Įkraunama...
Įkraunama...

Jane vežimėliai

Gitulia visiškai su tavimi sutinku dėl mano turimų peregų. O žemyn aš irgi būna dardinu P3, ir kitą kart jaučiu pirkčiau SI... Dėl P3 sunkaus valdymo galiu pasakyt tą patį. Su bordiūrais sunku. Sakau jis per sunkus kaip skėtis, per mažas kaip normalus vežmas. Va jam kokiose vokietijose, anglijose važinėt....

O Slalomo nežūriu nes jis trirats, je aš gal ir protingai nu bordiūru nuleisiu, dėl savo diedo nepažadu biggrin.gif
Atsakyti
as su vienu vaiku jau 5 vezimus turejau. jei penktas nesulus tai atvazinesim ir neprireiks 6. antram leliui jei pavasari gims imsiu bugaboo bee plius cocoon. jei gims rudeni, tai koki tanka pigu po laiptais laikysiu pusnims, nieks nevogs iki pavasario smile.gif
jane nomad man patiko, ir slalomas neblogas, teko stumdyt, man patiko kad platus, stambiam leliui idealus vezimas iki 4 metu smile.gif bet svoris tampyt i 4 auksta man netinka toks....
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 09 27, 11:04)
O be reikalo. Sunkus yra tiek PP tiek bebecaro klasikiniai vezimai, bet bebecaras nepalyginamai malonesnis kaip loppsinis vezimas. Kaip jis linguojasi, kokia jo nuostabi amortizacija, PP klasika net

bet jis sunkesnis... jie gražūs, faini, bet svoris..

NA mano pupa gruodį gimus, tai tą žemą buvo su klaiskniu važinėt puiku. Kol neatėjo kita žiemą ir nebuvo kur sodint. Tai man klasikinia vežmai dėl to tokai nesamonė peregų. Pusės metų rekalas o toliau nors į subinį dėk.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Agatka @ 2011 09 27, 11:10)
as su vienu vaiku jau 5 vezimus turejau. jei penktas nesulus tai atvazinesim ir neprireiks 6. antram leliui jei pavasari gims imsiu bugaboo bee plius cocoon. jei gims rudeni, tai koki tanka pigu po laiptais laikysiu pusnims, nieks nevogs iki pavasario smile.gif
jane nomad man patiko, ir slalomas neblogas, teko stumdyt, man patiko kad platus, stambiam leliui idealus vezimas iki 4 metu smile.gif bet svoris tampyt i 4 auksta man netinka toks....

nu bet ateis žiema,ir manai pravažuosi su bee?

O jau čia temą aš padariau apie viską, o ne ape Jane... bet sunkus reikalas tie vežimai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 27, 12:01)
ta gal tau tiesiog patinka keist vežimus smile.gif))))  biggrin.gif

va aš ir laukiu ko gitulia prirašys, ji daug kur protingai parašo  4u.gif

Ne todel, kad patinka, o todel, kad tobulo nera, bet norisi rast kazka arciausiai tobulumo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 09 27, 11:15)
Ne todel, kad patinka, o todel, kad tobulo nera, bet norisi rast kazka arciausiai tobulumo. mirksiukas.gif

geriausias tai būtų manevringas didelais ratais, kuris tilptų į kišenę ir svertų ne daugiau 4 kg...
be šansų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 27, 11:16)
geriausias tai būtų manevringas didelais ratais, kuris tilptų į kišenę ir svertų ne daugiau 4 kg...
be šansų smile.gif

thumbup.gif Va del to mes su Poziuriu ir keiciam vezimus, kad tikimes toki rast lotuliukas.gif
O siaip tikrai junkis prie musu - pardavinek savo turimus peregus ir rinkis kitokius vezimus, pajusk malonuma ir is sito reikalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 09 27, 11:26)
thumbup.gif  Va del to mes su Poziuriu ir keiciam vezimus, kad tikimes toki rast  lotuliukas.gif
O siaip tikrai junkis prie musu - pardavinek savo turimus peregus ir rinkis kitokius vezimus, pajusk malonuma ir is sito reikalo  mirksiukas.gif

finansai dabar tokie kad galėčiau bandyt turginus kinetiškus jaučiu, ta je keisu vežmą tikrai noriu pasvert visus už ir prieš blush2.gif

žiūriu multikus apie jane youtubėj... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 27, 11:11)
bet jis sunkesnis... jie gražūs, faini, bet svoris..

Nu sunkenis, bet kai jau ir tas peregas sunkus, tai matyt jokio skirtumo nebesudaro, ir to ir to nebepakeli biggrin.gif Bebecaras mano svere 12 kg vaziuokle plius 7 kg lopsys, peregas tik koki pora kilu maziau, bet uznest jo viso is karto su vaiku, vis tiek sunku nezmoniskai, taip, kad skirtumo tarp klasikiniu siuo atzvilgiu nelieka. Lieka ziureti i dizaina, supima-amortizacija, manevringuma ir kt. funkcijas, kurios patinka.

Mano vaikas irgi gruodinukas, tai pirma ziema tikrai atvazinejom smagiai, bet, kad vazineti su klasika iki metu ar daugiau, neisivaizduoju, pavargsti nuo gabaritu, svorio, norisi kazko mazesnio didesniam vaikui. Tai as ji pardaviau ir pirkau slaloma. PO to turejau bugaboo chameleona, PPSI, maclarena, dabar turiu vel slaloma ir zappa. Siaip is turetu vezimu, man ir vaikui vis tik patogioausias pasirode slalomas, bet jis irgi ne idealus. Kitam vaikui turbut jau rinkciausi dar kitokius vezimus, bet ar slaloma pasiryzciau parduoti, nezinau, gal laikyciau kur balkono kampe kaip lengvai vaziuojanti visureigi i kuri telpa tokie drambliukai kaip mano biggrin.gif Na bent jau ziemai jo ratai vienareiksmiskai idealus variantas.
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 27, 11:31)
finansai dabar tokie kad galėčiau bandyt turginus kinetiškus jaučiu, ta je keisu vežmą tikrai noriu pasvert visus už ir prieš  blush2.gif

žiūriu multikus apie jane youtubėj... smile.gif

Tik jei sugalvosi susigundyt reversais, pries pirkdama butinai paciupinek ir pabandyk koki dvimeti ten pasodinti, siaura ju sedyne, gal kaip PP3, o gal ir dar siauresne g.gif Tas pats galioja ir unlimit.
Atsakyti
nu va man rgi reikėjo nemarnuot o parduot iš karto...
Su P3 tai pana dar bišk važinėja. Bet dažniau važnėjam su tokiu triratuku trandalietiniu (nu mol dviračiu).

Vakar nušveičiau važiuoklę lopšinio... jaučiu reikstą patį padaryti ir su lopšio medžiaga ir garbingai nufotografuoti....
Papildyta:
Aga turiu bandyrtoją tai galės pabandyt smile.gif

Hm žiūrau demontracja kiddycare, tai hm o jie nesuslankto su sėdyne kartu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 09 27, 12:26)
thumbup.gif  Va del to mes su Poziuriu ir keiciam vezimus, kad tikimes toki rast  lotuliukas.gif
O siaip tikrai junkis prie musu - pardavinek savo turimus peregus ir rinkis kitokius vezimus, pajusk malonuma ir is sito reikalo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 27, 12:38)
nu va man rgi reikėjo nemarnuot o parduot iš karto...
Su P3 tai pana dar bišk važinėja. Bet dažniau važnėjam su tokiu triratuku trandalietiniu (nu mol dviračiu).

Vakar nušveičiau važiuoklę lopšinio... jaučiu reikstą patį padaryti ir su lopšio medžiaga ir garbingai nufotografuoti....
Papildyta:
Aga turiu bandyrtoją tai galės pabandyt smile.gif

Hm žiūrau demontracja kiddycare, tai hm o jie nesuslankto su sėdyne kartu?  g.gif

Cia apie jane? Tiek slalom, tiek nomad lankstos kartu su sportine dalim, tik su lopsiu aisku nesulankstysi.
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 09 27, 11:43)
drinks_cheers.gif
Papildyta:

Cia apie jane? Tiek slalom, tiek nomad lankstos kartu su sportine dalim, tik su lopsiu aisku nesulankstysi.

t gal šiaip neparodė....
Atsakyti
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
Cia paziurek lanksto sportinuka.
Atsakyti