Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(AUSRONE @ 2011 10 12, 11:19)
Gerai, kai tau išeina truputį pasicekavint, aš tai dabar dirbt nebegaliu  doh.gif
eina sau, jaučiu, kaip pomidorligė mane puola ir jau galvoje sukasi bent 10 baisiai reikalingų rūšių wacko.gif  doh.gif dar gerai, kad čia viskas ne Lietuvoj, nes jau dabar matyt nuvaryčiau ir prisipirkčiau visa ką unsure.gif  įsivaizduojat, aš net rublio kursą pasižiūrėjau ir kokios persiuntimo į užsienį sąlygos iš šito puslapio
http://sadovod_net/i...ostavka_zarubej  fool.gif

as jau vakar rublio kursa derinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 10 12, 11:11)
aaaa...aiskus.... verysad.gif
dar nesu tokia pamidoruose igudus, kad akisne ta fotke pagautu blush2.gif
lotuliukas.gif
vat as ir galvoju atidarinet nuoruodas ar neatidarinet g.gif  biggrin.gif

Darykit be baimes,as jau perziurejau viska,bet niekas neuzkabino,tik vat Šokoladkos F1 tai noriuuu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linagele: 12 spalio 2011 - 10:39
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 12, 10:15)
vakar panikos priepuolis matyt buvo uzejes doh.gif

sitoj palatoj nenuostabu biggrin.gif Va, nespejus pomidoru nuo sakeliu nuvalgyt jau psichoze su seklu parduotuvem prasideda lotuliukas.gif Man rodos, siemet kur kas anksciau nei pernai liga griebe. O gal ir paleidus nebuvo..
As kol kas niekur neziuriu. Palauksiu sausio. Nieko siustis is uzjuriu neketinu, uzteks to, ka pasiulys LT. Gundanciais aprasymais nelabai pasitikiu, bevelyju augint tai, kas isbandyta ir patikrinta mano pacios arba SM forumieciu.
Papildyta:
QUOTE(vobla @ 2011 10 12, 10:16)
Dar atleiskit tundrai ar F1 reiskia, kad tai hibridas? ar ka kita? blush2.gif

F1 arba H reiskia hibrida mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 10 12, 11:37)
sitoj palatoj nenuostabu  biggrin.gif Va, nespejus pomidoru nuo sakeliu nuvalgyt jau psichoze su seklu parduotuvem prasideda  lotuliukas.gif  Man rodos, siemet kur kas anksciau nei pernai liga griebe. O gal ir paleidus nebuvo..
As kol kas niekur neziuriu. Palauksiu sausio. Nieko siustis is uzjuriu neketinu, uzteks to, ka pasiulys LT. Gundanciais aprasymais nelabai pasitikiu, bevelyju augint tai, kas isbandyta ir patikrinta mano pacios arba SM forumieciu.

tie aprasymai ir manes nezavi, bet va paveiksliukai tai ziauriai kabina, ir ne kablys nuaroj, bet visas inkaras lotuliukas.gif o kai dar esu naujoke, tai viska knieti isbandyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 12 spalio 2011 - 10:42
QUOTE(vobla @ 2011 10 12, 11:16)
Dar atleiskit tundrai ar F1 reiskia, kad tai hibridas? ar ka kita? blush2.gif

pirmos kartos hibridas wink.gif

Ir nebijokit tų nuorodų, mažu perdegs ir nereiks biggrin.gif

Semailles
The Kitchen Garden
Kokopelli

Tomates classiques
Tomates anciennes
Tomates cerises

USA, CA

tomatobob
tomatogrowers

A-C
D-L
M-R
S-Z

Pagal spalvas:
Green
Orange
Pink
Purple
Red
Striped
White
Yellow

Ausrone, pasidaryk šiltnamio planelį ir viskas bus aišku. Aš jau vasaros vidury pasidarius, vakar šiek tiek pataisiau ir ramu. Na, netelpa daugiau, niekaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 10 12, 11:43)
pirmos kartos hibridas wink.gif

is hibrido, kaip suprantu, pats seklu nepasiliksi. jeigu patiks kitamet vel teks seklu ieskoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 10 12, 11:47)
is hibrido, kaip suprantu,  pats seklu nepasiliksi. jeigu patiks kitamet vel teks seklu ieskoti g.gif

taip, tačiau hibridai labiau atsparesni nepalankioms augimo sąlygoms ( žemoms temperatūroms), ligoms ir derlingesni.

Todėl vis smalsu ale nelabai drąsu klaust, ką ten paštu siuntinėjasi, nejau tokie kalnai nehibridų prikaupti.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 10 12, 11:43)
Ausrone, pasidaryk šiltnamio planelį ir viskas bus aišku. Aš jau vasaros vidury pasidarius, vakar šiek tiek pataisiau ir ramu. Na, netelpa daugiau, niekaip biggrin.gif

Tai, kad man aišku, kiek pas mane telpa...bet man vis dar knieti naujas veisles išbandyt rolleyes.gif
O kokias veisles iš pernai atsirinkai? nieko naujo nebandysi?
Atsakyti
Kaip fainai akis paganiau wub.gif
Mano brangiausias niekaip nesuvokia, kaip galima ištisus metus žiūrėt į pomidorą, nu suvalgei, apsilaižei ir eini, jam tiek ir gana... doh.gif
Man tos nuorodos, tai kaip relaksas, kaip botanikos sodas, o bežiūrinėjant galima labai sėkmingai užsigrūdint ir nieko naujo nebenorėt... bigsmile.gif

Bet aš , kad nesėdėt apkiautus, o kokias 1-2 naujas veisles kasmet išbandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 10 12, 12:03)
O kokias veisles iš pernai atsirinkai? nieko naujo nebandysi?

Delfine, Monroe ir Corazon. Jei ne Geroji Fėja, dar būtų buvęs Lemon boy. Psio, visa kita naujienos, nupirktos sėklos po sėjos ar buvusios sąraše 'Būtina įsigyt'. Dabar ramu. biggrin.gif
O kokias pati iš pernai sekančiam sezonui augint žadi?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 10 12, 11:25)
Kaip fainai akis paganiau wub.gif
Mano brangiausias niekaip nesuvokia, kaip galima ištisus metus žiūrėt į pomidorą, nu suvalgei, apsilaižei ir eini, jam tiek ir gana... doh.gif
Man tos nuorodos, tai kaip relaksas, kaip botanikos sodas, o bežiūrinėjant galima labai sėkmingai užsigrūdint ir nieko naujo nebenorėt... bigsmile.gif

Bet aš , kad nesėdėt apkiautus, o kokias 1-2 naujas veisles kasmet išbandyt smile.gif

Mano vyras irgi būna nustebęs, jei priėjęs prie kompo randa mane ne SM, ar pomidorų puslapiuose, pvz. delfyje.
klausia ar nesusrigau kuom nors. lotuliukas.gif
Nors šių metų derlius patiko ir jam.
Aišku yra rūšys, kur kitamet tikrai neauginsiu, bet gi atsiras vietos vietoj tų rūšių kitiems bandymams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 10 12, 12:25)

Nu man irgi gražu į jas žiūrėt, bet kažkodėl man nepavyksta užsigrūdint, matyt dar per mažai žiūrėjau g.gif biggrin.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 10 12, 13:06)
Delfine, Monroe ir Corazon. Jei ne Geroji Fėja, dar būtų buvęs Lemon boy. Psio, visa kita naujienos, nupirktos sėklos po sėjos ar buvusios sąraše 'Būtina įsigyt'. Dabar ramu. biggrin.gif
O kokias pati iš pernai sekančiam sezonui augint žadi?

Būtinai sėsiu iš pernai augintų Corazon, Jasminia, Tamaris, Lemon Boy, Black Cherry, De Barao ir San Marzano... g.gif o šiap kiek dar turiu visokių, tai matyt kokius tris metus galėčiau net nepirkt sėklų cool.gif Bandysiu šiemet sutilpt į 15 veislių rolleyes.gif
Atsakyti