Teorija nuo praktikos skiriasi, o ir mamos skirtingai maitina, negali sakyti, kad va Onutė maitino taip, o man nesigauna taip
Kas tinka vienai, tas gali netikti kitai, be to, kaip ir gydytojai sako, iki 10 proc moterų dėl tam skirtingų priežasčių negali maitinti, tik labai gaila, kad tos 10 proc yra "užėdamos" likusių mamų, kurios GALI maitinti ir "nelaimingosios" lieka tik apkaltintos, kad va, smegenų neparuošei, nenusiteikei ir nemaitini

ir apskritai, kad NEGALI būti, kad NEGALI maitinti, tinginė, silpnavalė ir pan...
Kiekviena turi ieškoti savo metodų, bet nesilygiuoti į vieną patarimą, nurodymą ar taisyklę. Mamos turi savo intuiciją ir ja turi vadovautis.
Kas tiko vienai atrodo lygiai tokioje pačioje situacijoje, tas netiko man

atrodo identiškos bėdos, bet mano problemos sprendimas buvo kitas

(pvz. 3-5 paros krūtinės išpampimo ir skausmingo sprogimo bėdos, kur vienai mamai padėjo pientraukis, kitai - ilgas maitinimas, trečiai masažas, ketvirtai kompresai, o man karštas dušas ir karšti kompresai, nors kai kurioje literatūroje to nerekomenduoja).
Taip kad labai tikiuosi, kad visoms pavyks išspręsti iškilusias bėdas ir suras tik sau tinkančius būdus
Keista, kad VGN davė mišinėlio

man labai patiko akušerė (o gal sesutė) Jolita

eidavo vos ne kas dvi val ir klausdavo, ar viskas gerai, visad perspėdavo, kad kada ir kodėl ateis į palatą

perspėjo ir apie 5-6 ryto ateinančią laborantę, o tai būčiau nugriuvus nuo tokio ankstyvo vizito