prisiskaiciau cia jusu pasakojimu, tai dar baisiau pasidare... man kadangi pirmas gimdymas, tai nesuprantu-negi gulint saremiai is tikruju tokie skausmingi?
QUOTE(meow @ 2012 06 05, 18:23)
prisiskaiciau cia jusu pasakojimu, tai dar baisiau pasidare... man kadangi pirmas gimdymas, tai nesuprantu-negi gulint saremiai is tikruju tokie skausmingi?
Nesigąsdinkit labai, visgi VGN yra ta vieta Vilniuj kur daugiausiai šansų bent iš dalies gimdyti taip, kaip norisi. Sąrėmių metu moteris turėtų turėti galimybę judėti taip, kaip ji nori. Nes ji instinktyviai jaučia, kokia jos kūno padėtis geriausiai padeda slinkti vaikeliui. Kaip bus patogiausia mamai, taip bus patogiausia ir vaikeliui. Gaila, kad ne visi gydytojai tai žino ir supranta...
QUOTE(meow @ 2012 06 05, 18:23)
nu man bent jau atrodė kad gulint jie mažesni, o vat vaikštant ar sėdint ant kamuolio norėjau į žemę prasmegti

QUOTE(Tomienė @ 2012 06 05, 19:57)
nu man bent jau atrodė kad gulint jie mažesni, o vat vaikštant ar sėdint ant kamuolio norėjau į žemę prasmegti
bet gulėjimas kiek žinau prailgina veiksmą, tad nežinau kaip dabar bus, bet stengsiuos kuo daugiau judėti. AIšku čia labai optimistiškai nusiteikus 

man patogiausia buvo atsiremti rankomis (alkūnėmis) į palangę pvz. ar lovą (Klaipėdoj net specialus stovas buvo) ir siūbuoti klubais į šonus. dar padėjo dainavimas (jei taip galima pavadint. mūkimas labiau

šiaip tai gydytojai dabar patys pataria judėt kuo daugiau. bet tuo pačiu vis matuoja, matuoja, tikrina

o gal kuri žinote paaiškinimą, kodėl VGN kūdikius rengia savais rūbeliais? juk per dieną galima sutepti (prasysioja, atpila...) 7 kartus rūbelius, negi tiek ir išskiria?
ar palieka su purvinais?
Ir apskritai, kaip vyksta tie rūbelių keitimai? Eini prašai švarių ar jau duoda numatytą kiekį? ar pats personalas perrenginėja? aš kažkaip nenorėčiau, kad man perrenginėtų, nes namie už mane nieks neperrenginės

Ir apskritai, kaip vyksta tie rūbelių keitimai? Eini prašai švarių ar jau duoda numatytą kiekį? ar pats personalas perrenginėja? aš kažkaip nenorėčiau, kad man perrenginėtų, nes namie už mane nieks neperrenginės

QUOTE(Tomienė @ 2012 06 05, 21:00)
o gal kuri žinote paaiškinimą, kodėl VGN kūdikius rengia savais rūbeliais? juk per dieną galima sutepti (prasysioja, atpila...) 7 kartus rūbelius, negi tiek ir išskiria?
ar palieka su purvinais?

tai kad aš savo rūbais rengiau, nieks nedavė nieko.

QUOTE(Tomienė @ 2012 06 05, 21:00)
ar palieka su purvinais?

as kiek radau atsiliepimu, tai duodi savo rubelius... VGN net ir naktiniu neduoda mamai, nebent cezari daro...
QUOTE(Tomienė @ 2012 06 05, 20:00)
ar palieka su purvinais?

Tai kad savais rengi

tada gal kažką ne taip supratau
pasirodė, kad vaiką rengia "valdiškais"
Nu kai gimdymas ant nosies, tai pusė informacijos kažkur nuplaukia ne ten
O jei atvažiavai gimdyt ir neturi savų marškinukų? tikiuosi duos kuom apsirengti?
Jaučiu reikia nuvažiuot į paskaitėlę, mažiau klausimų kils

Nu kai gimdymas ant nosies, tai pusė informacijos kažkur nuplaukia ne ten

O jei atvažiavai gimdyt ir neturi savų marškinukų? tikiuosi duos kuom apsirengti?

Jaučiu reikia nuvažiuot į paskaitėlę, mažiau klausimų kils

Jei kažko neturi, nuogos nepaliks
Bet kažkaip maloniau savo

Nu man kažkoks noras yra gimdyti su valdiškais
gal kad savų tinkamų neturiu
va savus norėčiau jau po visko palatoj persirengt
Reikia jaučiu greitai kažką susirasti, nes turiu neapsakomą nuogumo drovumo jausmą
aš net gimdykloj į kelnaites kelis kartus bandžiau lįsti, tai iš manęs vis juokdavosi, kad pavargsiu ir kad užteks čia durniuot

Reikia jaučiu greitai kažką susirasti, nes turiu neapsakomą nuogumo drovumo jausmą