pagimdziau treciadieni isleido penktadieni, priklauso kokia gimdyves ir leliuko bukle

Ar tiesa, kad VGN galima gimdyt tik nuo 37sav?
Tiesa nes jejgu iki 37 savaites tada i antakalni bent jau man taip sake
Leja, tikrai taip.. pati klausiau..tai mano tikslas istempti iki sio penktadienio

Teoriskai VGN priima nuo 37sav. gimdyti, bet gulejau palatoje su mamyte, pagimdziusia, netiketai nubegus vandenims, 35sav. dukryte

QUOTE(vilku motinėlė @ 2011 11 22, 11:34)
ai tai tau jau nebedaug liko, istempsi

QUOTE(@leja @ 2011 11 21, 19:07)
Ar tiesa, kad VGN galima gimdyt tik nuo 37sav?
Vilniaus gimdymo namai priima gimdyti nuo 35 sav., pati ten gimdziau kai mano mazyliui buvo 35 sav.
QUOTE(zuikuliukas @ 2011 11 22, 12:35)
Vilniaus gimdymo namai priima gimdyti nuo 35 sav., pati ten gimdziau kai mano mazyliui buvo 35 sav.
vat kokios skirtingos zinios.

Tai manau jei jau gimdai tai nemeta lauk.. Bet sakau pries dvi savaites pati domejausi, nes buvo tikimybe neislaukti iki 37 savaiciu, tai atsakymas buvo kol nesueis lygiai 37 vaziuoti i Antakalni.
o tai kaip idomu jei esi susitares ir gimdymas prasides anksciau 37 sav? gal kam taip buso?

QUOTE(@leja @ 2011 11 22, 13:40)
vat kokios skirtingos zinios.
jus nuvaziavot su prasidejusiu gimdymu ir prieme be jokiu komentaru? gal dabar kitaip jau.

Pas mane buvo planuotas prieslaikinis gimdymas iskilus pavojui vaikelio gyvybei, gimdymas buvo dirbtinai issauktas (atsiprasau uz nelietuviska pasisakyma

Sveikos mamos
Pagimdziau pirmadieni, isleido treciadieni popiet, nes su vyru abu siek tiek sirguliuojantys buvom ir man vaistu paskyre kursa. Viskas ten VGN gerai. Su gyd. tariausi, palata gavome, bet kadangi buvo daug gimdyviu, tai gavom paprasta palata be wc ir duso. Nors nelabai tai ir aktualu buvo. Na, gal butu gerai buve dusas... bet buvo kaip buvo
Irankius, lekstes, puodeli - viska dave. Palatos geros ir tvarkingos. Personalas tikrai malonus, visi gyd. ir sesutes
Dovaneliu vaikuciui - visokiu meginuku, pampersiuku taip pat gavom. Na o del to, kas reikalinga gimdymui - naktinukus reikejo tureti savo, taip pat visus pogimdyvinius pampersus ar iklotus, pampersiuka leliui - savo, rubelius vaikeliui pasiulo ir valdiskus, o palatose yra patiesaliukai vaikui pevystyti padeti, taip pat ir siaustinuku buvo, va tik sliauztuku tai nea
. Dar priminsiu, nes pati buvau beveik uzmirsusi ir tik paskutiniu momentu prisiminiau - turekites savo WC popieriaus, nes ten niekur nepadeta.

Pagimdziau pirmadieni, isleido treciadieni popiet, nes su vyru abu siek tiek sirguliuojantys buvom ir man vaistu paskyre kursa. Viskas ten VGN gerai. Su gyd. tariausi, palata gavome, bet kadangi buvo daug gimdyviu, tai gavom paprasta palata be wc ir duso. Nors nelabai tai ir aktualu buvo. Na, gal butu gerai buve dusas... bet buvo kaip buvo