QUOTE(Milisa @ 2012 07 18, 13:43)
Jauciu imsiu siuntima ir eisiu tiesiai i priemimo skyriu:)))) Koki gydytoja paskirs, tas ir bus gerai, juk likimo valiai vistiek nepaliks!! Gal kas jau yra taip dares? Idomu butu isgirsti ispudzius...
As del pernesiojimo ejau su siuntimu i priimaji. Nieko blogo negaliu pasakyt. Prieme, pagulde, apziurejo. Matyt nuo streso saremiai atsirado ir tiesiai gimdyklon isveze. Taip iki vakaro ir pagimdziau.
Su cezariu jauciu panasiai butu. Vis tiek is pradziu guldys, tyrimai ir t.t., o tada operuos. Ina Kareckiene gerai operuoja ir Kitoviene irgi. Matyt kuri nors is ju bus

Istikruju gal mes per daug laukiam ir reikalaujam... Gimdome viena, du kartus gyvenime, mum tai tikrai neeilinis ivykis, o gydytojai tokiu kaip mes kiekviena diena turi keleta, jie gi negali musu problemomis gyventi. Padaro darba ir tiek. Nieko jei ypatingai daug demesio neskirs, svarbu, kad nors nenuskriaustu ir duotu elementariausius patarimus, palaikytu siek tiek...
QUOTE(Lauryte* @ 2012 07 11, 09:10)
Ar kam nors yra tekę susimokėti už epidūro rinkinį VGN'se?
Gimdžiau prieš kelis mėnesius VGN ir už epidūro rinkinį susimokėti nereikėjo

Šiaip mano atsiliepimai apie šiuos gimdymo namus tik teigiami

P. S. Susimokėjom tik už atskirą palatą

Gimdziau VGN spalio 8 d. uz epidura (kurio doziu gavau 5kartus, nes gimdziau 13val,moketi nereikejo) gimdziau pas G.Alina Keblikiene jauna ir SUUUUPERINE gydytoja,nu man tai laaaaabai patiko.Viskuo pasirupino didelis jai ACIU!!!

QUOTE(Milisa @ 2012 07 17, 14:39)
Mamytes, gal kas nors VGN gimdete ar operavotes pas gydytoja Kitoviene? Ar maloni? Ar profesionali savo srityje?
Mano sesuo taresi su Kitoviene,turejo pas ja gimdyti,bet...ji neatvaziavo kai prasidejo saremiai...
QUOTE(Milisa @ 2012 07 19, 14:11)
Istikruju gal mes per daug laukiam ir reikalaujam... Gimdome viena, du kartus gyvenime, mum tai tikrai neeilinis ivykis, o gydytojai tokiu kaip mes kiekviena diena turi keleta, jie gi negali musu problemomis gyventi. Padaro darba ir tiek. Nieko jei ypatingai daug demesio neskirs, svarbu, kad nors nenuskriaustu ir duotu elementariausius patarimus, palaikytu siek tiek...
kad kazkaip as visiskai antraip si reikala suprantu - tai mums viena du kartus gyvenime gimdyt tenka, tai gal kaip tik butu neprosal labiau i gimdyve atsizvelgt, kad ji gali kazko nezinoti, bijoti, nesuprasti ir pan.
Tokiu atveju, manau, tikrai reikalingas demesys ir palaikymas, nebutina, aisku, ten galvyte glostyt, bet pagarbus, ramus ir profesionalus elgesys turi tapti norma ir taisykle, o ne uz pinigus perkamas "deficitas". Juk uzsienyje visiems savaime suprantama, kad is gydytojo bus laukiama ir reikalaujama, o pas mus dar kazkaip tai nera norma...

Tai va, BUTENT, demesys turi buti naturalus, o nenupirktas uz pinigus. Ir niekas nereikalauja isskirtinio svelnumo is mediku, svarbiausiai, kad nors savo pareigas atliktu zmoniskai. Gerai jeigu kazkas gali ideti i vokeli nemaza suma.... O tos kurios negali? Belieka skaityti forumus ir drebeti is nerimo? As irgi jau buvau atidejus pinigelius gimdymui, bet paskutine minute persigalvojau ir nuvaziavau tartis del CP su siuntimu pries tai paskambinusi i konsultacini ir suzinojusi kokiom dienom kokie daktarai priima. Kol kas priekaistu neturiu, pasitiko labai gerai, suplanavome data, laukiame tos dienos. Po visko ziuresime kokia suma noresis atsidekoti. Butent atsidekoti, o nenupirkti paslauga!!!
AS taip pat planuoju VGN gimdyti ir mano terminas rugpjucio 14 d. 

QUOTE(Marta1988 @ 2012 07 19, 23:17)
As irgi planuoju cia gimdyti rugpjucio 8 d. terminas man nustatytas. Ar dar yra kas su panasiais terminais planuoja cia gimdyti? Galima ir AZ 

Noriu pasiteirauti mamyčių, kurios turi siuntimus planiniam CP - ar nuvykus į konsultacinį centrą VGN ir susitikus su gydytoju, buvo kviečiamas kvorumas ir sprendžiama, ar tikrai reikalingas CP operacija?
Mergaites, o gal zinote, su gyd. Saltanaviciene kokia akusere dirba? Ir kai einate pastoviai apziurai, ar duodate ka nors? Ar po to jei galvojate atsidekoti po gimdymo, tada uz viska is karto?