Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

as irgi savo drabuzelius daviau, gal aprengia ir valstybiniais:) bet viska buvau susiruosus tad paklause kur drabuzeliai, vyras padave jos ir aprenge
Atsakyti
Aciu Lola.lola, nuraminai,mano nestukien vaizduote buvo nupiesusi toki virtuvini stala, kad baisu pasidare lotuliukas.gif Ko gero reiketu slepti po pernyksciais lapais, kad dar dristu bijoti 3 gimdymo, bet buna nubundu nakti, ir prisimastau nesamoniu visokiu, kaip nespet galiu, ir pan., na, jei nebuciau nescia sakyciau jau visai doh.gif DAr toli aisku cool.gif

Tai turbut reikia geriausi atureti 2 tases - viena gimdyklai su minimumu daiktu, antra jau veliau gali kazkas atnesti i palata g.gif BEje, vyrui turbut nieko ypatingo nereikia, kokiu nors kroksiniu batu ir patogiu rubu?
Atsakyti
as taip ir buvau pasiruosus, mazas krepselis su daiktais kuriu reiks gimdykloje(man ir maziukui), ir didelis krepsys reikalingas jau po to
Atsakyti
atskirai sau buvau isidejusi naktinius, slepetes, ranksluostuka
maziukui viena pora sauskelniu, kojinytes, sliauztinukus, kepuryte, marskinukus
nors mes ir didyji krepsi kartu buvom atsinese i gimdykla, nes palatos mums is karto niekas nedave tad su visais daiktais netgi striukemis buvom patalpinti gimdykloje ten viska sudejau i spintute ir niekas ju nemate niekam jie netrukde, o sudetas krepselis mazas labai pagelbejo nes nereikejo po krepsi visa knaisiotis 4u.gif
Atsakyti
Gal atsiras mamyciu, kurios gali pasidalinti patirtimi, kas gimde VGN savaitgali... Kaip ten prieziura laisvom dienom? Kaip personalas? ax.gif
Atsakyti
As gimdziau gruodzio 30 d. Aisku cia ne savaitgalis, bet jau tokia irgi specifine diena smile.gif . Buvom ligoninej nuo gruodzio 30 d iki sausio 1 d. Demesio tikrai buvo daug ir diena ir nakti, o ir pati gydytoja buvo atejus ir 31 ir 1 d.
Atsakyti
QUOTE(juliok80 @ 2011 11 19, 00:27)
As gimdziau gruodzio 30 d. Aisku cia ne savaitgalis, bet jau tokia irgi specifine diena smile.gif . Buvom ligoninej nuo gruodzio 30 d iki sausio 1 d. Demesio tikrai buvo daug ir diena ir nakti, o ir pati gydytoja buvo atejus ir 31 ir 1 d.

Ir as savo dukryte gimdziau gruodzio 30 drinks_cheers.gif namo paleido sekmadieni, sausio 2. Ir negaliu pasakyti nei vieno blogo zodzio del prieziuros ar ko kito thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Strazdaniukė @ 2011 11 16, 16:56)
Tai turbut reikia geriausi atureti 2 tases - viena gimdyklai su minimumu daiktu, antra jau veliau gali kazkas atnesti i palata g.gif BEje, vyrui turbut nieko ypatingo nereikia, kokiu nors kroksiniu batu ir patogiu rubu?

As turejau 1 tase i gimdykla, o kita tase vyras veliau atnese i palata is masinos. Vyrui turejom vienkartines pirties tapkes. Daugiau niekeo neprireike (apart zurnalu, vandens , uzkandziu gimdykloje) smile.gif

QUOTE(rrutele @ 2011 11 18, 21:03)
Gal atsiras mamyciu, kurios gali pasidalinti patirtimi, kas gimde VGN savaitgali... Kaip ten prieziura laisvom dienom? Kaip personalas?  ax.gif

Gimdziau 5dieni, isleido 7dieni. Prieziura 6dieni buvo gera, niekuom nesiskundziu.

Mano pastebejimai is sio karto VGN: dziugu kad palatos suremontuotos, lovos geros, si karta musu palatoj stovejo net medinis naujas vaikiuko lopsys. Bet... gaila, kad remontas padarytas kuo pigiau - duso kabinos durys kliba(tas pats buvo ir pries metus kitoje palatoje) ir sunkiai atsidaro-uzsidaro, duso kabina prastai valoma, lyg pelesis kampuose buvo, per ventiliacijos groteles labai pute vejas. Gaila, kad del tokio aplaidaus remonto po keliu metu to gerojo vaizdo gali nebelikti sad.gif O taip norisi, kad i sia ligonine visad butu malonu sugryzti ax.gif Cia butu pastaba ukio vadovams blush2.gif
Atsakyti
TAi mamukai, 2 ar 3 pogimdyvines paros, jei ne cz???
Atsakyti
QUOTE(Strazdaniukė @ 2011 11 20, 23:39)

Kiek žinau, visur minima, kad 3 ax.gif
Atsakyti
pagimdziau pirmadieni, isleido ketvirtadieni.
Atsakyti
QUOTE(Strazdaniukė @ 2011 11 20, 23:39)

Man sake 2 paros. Taip ir buvo - pagimdziau 5dieni, isleido 7dieni. Israso kasdien.
Atsakyti