QUOTE(Justesea @ 2012 06 05, 16:52)
O ar sutiko su visais šiais dalykais? Ar kirpo tik nupulsavusią virkštelę ir leido mažyliui pirma pavalgyt, o tik paskui svėrė ir rengė?
Papildyta:
Ir dar labai įdomu, su kokiais gydytojais ir akušerėm gimdėt?
na, vyras daugiau ten prižiūrėjo tuos dalykus, tai sakė, kad virkštelė jau nepulsavo, nors ir labai greitai ją kirpo

o dukrytę tai tikrai iškart padėjo ant krūtinės, užklojo ir paėmė tik po 1,5 gal valandos. ir siuvo mane tuo metu, bet leido laikyt, nepaėmė (nors per antrą gimdymą tai "išdurnino", kad kaip tu laikysi, nukristi gali, kol siūsiu...

).
akušerė Aurelija (pavardės nežinau), o gydytoja Daiva Brogienė, berods
Papildyta:
QUOTE(Justesea @ 2012 06 05, 16:57)
Tai jau stumt ant stalo ką jau apdarysi, gal bent išeitų susitart, kad leistų pusiau sėdom ir į tuos metalus neįsirėmus. Svarbiausia, kad nuolat nelaikytų ant to stalo, tonų be reikalo dažnai nematuotų ir iki pat stūmimo leistų būt kaip nori. Ir kad kaklelio netikrintų dažnai, nes man čia baisiausias dalykas buvo, nes tikrino per sąrėmius, kai aš rasdavau patogią sau poziciją

Tiesiog per jėgą plėšdavo kojas, nors maldavau palikt mane, kol sąrėmis praeis...

siaubas..
du kartus gal tikrino kaklelį, bet daugiau kaip ir nebuvo kada. kai nubėgo vandenys buvo 4 cm, o po valandos su trupučiu jau 9
tonus klausiau ar galima neatsigulus matuot, sakė, kad gal ir galima, bet vis tiek liepė gult - matyt neįpratę taip

atsigult tai man tikrai daug valios kainavo..
kita vertus, nori jie ir sąrėmio metu kaklelį patikrint, žiūri, kaip statosi galva vaiko ar pan. bet galėtų ir paaiškint tai ..