Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

Sveikos merginos, as jau skaiciuoju dieneles kada leliukas pasibels, tariausi VGN asmeniskai su gydytoja, kad pas ja gimdysiu, pasirode labai maloni ir paslaugi. Palatu tai yra 20 mokamu ir suremontuotu, raso ju puslapiuke,o del epiduro, tai nieko nereikia savo tureti, as tai tariausi,kad jau kai atvaziuosiu gimdyt akusere apziurejusi pasakytu koks nuskausminimas man geriausias, nereik is anksto nusiteikti,kad darysit epidura, nes daznai ji daryti buna velu ar negalima.
Atsakyti
AKose uz gydytojo iskvietima is namu ne jo budejimio metu i kasa mokami 700lt o VGN nera tokio dalyko?
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2012 05 27, 19:20)
Sveikos merginos, as jau skaiciuoju dieneles kada leliukas pasibels, tariausi VGN asmeniskai su gydytoja, kad pas ja gimdysiu, pasirode labai maloni ir paslaugi. Palatu tai yra 20 mokamu ir suremontuotu, raso ju puslapiuke,o del epiduro, tai nieko nereikia savo tureti, as tai tariausi,kad jau kai atvaziuosiu gimdyt akusere apziurejusi pasakytu koks nuskausminimas man geriausias, nereik is anksto nusiteikti,kad darysit epidura, nes daznai ji daryti buna velu ar negalima.

aš tai nusiteikus gimdyt be jokių nuskausminamųjų, nes epiduras stabdo gimdymo veiklą, geriau jau skausmingiau, bet greičiau. aišku, jei būtų pirmas gimdymas, matyt vis gi prašyčiau nuskausmint, nes pirmą kartą ilgiau ir baisiau viskas būna.
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2012 05 28, 11:05)
AKose uz gydytojo iskvietima is namu ne jo budejimio metu i kasa mokami 700lt o VGN nera tokio dalyko?

Yra ir VGN toks pats mokestis,jei tau asmeniskai kviecia pasirinkta gydytoja,tik nepamirsk tokio dalyko,kad jeigu su norimu gydytoju konkreciai nesitarsi ir nesiderinsi pati,kad ji ir kvies pagal tavo pageidavima, gali buti,kad jis tiesiog neatvyks del tam tikru priezasciu,todel geriau is anksto kalbet asmeniskai su pasirinktu gydytoju ir derintis, o ne kai jau pradesi gimdyti.
Papildyta:
QUOTE(Kaira @ 2012 05 28, 11:46)
aš tai nusiteikus gimdyt be jokių nuskausminamųjų, nes epiduras stabdo gimdymo veiklą, geriau jau skausmingiau, bet greičiau. aišku, jei būtų pirmas gimdymas, matyt vis gi prašyčiau nuskausmint, nes pirmą kartą ilgiau ir baisiau viskas būna.

Sekmes jums gimdyme 4u.gif 4u.gif 4u.gif butinai parasykit kaip sekesi,jeigu as dar neaplenksiu jusu biggrin.gif mano pirmas leliukas, sake bus mazutis, jokiu komplikaciju nestumo metu irgi neturejau,tai tikiuosi lengvai pagimdyti smile.gif visada reikia gero nusiteikimo, tada ir viskas gerai buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2012 05 22, 14:30)
As pirmakarte  4u.gif , ir maniau, kad su savais naktiniais gimdyt negalima, o bet kokios formos ir medziagos tinka? ax.gif kazkaip nusiteikus gimdyt su ligonines duotais.... blush2.gif

pirmus du gimdymus (VGN ir Klaipėdoj) naktinius davė, o trečią kartą VGN (prieš porą savaičių) liepė persirengt savais. gerai, kad turėjau tinkamus naktinius (šiaip po gimdymo turėjau pižamą). o tie ligoninės naktiniai man visai patinka biggrin.gif naktiniai turėtų būt ne ilgi, laisvi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo largoconfuoco: 28 gegužės 2012 - 12:58
QUOTE(wetriuke @ 2012 05 28, 13:15)
Sekmes jums gimdyme 4u.gif  4u.gif  4u.gif  butinai parasykit kaip sekesi,jeigu as dar neaplenksiu jusu biggrin.gif  mano pirmas leliukas, sake bus mazutis, jokiu komplikaciju nestumo metu irgi neturejau,tai tikiuosi lengvai pagimdyti smile.gif  visada reikia gero nusiteikimo, tada ir viskas gerai buna smile.gif

Ačiū 4u.gif O kada jūsų terminas? Tikrai nebūtinai pirmas gimdymas sunkus 4u.gif Mano buvo sunkiausias iš visų, tiesiog daug skatinamųjų vaistų, mažai rezultato. Atvažiavau planiniam gimdymui 8 val ryto, o pagimdžiau 22 val. Gimdžiau VGN. Padarė epidurą, po jo pagimdžiau po poros valandų. Bet ne ką jis man padėjo, skausmo kaip ir mažiau, bet dvi valandas neleido stumti, liepė laikyti, maniau vidurius išdrąskys. O jau su kitais epiduro nedarė, su antra net nespėjo, o su trečiu kai jau ėmiau maldaut, pasakė, kad gimdyt liko 15 min ir jei darys epidurą, jis kaip tik prailgisn gimdymo laiką.Tikrai žinau tokių atvejų, kad po epiduro apskritai gimdymo vekla dingdavo ir baigdavosi cezariu.
Papildyta:
QUOTE(largoconfuoco @ 2012 05 28, 13:56)
pirmus du gimdymus (VGN ir Klaipėdoj) naktinius davė, o trečią kartą VGN (prieš porą savaičių) liepė persirengt savais. gerai, kad turėjau tinkamus naktinius (šiaip po gimdymo turėjau pižamą). o tie ligoninės naktiniai man visai patinka  biggrin.gif  naktiniai turėtų būt ne ilgi, laisvi.

nusipirkau naktinius ir į juos žiūrėt negaliu biggrin.gif žinau, kad jais apsirengus teks atlaikyt didelį skausmą doh.gif
Atsakyti
[quote=Kaira,2012 05 28, 14:00]
Ačiū 4u.gif O kada jūsų terminas? Tikrai nebūtinai pirmas gimdymas sunkus 4u.gif Mano buvo sunkiausias iš visų, tiesiog daug skatinamųjų vaistų, mažai rezultato. Atvažiavau planiniam gimdymui 8 val ryto, o pagimdžiau 22 val. Gimdžiau VGN. Padarė epidurą, po jo pagimdžiau po poros valandų. Bet ne ką jis man padėjo, skausmo kaip ir mažiau, bet dvi valandas neleido stumti, liepė laikyti, maniau vidurius išdrąskys. O jau su kitais epiduro nedarė, su antra net nespėjo, o su trečiu kai jau ėmiau maldaut, pasakė, kad gimdyt liko 15 min ir jei darys epidurą, jis kaip tik prailgisn gimdymo laiką.Tikrai žinau tokių atvejų, kad po epiduro apskritai gimdymo vekla dingdavo ir baigdavosi cezariu.
Mano terminas birzelio 20d, bet neseniai buvau pas gydytoja tai sake minimum savaite anksciau bus, nes jau ir vaikiuko galvyte issistacius ir gimda sutrumpejusi, dar pajuokavo, kad kito vizito galiu nesulauk pas ja (birzelio 6 diena) smile.gif o del savo gimdymo ramiai reaguoju, dar kai mama lengvai gimde, nors abu vaikai su skatinamaisiais, bet abu per 1val 30 min pagimde.
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2012 05 22, 13:30)
As pirmakarte  4u.gif , ir maniau, kad su savais naktiniais gimdyt negalima, o bet kokios formos ir medziagos tinka? ax.gif kazkaip nusiteikus gimdyt su ligonines duotais.... blush2.gif

Na bent jau VGN pasake, kad savo turet naktinukus, o jau kuriom cezari daro tas jau savais aprengia. O savi turetu buti patogus, kad niekur nespaustu, lengvai galetum pasitaisyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2012 05 28, 15:32)
Mano terminas birzelio 20d, bet neseniai buvau pas gydytoja tai sake minimum savaite anksciau bus, nes jau ir vaikiuko galvyte issistacius ir gimda sutrumpejusi, dar pajuokavo, kad kito vizito galiu nesulauk pas ja (birzelio 6 diena) smile.gif 

taip taip, ir man gydytoja sakė: oi, jau pirmadienį nebesusitiksim, tikrai per savaitagalį pagimdysi. ale visą savaitę dar pravaikščiojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo largoconfuoco: 28 gegužės 2012 - 14:31
QUOTE(largoconfuoco @ 2012 05 28, 15:31)
taip taip, ir man gydytoja sakė: oi, jau pirmadienį nebesusitiksim, tikrai per savaitagalį pagimdysi. ale visą savaitę dar pravaikščiojau  biggrin.gif

man irgi vis sako, kad bet kada galiu gimdyt, bet esu tikra, kad sulauksiu savo dienos, birželio 12 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2012 05 28, 15:33)
man irgi vis sako, kad bet kada galiu gimdyt, bet esu tikra, kad sulauksiu savo dienos, birželio 12 smile.gif

o as zinokit jauciu neisvaiksciosiu iki 20d tikrai:) nes ir pagal mano skaiciavimus maximum iki birzelio 15d ax.gif nors kas ten gali zinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2012 05 28, 11:46)

Oj papasakociau as Jums laugh.gif
Epiduras man kaip tik pagreitino kaklelio atsidaryma. Ilgai buve 4cm.
per 40min. virto visais 10cm. biggrin.gif

Ir dar, man visada keista skaityti kai pagimdo per 14val. ir sako ilgai. Ne ilgai, o naturaliai. Iki 24val. yra visiskai normalu mirksiukas.gif
Atsakyti