ? jei neklystu, tai turiu aš ją