Labas,
turiu viena beda ir noriu, kad patartumete ka daryti.
Uzsidejau breketus pries metus. Pavasari mano daktare pasake, kad jau tikriausiai paskutinis kartas, taip pat kad ji iseinanti i dekreta. Numateme vizita uz dvieju menesiu kitame jos kabinete. Sake, jei galima bus nuimti - ji pati nuims, jei ne, tada perduos savo kolegei. Ta istaiga - Lordenta Kaune. Nuejau ten uz dvieju menesiu - ir nieko neradau.. Jie turi savo www, matau kad nuejau ten kur reikia, ten ir iskaba buvo, bet durys buvo uzrakintos, skambinau visais skambuciais - niekas neatidare, apejus aplink kitu iejimu neradau. Gal kas cia lankosi ir gali paaiskinti? Skambinau savo dr, bet tuo metu nekele ragelio, tai isvaziavau, nes uz poros valandu man buvo lektubas.. O uz valandeles perskambinusi, pasake kad ten viskas OK, turejau viska rasti

vnz, taip ir likau nesupratusi, bet taip viskas ir liko. Grizau i LT uz poros menesiu, bet neatsiliepe nei pati daktare, nei jos duotos koleges Lordentoje tel nr

Nuejus vel prie to pacio namo - vel niekaip nepatekau i vidu. Skambinau bendru klinikos tel nr - niekas neatsiliepe. Nieko nebesuprantu

Grizau vel i Vokietija ir nuejau cia pas daktarus. Tai jie liepe kuo greiciau imti viska lauk [nors per ta laika man, jauciu kad sakandis issikraipes. nors ir nedaug, bet liudna

], nes del didelio karieso gresia dantis kruminius pamest

Ir sumele butu 600eur [LT lyg ir 500lt butu buve], kurios kasa nekompensuos... Kas be ko, man reikia priekinio danties implanto [ten db tiesiog plastikinis dantis pakabintas ant breketo], del ko irgi nzn kaip cia kas bus, ar teks su skyle vaikscioti ar ne?
Vnz, svarbiausia, sakykit, gal kas zinote ta Lordenta, ir kdl man nepavyksta pas juos patekti? Gal zinote koki ten dirbanti daktara? Po tiek laiko as jau net savo ortodontes pavardes nepamenu

As lankiausi pas ja kabinetuke Jonavos g., tokiam pastate kur ZALIUZES iskaba didele. Gal kas zinote jos nauja tel nr, jei ji ji pakeite? Ir siaip, patarkite kaip man toki nesusipratima spresti dabar

Gal ieskoti bet kokio kito daktaro LT, kuris apsiimtu nuimti tuos breketus? Nes kelione man kainuotu max 100eur, tai bet kokiu atveju viskas gautusi per pus pigiau negu cia Vokietijoj daryti.
Dekui lb uz ats