Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

pagimdziau treciadieni isleido penktadieni, priklauso kokia gimdyves ir leliuko bukle 4u.gif
Atsakyti
Ar tiesa, kad VGN galima gimdyt tik nuo 37sav?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 21 lapkričio 2011 - 18:07
Tiesa nes jejgu iki 37 savaites tada i antakalni bent jau man taip sake
Atsakyti
Leja, tikrai taip.. pati klausiau..tai mano tikslas istempti iki sio penktadienio smile.gif
Atsakyti
Teoriskai VGN priima nuo 37sav. gimdyti, bet gulejau palatoje su mamyte, pagimdziusia, netiketai nubegus vandenims, 35sav. dukryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2011 11 22, 11:34)
Leja, tikrai taip.. pati klausiau..tai mano tikslas istempti iki sio penktadienio  smile.gif

ai tai tau jau nebedaug liko, istempsi 4u.gif vat as irgi labai nireciau istempt iki sausio 10 kokios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2011 11 21, 19:07)
Ar tiesa, kad VGN galima gimdyt tik nuo 37sav?

Vilniaus gimdymo namai priima gimdyti nuo 35 sav., pati ten gimdziau kai mano mazyliui buvo 35 sav.
Atsakyti
QUOTE(zuikuliukas @ 2011 11 22, 12:35)
Vilniaus gimdymo namai priima gimdyti nuo 35 sav., pati ten gimdziau kai mano mazyliui buvo 35 sav.

vat kokios skirtingos zinios. g.gif jus nuvaziavot su prasidejusiu gimdymu ir prieme be jokiu komentaru? gal dabar kitaip jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 22 lapkričio 2011 - 12:41
Tai manau jei jau gimdai tai nemeta lauk.. Bet sakau pries dvi savaites pati domejausi, nes buvo tikimybe neislaukti iki 37 savaiciu, tai atsakymas buvo kol nesueis lygiai 37 vaziuoti i Antakalni.
Atsakyti
o tai kaip idomu jei esi susitares ir gimdymas prasides anksciau 37 sav? gal kam taip buso? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2011 11 22, 13:40)
vat kokios skirtingos zinios.  g.gif  jus nuvaziavot su prasidejusiu gimdymu ir prieme be jokiu komentaru? gal dabar kitaip jau.

Pas mane buvo planuotas prieslaikinis gimdymas iskilus pavojui vaikelio gyvybei, gimdymas buvo dirbtinai issauktas (atsiprasau uz nelietuviska pasisakyma smile.gif ) del sunkios mano ligos. Su gydytoju buvo tartasi is anksto, pas ji vaiksciojau visa nestuma.
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif
Pagimdziau pirmadieni, isleido treciadieni popiet, nes su vyru abu siek tiek sirguliuojantys buvom ir man vaistu paskyre kursa. Viskas ten VGN gerai. Su gyd. tariausi, palata gavome, bet kadangi buvo daug gimdyviu, tai gavom paprasta palata be wc ir duso. Nors nelabai tai ir aktualu buvo. Na, gal butu gerai buve dusas... bet buvo kaip buvo smile.gif Irankius, lekstes, puodeli - viska dave. Palatos geros ir tvarkingos. Personalas tikrai malonus, visi gyd. ir sesutes thumbup.gif Dovaneliu vaikuciui - visokiu meginuku, pampersiuku taip pat gavom. Na o del to, kas reikalinga gimdymui - naktinukus reikejo tureti savo, taip pat visus pogimdyvinius pampersus ar iklotus, pampersiuka leliui - savo, rubelius vaikeliui pasiulo ir valdiskus, o palatose yra patiesaliukai vaikui pevystyti padeti, taip pat ir siaustinuku buvo, va tik sliauztuku tai nea biggrin.gif. Dar priminsiu, nes pati buvau beveik uzmirsusi ir tik paskutiniu momentu prisiminiau - turekites savo WC popieriaus, nes ten niekur nepadeta.
Atsakyti