Įkraunama...
Įkraunama...

Jane vežimėliai

Bent jau iki 2009 m modeliai pro tikrai atsilenkia dau daugiau, ne 154, sakyciau 175-170 bet ne maziau.
Cia mano vezimas, mantosi daug maz tas gulejimo kampas, yra siek tiek galvyte pakelta, bet tikrai padetis pakankama nuo 4-5 men., o su kokiu vokeliu ir nuo gimimo nebijociau deti:
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 03 18, 21:04)
Bent jau iki 2009 m modeliai pro tikrai atsilenkia dau daugiau, ne 154, sakyciau 175-170 bet ne maziau.
Cia mano vezimas, mantosi daug maz tas gulejimo kampas, yra siek tiek galvyte pakelta, bet tikrai padetis pakankama nuo 4-5 men., o su kokiu vokeliu ir nuo gimimo nebijociau deti:

Uploaded with ImageShack.us

Tikrai, kad vos vos pakile, as va cia radau info http://www.johnstonp...ne/page155.html

O va cia raso kad pilnai atsilenkia http://www.janeslalompro.org.uk/
Fully reclining, multi-position seat suits baby awake or asleep.

Suitable from birth

Cia pardavejas raso kad pilnai atsilenkia http://www.ebay.co.u...=item1e6c57c47b

Nebeaisku g.gif

Visgi itariu kad cia naujausias modelis taip atsilenkia, o senesni geriau, kazin kelintu metu modelis ebay nuorodoj, kuri meciau? Ar atrodo nenudroztas jis? Kaip tokios spalvytes mergytei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extraordinary: 18 kovo 2012 - 20:31
Neimk i galva tu aprasymu, o ziurek foto wink.gif Viskas normaliai ten su gulima padetim.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 03 18, 21:30)
Neimk i galva tu aprasymu, o ziurek foto wink.gif Viskas normaliai ten su gulima padetim.

Gal pardavejai ka nors sumaise, reikes dar i Vaikuti keliaut paziuret.

Kazin kelintu metu modelis ebay nuorodoj, kuri meciau? Ar atrodo nenudroztas jis? Kaip tokios spalvytes mergytei?
Atsakyti
Ebay kur imetei lygiai toks pat, kaip as foto idejau, jis 2009 m.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 03 18, 21:52)
Ebay kur imetei lygiai toks pat, kaip as foto idejau, jis 2009 m.

Ziuriu jis be buomelio, turbut nuimtas/pamestas ar buomeliai atskirai buvo perkami? Kiek kazin verta butu moketi uz deveta, jei jis geros bukles?
Atsakyti
Saip nieko neraso, kad buomelio nera, todel reikia rasyti laiska ir klausti ar pamete ar tik pamirso nufotkint. Komplekte turi buti, atskirai nusipirkti vargas bus.
Del kainos niekas nepasakys, paziurek kiek nauji, kiek deveti eina LT, ir nuspresk kiek gali moketi ir ivertink kiek kainuos parsiuntimas.
Atsakyti
QUOTE(garbane99 @ 2012 03 14, 22:51)
Ačiū mamytei už išsamią informaciją. Galva susisuko visai, nes man kaip tik nepatiko Peg perego pliko p3, todėl, kad ant bardiūrų nelipa. Dar kai stumiu vežimėlį, tai su kojomis ratus spardau, ir labai netvirtas tarška, barška.  schmoll.gif

Ant bordiuru lipa man gerai.Pvz. bandziau su milli move sportinuku uzvaziuot ant bordiuro,tai sunkiau negu su Jane.Kojomis ratus tikrai nespardau.
Atsakyti
Merginos, gal galit patarti ka issirinkt is Matrix, Rebel ir Strata keduciu? As turiu Slalom Pro ir dar Capazo lopsi. Bet reikia antros autokedutes, nes dvieju vaiku taip nesusodinsiu masinoje schmoll.gif
Niekaip neapsisprendziu ka daryt ax.gif doh.gif man reiketu ir automobilines kedutes ir kad ant remo prisitvirtinus pavaziuot galeciau. Kas realybeje juos ciupinejes, ar labai dydziai skiriasi, ir kiek laiko mazdaug realiai vaikui jos tinka ? Nes man ziema kedute bus reikalinga, bijau kad nebutu visai maza...
Atsakyti
Kazin tiktu pagal dirzu skyles slalom pro lineris nuo zia vezimo? Va toks
user posted image

Gal kas turite 2012 slalom pro modeli?
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Esu visai pasimetus del vezimeliu! Kiek teko skaityt apie Jane, tai visi labai giria. Ir as susigundziau... Beda ta, kad toj saly, kur dabar gyvenu, parduotuvese situ vezimeliu nera, tad tektu pirkti ir siustis cia, taigi - paciupinet galimybes nera... Galvoju, kuo skiriasi tie senesni modeliai nuo pvz. nuo Jane slalom pro reverse? (kaip suprantu, sitas modelis naujausias). (internete radau toki pvz. http://ciapigiau.lt/...erse-31-yellow). Cia raso, kad vezimelio svoris 12,5. Cia su lopsiuku ar kaip? Ir kaip tas lopsiukas naujas palyginus su capazo? (kiek supratau, capazo diziausi lopsiai). Ir kokie minusai Jane slalom vezimeliu? Dekoju uz pasidalijima patirtim! 4u.gif
Atsakyti
Ir dar - ar imanoma nusipirkt tik sportini nauja Jane slalom? Jei taip, gal galima nuorodele kur?
Atsakyti