Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

QUOTE(dovil14 @ 2011 10 31, 21:49)
Sveikinimai, Linavaido  4u.gif Smagu girdeti puikius atsiliepimus smile.gif
Planuoju gimdyti VGN, labai teigiamai nuteikia tokie atsiliepimai. Norėjau pasitikslinti dėl nuskausminimo: nežinau ar verta pasirinkti epidūrinį, nes daug prieštaringų nuomonių. Vis abejoju, ar tikrai verta?  g.gif

pries gimdyma buvau nusiteikusi, kad epiduro man nereikes. bet pagimdziau su epiduru smile.gif manau vietoje proceso metu, kaip sakant, geriausia apsispresti...
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 11 07, 12:42)
Man vandenys dar namie nubego, tai turejau iklotu  4u.gif  man kazkaip geriau  su iklotu negu, kad jausti kaip vandenys teka per kojas ir pan., juk nesinores gal visa laika guleti?  blush2.gif

Savo geriau tureti,nes patogiau savo isideti ar tas kelnaites tokias pampersines,jos beje zymiai patogesnes,nei tinklines kelnaites su tais nemazais iklotais be sparneliu,kurie kartais ima "vazineti" per jas doh.gif smile.gif O jei nieko neturite,tai duoda paluciu..
Atsakyti
man vandenys irgi namie nubego, bet po to visviena pastoviai bego, tad vaziavau i ligonine ranksluosti pasitiesus ant sedynes, irgi iklotus buvau isidejusi bet vandenys pastoviai bego tad visas perslapo bet atlaike aisku kelnes slapios buvo, bet kad eidama balutes palikciau taip nebuvo
Atsakyti
As si karta VGN negavau dezes dovanu ax.gif

Ar cia man taip "pasiseke", ar krize remejams? Kaip kitoms neseniai gimdziusioms buvo?
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2011 11 09, 23:01)
As si karta VGN negavau dezes dovanu  ax.gif

Ar cia man taip "pasiseke", ar krize remejams? Kaip kitoms neseniai gimdziusioms buvo?

Pries 2 m is viso nieko VGN negavau - nekalbant apie dezes tongue.gif O paskutiniu metu kelios drauges gimde... tai pampersiukas gal koks, iklotai i liemenele mamai - keli vnt... tam dezutes nereikejo taip pat smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Opinoksė @ 2011 11 10, 09:31)
Pries 2 m is viso nieko VGN negavau - nekalbant apie dezes tongue.gif O paskutiniu metu kelios drauges gimde... tai pampersiukas gal koks, iklotai i liemenele mamai - keli vnt... tam dezutes nereikejo taip pat smile.gif 4u.gif

as gimdziau ne per seniausiai tai gavau deze, o joje buvo medaus kortele, maximos 20%nuolaida pampiam kol vaikui sueis metai, tada multi mam kompresiukai, pampersai keli vnt, tadu aliejukas, visokios reklamos, elektromarkt kortele seimai,aliejukas, muilukas. paskui kita diena dar atnese pampersu du vnt su kojinem su bepanten uzrasu, tai sakyciau man pasiseke, dosniai visko gavau bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Linavaido @ 2011 11 10, 11:33)
as gimdziau ne per seniausiai tai gavau deze, o joje buvo medaus kortele, maximos 20%nuolaida pampiam kol vaikui sueis metai, tada multi mam kompresiukai, pampersai keli vnt, tadu aliejukas, visokios reklamos, elektromarkt kortele seimai,aliejukas, muilukas. paskui kita diena dar atnese pampersu du vnt su kojinem su bepanten uzrasu, tai sakyciau man pasiseke, dosniai visko gavau bigsmile.gif

o as ne itin seniai gimdziusi gavau tik bepanthen zurnaliuka ir pampersa smile.gif smile.gif smile.gif kaip viskas visoms skirtingai...
Atsakyti
Sakykit, o ar teko kuriai gimdyti nespejus pasidaryti streptokoko tyrimo? Kaip tada reaguojama? Ar leidziami antibiotikai ar viskas likimo valiai paliekama?
Atsakyti
QUOTE(Gabrieliaus mama @ 2011 11 10, 12:08)
o as ne itin seniai gimdziusi gavau tik bepanthen zurnaliuka ir pampersa smile.gif smile.gif smile.gif kaip viskas visoms skirtingai...

tikra tiesa, ir nuo ko priklauso, kada gauni daugiau ar maziau dovaneliu g.gif
Atsakyti
Tai parasykite gavusios ir negavusios dovaneles, kokiose mokamose ar nemokamose palatose gulejote?
Gal mokamose ir dovaneles gausesnes? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-chile- @ 2011 11 10, 13:04)
Tai parasykite gavusios ir negavusios dovaneles, kokiose mokamose ar nemokamose palatose gulejote?

pries 2 metus gulejau mokamoj, bet dovanu nieko negavau biggrin.gif 4u.gif Siemet parasysiu kai pagimdysiu, nebe daug jau man ir liko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-chile- @ 2011 11 10, 14:04)

gulejau vienvieteje mokamoje palatoje, bet argi nuo to priklauso ar gauni dovaneles ar ne? del manes ju gali ir nebuti, nes jau geriau lygybe nei kad guli mokamoje tai gauni, nemokama negauni, nesamone doh.gif
Atsakyti