Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

As dabar naudoju splat user posted image visai nieko, patiko labiau nei pries tai naudota tos firmos su kavos ir vyno taure pavaizduotu pav. beje gal kas ryt varot i James Blunt? wub.gif
Atsakyti
Tai ka... laukiu kol sestukai virsuj pasisuks... i kol desine pusi( virsutinia zandikaulia) biski nusileis. Kabinu elastika ant to prisukta s... ant pirmuka. Ni atsigert normaliai nein. Nervs jem...
Reiks pasifotkyt kokia diena i imest potograpiju. Ma jau 7 men praleki kaip kokias gazeles... ziuriu, ka dantai apsistaise biski...ner taip ziausriai baisu, ka pasiziuriu i veidrodi. smile.gif
Atsakyti
Man velym patinka, lacalut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliuxx @ 2011 09 29, 21:08)
Sveikos mergaites, as vis dar gyvenu vestuvine nuotaika, viskas pavyko sklandziai 4u.gif  Ryt vizitas, neisivaizduoju ka darys. Jau  breketukus nesioju 1 metus ir kopiu i antra menesi, vis tikiuosi isgirsti geraja naujiena blush2.gif  blush2.gif
Vakar antra karta buvau pas higiena viskas gerai buvo, nieko neskaudejo  smile.gif per abu kartus sumokejau 100lt.

Didziausi sveikinimai labai grazia proga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 09 30, 20:33)
As dabar naudoju splat  user posted image visai nieko, patiko labiau nei pries tai  naudota tos firmos su kavos ir vyno taure pavaizduotu pav. beje gal kas ryt varot i James Blunt? wub.gif

Emukai aš lekiu i Jameso koncertą, jau buvus Vilniuj kai buvo tai laukiu su nekantrumu šo vakaro clap.gif clap_1.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 10 01, 10:45)
Emukai aš lekiu i Jameso koncertą, jau buvus Vilniuj kai buvo tai laukiu su nekantrumu šo vakaro  clap.gif  clap_1.gif  bis.gif

As ir 4u.gif nebesulaukiu jau drinks_cheers.gif nerealus jis man wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 10 01, 12:27)
As ir  4u.gif  nebesulaukiu jau  drinks_cheers.gif  nerealus jis man  wub.gif  wub.gif

Sutinku visu 100 procentu smile.gif drinks_cheers.gif geros tau nuotaikos bei koncerto ir laukiu ispūdžių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 10 01, 13:11)
Sutinku visu 100 procentu smile.gif drinks_cheers.gif geros tau nuotaikos bei koncerto ir laukiu ispūdžių  thumbup.gif

Tau irgi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 09 30, 20:26)
Tai ka... laukiu kol sestukai virsuj pasisuks... i kol desine pusi( virsutinia zandikaulia) biski nusileis. Kabinu elastika ant to prisukta s... ant pirmuka. Ni atsigert normaliai nein. Nervs jem...
Reiks pasifotkyt kokia diena i imest potograpiju. Ma jau 7 men praleki kaip kokias gazeles... ziuriu, ka dantai apsistaise biski...ner taip ziausriai baisu, ka pasiziuriu i veidrodi.  smile.gif

kur jus kraunat savo fotografijas? aš irgi noriu rolleyes.gif mano kabyklai dar tik 3 geri mėnesiai, o į savo pirmos dienos nuotrauką jau baisu ir žiūrėt.. fear.gif fear.gif fear.gif aš dabar jau kaip su holivudu jaučiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos. Buvau temą pametus. Taigi, rugsėjo 7d. pas gyd. Damušienę, dukrai buvo uždėti breketai viršutiniam žandikauliui. Pirmas tris dienas ir maudė, ir teko vaško uždėti ant iltinių. Greitai priprato, kalba normaliai. Sekantis vizitas lapkričio 2d. - sudės breketus ir apačioj. Balalaikos pasikeitimus pamatėme ir pagalvojom, kad labai panašu į dukros dantis. Iltiniai pas ją aukštai. Sąkandis neblogas, tad gydytoja sakė, kad apie metus teks nešioti breketus. Tėtis juokiasi, kaip nebus balti tie dantys, kad plauna po kiekvieno užvalgymo. Skalavimo skysčio buteliuko 250ml.'Listerine' užteko tik trims savaitėms. O kokį skalavimo skystį jūs naudojat? Beje dėl specialaus tarpdančių siūlo - nerandam niekur. Kur pirkot Kaune?
Aš irgi norėčiau foto parodyti į bendrą albumą.
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2011 10 01, 15:25)
kur jus kraunat savo fotografijas? aš irgi noriu  rolleyes.gif  mano kabyklai dar tik 3 geri mėnesiai, o į savo pirmos dienos nuotrauką jau baisu ir žiūrėt..  fear.gif  fear.gif  fear.gif  aš dabar jau kaip su holivudu jaučiuosi  rolleyes.gif

Cia kaip as sakau valdzia duod duomenis prisijungimui. Zinoma reik i paciam pasirodyt, ne tik i kitus zret.
Fain, ka po 3men jau matos pokyciai. O kur tu lankais? Ta prasme kurioj vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2011 10 01, 16:09)
Beje dėl specialaus tarpdančių siūlo

As perku lazerines odontologijos klinikoj, kur ir gydausi smile.gif
Atsakyti