Perskaiciau kelias temas, bet nemaciau, kiek "atsidekojote" daktarui, akuserei ar seselems? Zinau, kad pries 7 metus budavo 400.., o kaip dabar? Tos, kurios davete, gal galite pasidalinti? Ir dar butu idomu suzinoti daugiau nuomoniu, pas kokius gydytojus ir akuseres pakliuvote ir kaip sekesi?

As pirmaji gimdziau Raudonam kryziui, bet dabar aplinkybes pasuko link VGN, ir ziuriu, kad atsiliepimai gana neblogi..
Papildyta:
QUOTE(meow @ 2012 07 13, 20:39)
man dare planini CP. atliko patologinio skyriaus vedeja. uzsiminiau,kad atsiskaitysim, bet vis tiek sugebejo mano maziukui ipjauti skruosteli... neatsiklause manes,ileido delegacija is uzsienio stebeti mano operacija..
Ipjovimas gali bet kam pasitaikyti, nuo to niekas neapdraustas, net ir geriausi gydytojai.. O del delegacijos, tai galejo leisti tik tuo atveju, jei pries gimdyma pasirasete dokumentuose, kad sutinkate. Daznai kamuojant saremiams gimdyves (kaip ir dauguma kitu ligoniu) nepasiskaito ant ko pasiraso. Jei uzdeta varnele, kad reikia rasytis, tai ir neziuri.. As pati niekada nesutinku su jokiais studentais ir mokliniais tikslais, nors paciai kaip buvusiai medicinos studentei svarbu, kad turetume kuo daugiau praktikos

Bet, kad mane apziurinetu, kai ir taip sunku tai jau