quinny man atrodo galine asis platesne (pagal aprasymus net 66 cm.), ir medziagos slalomo storesnes, uzdaresnis jis. O siaip gyvai reikia ciupineti ir ziureti. As pati quinnio nesu lanksciusi, vezinusi, tik is sono apziurinejau.

sveikos mamos.
gal kas turit ir galit matrix ismatavimus parasyt isoreje ir viduje
gal kas turit ir galit matrix ismatavimus parasyt isoreje ir viduje

Sveikos 
Kokie būtų atsiliepimai: privalumai/trūkumai apie dvynukų vežimėlį JANE TWIN TWO?
Jis traukinukas, matėm realiai, tai sudomino lopšys/automobilinė kėdutė 2 in1 , ar labai ji saugi, naudinga? Ar sportinėje dalyje nėra per mažai vietos antram vaikui?
Būsiu dėkinga už bet kokius komentarus

Kokie būtų atsiliepimai: privalumai/trūkumai apie dvynukų vežimėlį JANE TWIN TWO?

QUOTE(Vilkės akis @ 2012 03 04, 11:03)
O Jane slalom susilanksto visas nenuėmus sportinės dalies? mano liftas labai siauras, tik 57 cm, tai ne su visais vežimais telpu
Ar nesunkiai susideda?

susideda kaip jau rase kartu su sportine dalimi, beje i lifta kuo puikiausiai telpa, nemaciau niekur siauriasne uz musu "tarybini" lifta, kurio duris net pilnai neatsidaro, bet aisku "kaip tik" bet puikiai uzvaziuodavo i ji!
Papildyta:
QUOTE(Jukituke @ 2012 03 05, 12:19)
Sveikos 
Jis traukinukas, matėm realiai, tai sudomino lopšys/automobilinė kėdutė 2 in1 , ar labai ji saugi, naudinga? Ar sportinėje dalyje nėra per mažai vietos antram vaikui?

Lopsis-autokedute (Matrix) patogi jei vaikucius laukiat pavasari, tada iki rudens puikiai telpa o veliau jau nori aplinka matyti ir puikiai i sportinuka "perbega".
Del antros sedynes ta kiek atsimenu minusas tas kad viena is dveju su pusiausedima tik pedetim ir jei abu uzsinores pamiegoti vienu metu tai kazkuriam teks nevisai gulint miegoti. Bet tai yra daugelio "traukinuku" minusas.
Papildyta:
QUOTE(medutiss @ 2012 02 22, 17:12)
o kuo skiriasi Jane Strata ir Rabel Pro kedutes?
strata turi tokia funkcija kuri leidzia didinti kampa priklausomai nuo vaikucio amziaus. Beje jos tvirtinimas patogesnis, nereikia kiekviena karta traukiant vaika atsegti visa kedute.
http://www.electroma...474475,712.html
Papildyta:
QUOTE(sause @ 2012 03 02, 10:23)
Normandas 4 ratis Slalomas 3 ratis . Normandas normaliai pravažiuoja neturėjau nei vieną žiemą jokių problemų. Gal slalomas ir minkštesnis nes ten trys vienodi dideli ratai. Normando priekiniai dvigubi bet man jis manevringesnis ir lengvesnis.
Nevisai sutikciau

Papildyta:
QUOTE(ylang @ 2012 03 02, 11:52)
Ačiū. O lopšio, kėdutės tvirtinimo sistema juose ta pati?
visose JANE vezimeliose ta pati "beadapterine" tvirtinimo sistema. Mes turejom carerra isvaziavimams i parduotuve, tai remas visada bagazineje gulejo o pasivaiksciojimams i kiema, miska, papludimi turejom Slalom. Tai atvaziavus namo, jei vaikas miegojo tai reikejo tik lopsiuka atsegti ir perkelti ant kito remo.
O kadangi isitikinau kad su vienu vezimeliu vaiko "patogiai" neuzauginsi, tai iskart pirkom viena pilna komplekta o kita lengva sportinuka ir naudojom abu remus nuo pat pirmu dienu.
QUOTE(ninoo @ 2012 03 05, 15:06)
Nevisai sutikciau
svoris jei ir skyriasi tai pora simtu gr. maksimum.

Svoris skiriasi apie 2 kg. Nomadas lengvesnis, o Slalomo vaziuokle minkstesne, manevringesne.
[quote=ninoo,2012 03 05, 16:06]
susideda kaip jau rase kartu su sportine dalimi, beje i lifta kuo puikiausiai telpa, nemaciau niekur siauriasne uz musu "tarybini" lifta, kurio duris net pilnai neatsidaro, bet aisku "kaip tik" bet puikiai uzvaziuodavo i ji!
Tai būtent, mūsų liftas dar siauresnis. Rašiau, kad atsidaro tik iki 57 cm
Anksčiau dar mažiau atsidarydavo, kviečiau meistrus, tai sako čia maximum
O slalomas tai tikrai platesnis nei 57 cm
Bet aš jau susitaikiau su ta mintim, kad lankstysiu. Ką darysi, labai jau patinka man tas vežimukas.
Tai būtent, mūsų liftas dar siauresnis. Rašiau, kad atsidaro tik iki 57 cm

negi nieks matrix lopsiuko neturi
gal galite man ismatavimus parasyti isores ilgi (nezinau ar suprantamai cia uzklausiau)
labai jau siaura mano masinyte jau capazo lopsyt 100% netilps salia dickio pasikniuko, o va del matrix noriu issiaiskint.

gal galite man ismatavimus parasyti isores ilgi (nezinau ar suprantamai cia uzklausiau)
labai jau siaura mano masinyte jau capazo lopsyt 100% netilps salia dickio pasikniuko, o va del matrix noriu issiaiskint.
Isorinius matmenis lengvai rasit parduyotuviu ar gamintojo puslapiuose, tik su vidiniais sunkiau, tuos jau nebent realiai naudotojai pamatuotu.
QUOTE(gitulia @ 2012 03 06, 12:13)
Isorinius matmenis lengvai rasit parduyotuviu ar gamintojo puslapiuose, tik su vidiniais sunkiau, tuos jau nebent realiai naudotojai pamatuotu.
as nelabai suprantu cia
nes gamintojo puslapy tai nera.

http://www.jane.es/e...light-2/detalle
o siaip radau mothercare puslapy Car seat dimensions: H89xW51xL25 cm
http://www.mothercar...f_rd_s=center-7
ir negaliu patiket kad tas lopsiukas gali buti 89 cm
nes kiek supratau jis mazesnis uz capazo o cia jau kaip ir daugiau

o ciuzinukai i juos dedasi 64X29 cm
http://www.samueljoh...spx?ModelID=125
nu tai ir nesuprantu ar gali buti ciuzinukas 64 cm ilgio o pats lopsys 89 cm

o kaip sketukas Jane carrera aniverso kaip jis ar patogus ar apsimoka pirkti?
QUOTE(ninoo @ 2012 03 05, 16:06)
strata turi tokia funkcija kuri leidzia didinti kampa priklausomai nuo vaikucio amziaus. Beje jos tvirtinimas patogesnis, nereikia kiekviena karta traukiant vaika atsegti visa kedute.
aciu, truputuka aiskiau

o kiek laiko vaikuti galima laikyti tokioje keduteje? kazkodel atrodo, kad nelabai patogu ir jis vargsta

[quote=vilma*,2012 03 06, 21:58]
Raide H juk žymimas gaminio aukštis, ne ilgis
Bet čia greičiausiai kažkas bus sumaišyta, nes išeina, kad aukštis 89, plotis 51, ilgis 25

Papildyta:
Pagal aprasyma 0-13kg, bet mes tik 7kg ir jau atrodo laikas keisti, nes is ugio nepatogu darosi (70cm)
Raide H juk žymimas gaminio aukštis, ne ilgis

Papildyta:
QUOTE(medutiss @ 2012 03 08, 09:31)
aciu, truputuka aiskiau
o kiek laiko vaikuti galima laikyti tokioje keduteje? kazkodel atrodo, kad nelabai patogu ir jis vargsta

Pagal aprasyma 0-13kg, bet mes tik 7kg ir jau atrodo laikas keisti, nes is ugio nepatogu darosi (70cm)