Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

kaip supratau mamytei su vaikeliu mokama palata (be wc ir duso) kainuoja 100lt, o jei ir tevelis lieka kartu?200lt?
Atsakyti
Del primaitinimo is buteliuko su zinduku - tai nusizengia Palankios naujagimiams ligonines statusui. Bet sausktai po pietu. KAip moke per zindymo kursus - tam kad pateikti nusiskundima istaigai priziurinciai si statusa, reikia tikslios datos, pamainos ir pavardes.

Kaip nepirmakarte, tai is praejusio savo karto pasimokiau vieno dalyko - isiminti akuseriu ir daktaru pavardes! Jei bus koks skundas - si karta nepatingeciau parasyti, bet tam reikia konkrecios pavardes. Per 8 paras praleistas VGN pastebejau, kad ten nera iprasta daktarams prisistatyneti iejus i palata. O per 8 dienas vaiku daktares keitesi beveik kasdien doh.gif
Dabar busiu naglesne ir kaskart prasysiu prisistatyti ir uzsirasysiu. MAnau del tokio mano prasymo nei vienas personalas neturetu isizeisti.

QUOTE(Giedruteee25 @ 2011 10 21, 12:25)
Sveikos, aš vakar buvau ekskursijoj po VGN. Ir mačiau, kad vidinėje sienoje yra langai, tai įdomu pasidarė ar per juos nesigirdi kitos gimdančiosios riksmų? Ar ten tas langas yra ne į kitą gimdyklą?

Mano gimdykloj langas buvo tik i stadiona biggrin.gif

QUOTE(DoNataNataDo @ 2011 10 21, 16:38)
kaip supratau mamytei su vaikeliu mokama palata (be wc ir duso) kainuoja 100lt, o jei ir tevelis lieka kartu?200lt?

Jei lieka tevelis - +100 lt. Bet mokamos palatos kaina priklauso nuo pacios palatos. As gulejau mokamoj su dusu ir wc, tai mokejom 200+100 lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Opinoksė @ 2011 10 21, 15:30)
kai buvo gimdyviu antpludis... bet jokiu gimdyviu negirdejau is gretimu palatu. Gal kad paciai ne tas galvoj buvo smile.gif

Aš gimdžiau mažutėj gimdykloj, normaliai girdėjau abi gretimas gimdyves ir jų gydytojus, ir jie matomai mane girdėjo blush2.gif . Pradžioj su vyru buvom šiek tiek pasimetę dėl to, o paskui jau turėjom ir taip ką veikt.
Atsakyti
QUOTE(Gabrieliaus mama @ 2011 10 18, 10:57)
na ne per prievarta gi damaitina kudiki smile.gif

Tikrai turetu atsiklausti, gi ne veltui VGN turi naujagimiams palanku statusa. Negi yra mamu su priestaringa patirtim?
Atsakyti
Sveikos, aš vakar buvau ekskursijoj po VGN. Ir mačiau, kad vidinėje sienoje yra langai, tai įdomu pasidarė ar per juos nesigirdi kitos gimdančiosios riksmų? Ar ten tas langas yra ne į kitą gimdyklą?

Ten berods 7 gimdykla su langu, o langas eina į 6 gimdyklą. Tai man teko toje su langu gimdyti. Girdisi kitos gimdyvės- bet dėmesio nekreipi. Labiausiai tai suerzino tai, kad paguldė gimdyvę į 6 gimdyklą, o ji su vyru. Tai tas vyras, kad su savo žmona būtų, tai jis atsistojo prie to lango ir žiūri į gimdyklą, kurioje aš buvau, - žmogus be kultūros. Pasikviečiau akušerę ir išdėjau ką galvoju apie tą jų langą ir apie tą vyrą. Tai akušerę nuėjo ir atskaitė tam vyrui moralus, kad pro svetimus langus nežiūrėtų. Gražu buvo žiūrėt, daugiau savo nosės nekišo. Ten tas langas tokia balta užuolaida užtraukas, augiau kaip puse jo, bet per viršų tai matosi, kas dedai kitoje gimdykloje.

O vaikų neleidžia, vaikai imlesni virusam, infekcijos, tai ne tik gali pasigauti, bet ir atnešti kokį virusą, infekciją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta'J: 24 spalio 2011 - 06:58
QUOTE(Giedruteee25 @ 2011 10 21, 13:25)

Tikrai nebutinai girdesi kita moteri, nes nevisos saukia ax.gif As pries 3 men gimdziau, tai gimdykloje buvo ramu, o jau palatoje 3-me aukste, t.y. po gimdymo teko isgirsti daug....nes vasara langai atidaryti buvo biggrin.gif vargseles tos moterys, man taip buvo ju gaila, atrode, kad lengviau butu dar viena pagimdyti, nei girdeti kaip kankinasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultone: 24 spalio 2011 - 16:51
QUOTE(Sultone @ 2011 10 24, 17:51)
Tikrai nebutinai girdesi kita moteri, nes nevisos saukia  ax.gif  As pries 3 men gimdziau, tai gimdykloje buvo ramu, o jau palatoje 3-me aukste, t.y. po gimdymo teko isgirsti daug....nes vasara langai atidaryti buvo  biggrin.gif  vargseles tos moterys, man taip buvo ju gaila, atrode, kad lengviau butu dar viena pagimdyti, nei girdeti kaip kankinasi  doh.gif

Tikiuosi, kad žiemos metu langai uždaryti, gi palatose turi palaikyti +22-25 g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 10 24, 19:40)
Tikiuosi, kad žiemos metu langai uždaryti, gi palatose turi palaikyti +22-25  g.gif

aišku kad uždaryti lotuliukas.gif ir šilta, nepergyvenk
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 10 24, 20:40)
Tikiuosi, kad žiemos metu langai uždaryti, gi palatose turi palaikyti +22-25  g.gif

Tikrai uzdaryti. Praeita spalio men. palatoje buvo +25 C. Pati atidarydavau langa vedinimui (maziu ishtumdavau su lovyte i koridoriu tuo metu).
Atsakyti

siaip priklauso ir nuo gimdyves, ar ja girdi smile.gif kai mane perkele i palata, buvo vasara, langai pradaryti, tai as ir palatoje girdejau visai kitame aukste budama gimdyviu ryksmus...
Papildyta:
QUOTE(lola.lola @ 2011 10 21, 21:46)
Del primaitinimo is buteliuko su zinduku - tai nusizengia Palankios naujagimiams ligonines statusui. Bet sausktai po pietu. KAip moke per zindymo kursus - tam kad pateikti nusiskundima istaigai priziurinciai si statusa, reikia tikslios datos, pamainos ir pavardes.

Kaip nepirmakarte, tai is praejusio savo karto pasimokiau vieno dalyko - isiminti akuseriu ir daktaru pavardes! Jei bus koks skundas - si karta nepatingeciau parasyti, bet tam reikia konkrecios pavardes. Per 8 paras praleistas VGN pastebejau, kad ten nera iprasta daktarams prisistatyneti iejus i palata. O per 8 dienas vaiku daktares keitesi beveik kasdien  doh.gif
Dabar busiu naglesne ir kaskart prasysiu prisistatyti ir uzsirasysiu. MAnau del tokio mano prasymo nei vienas personalas neturetu isizeisti.
Mano gimdykloj langas buvo tik i stadiona  biggrin.gif
Jei lieka tevelis - +100 lt. Bet mokamos palatos kaina priklauso nuo pacios palatos. As gulejau mokamoj su dusu ir wc, tai mokejom 200+100 lt.  4u.gif

o del pavardziu... nezinau, ar neisizeistu kiekviena, jei vos tik izengus i palata pradeciau pavardes klausti... pvz kai mane tik veze i palata labai nemaloni moteriske pasitaike, betgi nepulsiu klausti kokia jos pavarde, guledama ir vezama... ne tas galvoj buna tik po gimdymo...
Atsakyti
tai, kad ir klaust nereikia, visi ir visos vaiksto prisisege darbo pazymejimus, o ten ir vardas ir pavarde, ir pareigos nurodyti...
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 10 26, 21:54)
tai, kad ir klaust nereikia, visi ir visos vaiksto prisisege darbo pazymejimus, o ten ir vardas ir pavarde, ir pareigos nurodyti...

nezinau, kaip jus, bet as, guledama ir vezama is gimdymo palatos, negaledama net atsisesti del sunkaus gimdymo, prieblandoje nelabai turiu sugebejimo iziureti, kas parasyta ant darbo pazymejimo... smile.gif
Atsakyti