QUOTE(AUSRONE @ 2011 10 12, 15:08)
Aš irgi auginu tik 40

bet stengiuosi augindama daugiau veislių atsirinkti tai kas man ir mano šeimai labiau patinka

o skonis matai labai subtilus reikalas ir kol pats neparagauji, tai ir nežinai ar patiks

čia tiesiog turėtų būti kokia apklausa su konkrečiom veislėm ir prabalsavimu ir tik taip būtų galima kažką bole menee išsiaiškint
man
asmeniškai labai skanūs buvo geltoni de Barao ir Lemon Boy , vyšniniai - (kadangi dar skanesnių neragavau) - Black Cherry, juodukai visai nieko - Black Krim

nors tiesą pasakius aš juodukais visai nesusižavėjau ir kitais metais tik juodus vyšniukus auginsiu

nebent iki to laiko kas nors ką nors toookio iškas, kad visoms labai užsireiks
QUOTE(Ex @ 2011 10 12, 16:13)
O tu pasisėk ir užsiaugink bent vieną daigą, paragausi ir žinosi
Daugiau ar mažiau, pro šalį visada prašausi. Kasmet vis atrasi kažką 'tokio', kuris nurungs buvusią pamėgtą veislę. Jau kiek metų auginu tuos pomidorus, o vis dar 'šaudau' ne visada taikliai...
Taigi, niekas tau jokio tobulo recepto nepasakys

Pirk sėklas pagal nuojautą, paveiksliuką, nuogirdas, sėk, augink, ragauk. Tik taip atrasi
savo patį pačiausią pomidorą...
aciu aciu
supratau... rimtai reik nuojauta pajungti
---------
a dabar pasipasakokit kaip rudeniui/ziemai siltnamius apdorojat derliu nuemusios... pas mane siemet improvizacija laisva tema : nugrebiau sena mulca ir sudeginau( pomidorai sirgo, tai nenorejau palikt), iskasiau von daug senos zemes, nes jau per virsu lipo, sukasiau , supurenau per lopeta, ant virsaus riebiai uzmeciau meslu, viska uzklojau kokiu 10 cm. nupjautu garstyciu sluoksniu, gerai nuo dusios palaisciau ( laistysiu dar ir dar, nes zeme buvo kaip pelenai sausa

) ir uzklojau argoplevele kiek turejau...
dar liko viena siltnami panasiai apdorot, tik garsycios jau baigesi

po kuom man ta mesla paslept

vejos jau turbut nebepjausiu