visai nieko, patiko labiau nei pries tai naudota tos firmos su kavos ir vyno taure pavaizduotu pav. beje gal kas ryt varot i James Blunt?
Tai ka... laukiu kol sestukai virsuj pasisuks... i kol desine pusi( virsutinia zandikaulia) biski nusileis. Kabinu elastika ant to prisukta s... ant pirmuka. Ni atsigert normaliai nein. Nervs jem...
Reiks pasifotkyt kokia diena i imest potograpiju. Ma jau 7 men praleki kaip kokias gazeles... ziuriu, ka dantai apsistaise biski...ner taip ziausriai baisu, ka pasiziuriu i veidrodi.
Reiks pasifotkyt kokia diena i imest potograpiju. Ma jau 7 men praleki kaip kokias gazeles... ziuriu, ka dantai apsistaise biski...ner taip ziausriai baisu, ka pasiziuriu i veidrodi.
QUOTE(gabrieliuxx @ 2011 09 29, 21:08)
Sveikos mergaites, as vis dar gyvenu vestuvine nuotaika, viskas pavyko sklandziai
Ryt vizitas, neisivaizduoju ka darys. Jau breketukus nesioju 1 metus ir kopiu i antra menesi, vis tikiuosi isgirsti geraja naujiena
Vakar antra karta buvau pas higiena viskas gerai buvo, nieko neskaudejo
per abu kartus sumokejau 100lt.
Vakar antra karta buvau pas higiena viskas gerai buvo, nieko neskaudejo
Didziausi sveikinimai labai grazia proga
QUOTE(ramintuska @ 2011 10 01, 10:45)
Emukai aš lekiu i Jameso koncertą, jau buvus Vilniuj kai buvo tai laukiu su nekantrumu šo vakaro

As ir
QUOTE(Emukas21 @ 2011 10 01, 12:27)
Sutinku visu 100 procentu
QUOTE(ramintuska @ 2011 10 01, 13:11)
Tau irgi
QUOTE(Flegma @ 2011 09 30, 20:26)
Tai ka... laukiu kol sestukai virsuj pasisuks... i kol desine pusi( virsutinia zandikaulia) biski nusileis. Kabinu elastika ant to prisukta s... ant pirmuka. Ni atsigert normaliai nein. Nervs jem...
kur jus kraunat savo fotografijas? aš irgi noriu
Aš irgi norėčiau foto parodyti į bendrą albumą.
QUOTE(ASTYT @ 2011 10 01, 15:25)
kur jus kraunat savo fotografijas? aš irgi noriu
mano kabyklai dar tik 3 geri mėnesiai, o į savo pirmos dienos nuotrauką jau baisu ir žiūrėt..
aš dabar jau kaip su holivudu jaučiuosi 
Cia kaip as sakau valdzia duod duomenis prisijungimui. Zinoma reik i paciam pasirodyt, ne tik i kitus zret.
Fain, ka po 3men jau matos pokyciai. O kur tu lankais? Ta prasme kurioj vietoj.