Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

QUOTE(ramintuska @ 2011 09 29, 19:58)
Labas vakaras smile.gif 
Gabiux šiandien buvai vizite?
Mane tai vakar nuliūdino, nenori pasiduoti mano nenaudėlis septintukas ir per du mėnesius pajudėjo labai mažai verysad.gif jei taip taip ir toliau nenoriai judės tai gydymas užsitęs ilgiau nei prognozavo. o vakar tik pakeitė elastinę grandinėlę ir kitoj pusėj uždėjo dar vieną nes atsidarė tarpas

Pas mane vienas tarpas visiskai nebesitraukia, tai gydytoja sake, kad gal taip ir paliks, nes nera jis didelis verysad.gif dar galima bandyt chirurginiu budu bandyt ji uzdaryt, bet kaip supratau, nedaznai tokiu drastisku priemoniu imasi...
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 09 29, 18:58)
Labas vakaras smile.gif 
Gabiux šiandien buvai vizite?
Mane tai vakar nuliūdino, nenori pasiduoti mano nenaudėlis septintukas ir per du mėnesius pajudėjo labai mažai verysad.gif jei taip taip ir toliau nenoriai judės tai gydymas užsitęs ilgiau nei prognozavo. o vakar tik pakeitė elastinę grandinėlę ir kitoj pusėj uždėjo dar vieną nes atsidarė tarpas

Ne, pirmadieni mano vizitas buvo. mirksiukas.gif

O tai tau septintuka i kur traukia, irgi i sestuko vieta? Palaukt dar truputi tik 2 men. tepraejo, gal pajudes. Jei ne tai prides kokiu saguciu ar micro implanta isuks ir pritrauks. Man sagutes priklijavo ir galutinai pritrauke. Po truputi po truputi ir uzsidarys tas tarpas,buk kantri. mirksiukas.gif

Bet dabar dar viena problema turiu, dygsta man protinis vienas ir labai labai labai skauda. verysad.gif Dantena visa istinus baisiai, gerkle skauda sunku net seiles nuryt, ausi ir smilkini irgi maudzia. Kai per si vizita savo orto klausiau ka darysim su juo (nes per konsultacija sake ziures jei tilps tai galima palikt ji, o jei ne tai reiks traukt ateiti), tai ji man pasake kad jei jis dabar netrukdo. Nezinau kaip ir nuramint ta skausma, ir skalauju su druska ir nuskausminamus (nurofen) geriu, antibiotiku turiu,bet nzn ar verta savivaliaut ir pradet gert... g.gif
Atsakyti
Labas,
turiu viena beda ir noriu, kad patartumete ka daryti.
Uzsidejau breketus pries metus. Pavasari mano daktare pasake, kad jau tikriausiai paskutinis kartas, taip pat kad ji iseinanti i dekreta. Numateme vizita uz dvieju menesiu kitame jos kabinete. Sake, jei galima bus nuimti - ji pati nuims, jei ne, tada perduos savo kolegei. Ta istaiga - Lordenta Kaune. Nuejau ten uz dvieju menesiu - ir nieko neradau.. Jie turi savo www, matau kad nuejau ten kur reikia, ten ir iskaba buvo, bet durys buvo uzrakintos, skambinau visais skambuciais - niekas neatidare, apejus aplink kitu iejimu neradau. Gal kas cia lankosi ir gali paaiskinti? Skambinau savo dr, bet tuo metu nekele ragelio, tai isvaziavau, nes uz poros valandu man buvo lektubas.. O uz valandeles perskambinusi, pasake kad ten viskas OK, turejau viska rasti g.gif vnz, taip ir likau nesupratusi, bet taip viskas ir liko. Grizau i LT uz poros menesiu, bet neatsiliepe nei pati daktare, nei jos duotos koleges Lordentoje tel nr sad.gif Nuejus vel prie to pacio namo - vel niekaip nepatekau i vidu. Skambinau bendru klinikos tel nr - niekas neatsiliepe. Nieko nebesuprantu sad.gif
Grizau vel i Vokietija ir nuejau cia pas daktarus. Tai jie liepe kuo greiciau imti viska lauk [nors per ta laika man, jauciu kad sakandis issikraipes. nors ir nedaug, bet liudna sad.gif ], nes del didelio karieso gresia dantis kruminius pamest sad.gif Ir sumele butu 600eur [LT lyg ir 500lt butu buve], kurios kasa nekompensuos... Kas be ko, man reikia priekinio danties implanto [ten db tiesiog plastikinis dantis pakabintas ant breketo], del ko irgi nzn kaip cia kas bus, ar teks su skyle vaikscioti ar ne?

Vnz, svarbiausia, sakykit, gal kas zinote ta Lordenta, ir kdl man nepavyksta pas juos patekti? Gal zinote koki ten dirbanti daktara? Po tiek laiko as jau net savo ortodontes pavardes nepamenu sad.gif As lankiausi pas ja kabinetuke Jonavos g., tokiam pastate kur ZALIUZES iskaba didele. Gal kas zinote jos nauja tel nr, jei ji ji pakeite? Ir siaip, patarkite kaip man toki nesusipratima spresti dabar g.gif Gal ieskoti bet kokio kito daktaro LT, kuris apsiimtu nuimti tuos breketus? Nes kelione man kainuotu max 100eur, tai bet kokiu atveju viskas gautusi per pus pigiau negu cia Vokietijoj daryti.
Dekui lb uz ats smile.gif
Atsakyti
Na nzn as tikrai sitaip nepalikciau, kelciau ant koju, kaip jie gali nedirbti ir nekelti ragelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera negra @ 2011 09 30, 11:48)
Pas mane vienas tarpas visiskai nebesitraukia, tai gydytoja sake, kad gal taip ir paliks, nes nera jis didelis  verysad.gif dar galima bandyt chirurginiu budu bandyt ji uzdaryt, bet kaip supratau, nedaznai tokiu drastisku priemoniu imasi...

verysad.gif
Istiesu labai bijau, kad ir man taip nebutu
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2011 09 30, 11:59)
Ne, pirmadieni mano vizitas buvo.  mirksiukas.gif

O tai tau septintuka i kur traukia, irgi i sestuko vieta? Palaukt dar truputi tik 2 men. tepraejo, gal pajudes. Jei ne tai prides kokiu saguciu ar micro implanta isuks ir pritrauks. Man sagutes priklijavo ir galutinai pritrauke. Po truputi po truputi ir uzsidarys tas tarpas,buk kantri.  mirksiukas.gif

Bet dabar dar viena problema turiu, dygsta man protinis vienas ir labai labai labai skauda. verysad.gif Dantena visa istinus baisiai, gerkle skauda sunku net seiles nuryt, ausi ir smilkini irgi maudzia.  Kai per si vizita savo orto klausiau ka darysim su juo (nes per konsultacija sake ziures jei tilps tai galima palikt ji, o jei ne tai reiks traukt ateiti), tai ji man pasake kad jei jis dabar netrukdo. Nezinau kaip ir nuramint ta skausma, ir skalauju su druska ir nuskausminamus (nurofen) geriu, antibiotiku turiu,bet nzn ar verta savivaliaut ir pradet gert... g.gif

Gabiux jo septintuka traukia į šeštuko vietą, o breketus jau 8 mėnesiu nešioju ir per porą pastarųjų mėnesių kol nebuvo vizito pajudėjo nepilną milimetrą verysad.gif jau prikabino man spiruoklę kuri sakė tempia didelia jėga ir vistiek nieko verysad.gif tikiuosi kad nusibos jam užsispyrusiam būti ir užsidarys tas tarpelis g.gif
Atsakyti
Liorka, užjaučiu 4u.gif .
Gal bankrutavo ta klinika? blink.gif
Jei neišeina prisiskambinti, siūlau skambinti į visas klinikas iš eilės ir prašyti, kad nuimtų breketukus, kad ir už didesnę kainą nei saviems klientams. Juk geriau čia kokius 700 litų už nuėmimą ir poliravimą sumokėti nei ten eurais. Plius gal kaina bus mažesnė, jei be plokštelės.
Žodžiu, aš ieškočiau kitur nusiimti, jei tokia krizinė situacija Vilniuje Žalgirio klinikoje sumokėjus tikrai nuims. smile.gif
Atsakyti
Joo gal istikro nuejus i kokia kita klinika, papasakojus situacija prisirasyti pas kita daktare, jin jei ka uzbaigs darba, jei ten per naujo kazka reikia taisyt,ir nuims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giraffe @ 2011 09 23, 19:25)
Labukas,

Grįžtu aš į temą ir pasirodau, kaip gi dantukai be breketų jau atrodo  blush2.gif Čia katyte*, jei kas dar pamena blush2.gif

Sveikinu visas, kurios pasiryžo, kurioms nuėmė.. Šaunuolės  4u.gif

Katyte, kur dingus, sveikinimai 4u.gif pasikeitimai neitiketini thumbup.gif

QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 07:28)
MAN NUĖMĖ ŠIANDIEN VIRŠŲ!!!!!!!!!!!!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Galima numirt iš laimės  lotuliukas.gif

QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 16:20)
Nespėjo, ilgiau užtrukom.. pats nuėmimas tai dzin, kažkaip nejutau kad dantis rautų biggrin.gif  Pykšt pokšt ir nuraškė tuos breketus, nu bet šlifavimas tai eik tu peklon schmoll.gif  Kaip kažkas minėjo, berods natalie, kad grynai kaip gręžimas danties be nuskausminamųjų. Kaip ta dviguba atrodo, ir kodėl neužtenka viengubos?

Balalaika, didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif taip laukei taip laukei ir sulaukei. labai grazus dantukai thumbup.gif

man irgi kai slifavo galvojau numirsiu, negalejau sulaukti, kada baigs. jau baigi priprasti prie ploksteles? ar dar svepluoji?

QUOTE(smilsee @ 2011 09 26, 20:07)
O gal pasisakysit kuriom jau nueme? ax.gif  Kaip jus priziurit savo ploksteles? Man sake nusipirkti tabletes kur protezam dezinfekuot,bet kazkaip pagalvojau kad nelabai apsimoka  biggrin.gif  Tai ji dabar pas mane taip apsinesus kaip kramtuskee sitoj ft  http://tinypic.com/v...pic=2dadg20&s=7  O ir kvapelis jos  doh.gif  lotuliukas.gif

as su savo plokstelem kaip su protezais, tik atviksciai, diena i puoduka su vandeniu, nakti ant dantu smile.gif tas tabletes protezams kurios tirpsta vandeny turiu, tai naudoju karta i kelias savaites, man labai patinka. o siaip kasdien pravalau su sepetuku ir dantupasta
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2011 09 26, 22:07)
O gal pasisakysit kuriom jau nueme? ax.gif  Kaip jus priziurit savo ploksteles? Man sake nusipirkti tabletes kur protezam dezinfekuot,bet kazkaip pagalvojau kad nelabai apsimoka  biggrin.gif  Tai ji dabar pas mane taip apsinesus kaip kramtuskee sitoj ft  http://tinypic.com/v...pic=2dadg20&s=7  O ir kvapelis jos  doh.gif  lotuliukas.gif

Sveika, man sakė naudoti tas tabletes, bet aš dar jų nenaudojau nė kart blush2.gif šeip aš irgi gerai pratrinu su dantų šepetuku kietesniu, ryte ir vakare. Kolkas normoj smile.gif

O žinokit po šio plokštelės paveržimo prisimenu senus gerus laikus po vizitų ir breketų paveržimo biggrin.gif jau taaaaip saldu iš skausmo kiekvieną kart įsidedant ir išsiemant plokšteles, kad vaje vaje biggrin.gif bet priprasiu. Už tai dabar smagiau dantys jaučiasi kai išsiemu plokštelę, prieš tai matyt jau buvo atsipalaidavus ji..
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2011 09 30, 11:59)
Bet dabar dar viena problema turiu, dygsta man protinis vienas ir labai labai labai skauda. verysad.gif Dantena visa istinus baisiai, gerkle skauda sunku net seiles nuryt, ausi ir smilkini irgi maudzia.  Kai per si vizita savo orto klausiau ka darysim su juo (nes per konsultacija sake ziures jei tilps tai galima palikt ji, o jei ne tai reiks traukt ateiti), tai ji man pasake kad jei jis dabar netrukdo. Nezinau kaip ir nuramint ta skausma, ir skalauju su druska ir nuskausminamus (nurofen) geriu, antibiotiku turiu,bet nzn ar verta savivaliaut ir pradet gert... g.gif

Jei pas tave yra pirkti, tai yra toks kamistad gelis. Jis siek tiek saldo ir ramina ax.gif

bet dazniausiai protiniu skausmas kaip uzeina, taip ir praeina, o palengvinti ji sunku verysad.gif

Net baisu daros man juos prisiminti unsure.gif
Atsakyti
smile.gif gal neskaudės pasitepus tokiu geliu, kažkada turėjau, skirtas tepti, kai atsiranda žaizdelė burnoj ar auga dantukai. Kainuoja apie 10 litų, jis šaldo skaudama vietą, tikrai efektyvus. Nors jo mažai, bet užtenka labai ilgam, jis gydo ir šaldo, taip nuskausmindamas.

smile.gif 4u.gif beje, mergužės,
Gal galit rekomenduoti kokią dantukų pastą, nes noriu pasikeisti, man kyla rūgštingumas nuo naudojamos, naudoju Elgydium, šviesiai žalia pakuotė (mėlynos nebandžiau). Geriausia, kad būtų kaina apie 15 litų, maximum iki 20 smile.gif. ax.gif
Atsakyti