Mane VGN kirpo, bet neklause noriu ar ne, pasake po visko,bet manau kirpt reikejo, netikeciau,kad jos siaip sau kerpa,kad paskui siut.
vasara-gimdymu metas. VGN uzkimsti nuo gimdyviu. vel i patologini veza ir guldo. jau 2 moteriskes atveze su mazuliukais,tai guli ir klausaisi,kas atves laukia

QUOTE(meow @ 2012 06 30, 08:23)
vasara-gimdymu metas. VGN uzkimsti nuo gimdyviu. vel i patologini veza ir guldo. jau 2 moteriskes atveze su mazuliukais,tai guli ir klausaisi,kas atves laukia 

nu va, reiks gerai pagalvoti, kur vaziuoti

QUOTE(Linokas @ 2012 06 27, 16:49)
nesukit dėl to galvos, niekas nedaro ir niekas į "gamtinius procesus" nekreipia dėmesio. O visokie microlax gali dar pablogint. Šiaip[ organizmas kiek sugea prieš gimdymą pats išsivalo. Bet žarnynas juk didelis.
NUO kurios savaites priima gimdyt vgn, ar nuo 37 ar anksciau

QUOTE(.sniege. @ 2012 06 30, 18:30)
Atrodo nuo 35 sav.
MAnes nekirpo ir neplyso
, viskas buvo labai graziai, padejo daktaras su akusere, kaip iskvepuoti tam tikru metu
Turbut priklauso ir nuo daktaro, nuo kantrybes ir pan., naiskis is viso ne is tu, kur skubintu
Del klizmutes, tai tikrai niekas neklause, kai gimdai, akusere kassyki apvalo priejus, tikrai daznai, nebuvo momento, kad jausciausi nesvari...BEnt jau man tai organizmas pora savaiciu iki gimdymo pats valesi, jokiu klizmuciu nebutu reikeje...

Del klizmutes, tai tikrai niekas neklause, kai gimdai, akusere kassyki apvalo priejus, tikrai daznai, nebuvo momento, kad jausciausi nesvari...BEnt jau man tai organizmas pora savaiciu iki gimdymo pats valesi, jokiu klizmuciu nebutu reikeje...
QUOTE(Garbanelele @ 2011 10 03, 10:32)
VGN gimdžiau prieš tris savaites. Su niekuo nesitariau, niekam nieko nemokėjom, nieko atpirkinėt nereikėjo. Išvykstant dėžę saldainių ir šampano palikom. Į gimdyklą atėjau persirengus savais naktinukais, bet greitai net neprašius atnešė valdiškus ir perrengė. Palučių užteko visur, tiek gimdykloj, tiek palatoj. Nuskausminamuosius siūlė kelis kartus (su visais galimais variantais supažindino), pasirinkau leidžiamus į veną. Tik atėjus į gimdyklą paklausėm dėl mokamos palatos, tai vyrą nusiuntė į 3 aukštą tartis. Iš pradžių mokamų laisvų nebuvo. Patekau į trivietę palatą. Kitą dieną atsilaisvino mokama be dušo ir WC, į kurią ir persikrausčiau (kainavo 100 Lt), nes personalas žinojo, kad klausėm ir norėjom tai pirmiausia ir siūlė.
Pravertė žvakutės nuo skausmo, nes kirpo. Reikėjo savo puodelio ir įrankių. Maistas mane pilnai tenkino, jo pritrūko tik vakarienės metu, nes lengvą vakarienę (košė, pieniška sriuba) duoda apie 17-18 h.
Gydytojai ir personalas draugiški, profesionalūs.
Pravertė žvakutės nuo skausmo, nes kirpo. Reikėjo savo puodelio ir įrankių. Maistas mane pilnai tenkino, jo pritrūko tik vakarienės metu, nes lengvą vakarienę (košė, pieniška sriuba) duoda apie 17-18 h.
Gydytojai ir personalas draugiški, profesionalūs.
Man irgi viskas buvo OK, isskyrus priziuretojas-ale seseles, jau tokios seno sukirpimo ,tokias is saves stato "nachialnikes"

o siaip tai vyras tik saldainiu geru dezute padave daktarei, ji ir imt nenorejo bet isiule..

QUOTE(Kaira @ 2012 06 21, 16:07)
Be reikalo manau nekviecia kito personalo.
Kai gimdziau pirmaji - tai per stumima buvo pakviestas pagalbinis personalas - kojas man laike, padejo stumti. Net anesceziologas salia buvo nes nuskausminamuosius leido. O antraji pagimdziau tik dalyvaujant gydytojui, akuserei ir vyrui.
Mes ką tik iš VGN, ir atsiliepimai tik patys nuostabiausi
važiavom nesitarę, nuo pat pirmos minutės personalas buvo nuostabus, paslaugus, kiekvieną momentą aptardavo, pasakydavo, kas kur kaip...
P.s. nei vieno "surūgusio" veido nemačiau
ne gimdykla, o rojus

QUOTE(Tomienė @ 2012 07 04, 20:10)
Mes ką tik iš VGN, ir atsiliepimai tik patys nuostabiausi
važiavom nesitarę, nuo pat pirmos minutės personalas buvo nuostabus, paslaugus, kiekvieną momentą aptardavo, pasakydavo, kas kur kaip...
ne gimdykla, o rojus 

Didziausi sveikinimai!

Pas ka papuolete gimdyti, ar buvo daug gimdyviu?

QUOTE(Svietulka @ 2012 07 04, 21:07)
Didziausi sveikinimai!
Kaip gimdymas praejo, ar sklandziai? 

Papuolėm pas Razumą ir Boženą

o pats gimdymas sakė kaip iš vadovėlio, pavydėtinas

Kiek gimdyvių buvo - nesidomėjau