Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

ax.gif na va...šiaip visur rašo , kad patys skaniausi juodieji pomidorai...alia , nu viską reik pačiam bandyti ir ragauti...aš nėr dar bandžius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 10 03, 11:58)
ax.gif na va...šiaip visur rašo , kad patys skaniausi juodieji pomidorai...alia , nu viską reik pačiam bandyti ir ragauti...aš nėr dar bandžius lotuliukas.gif

Nu žinok gal aš per daug rūšių turėjau, tai man jie tokio vienodo skonio pasirodė, o gal ir šiaip pabodo g.gif negaliu sakyt, kad neskanūs, bet tikrai užteks man kelių veislių kitąmet, o tu būtinai pabandyk, verta mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai neblogus turiu rusiskus VERLIOKA F,KOSTROMA F,FIGARO F (tie neatsimenu ar rusiski ar ne) raudoni normalaus dydzio pomidorai,atitiko visus kriterijus apie kuriuos rase ant pokelio,tik DE BARAO turejo but juodi isejo raudoni bigsmile.gif skonis geras ,mano seimyna tokius nedickus megsta ,jau man patinka tookie i kuriuos jau normaliai gali isikibt... lotuliukas.gif
Atsakyti
ax.gif ir dar kitąmet noriu išbandyti irgi savotiškos egzotikos lotuliukas.gif lietuviškas veisles -turiu rutulius , svara , viltis...ypač svara mane intriguoja pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 10 03, 12:51)
nors žiauriai dar bely sachar ir to izumrudnoe jabloko norėčiau paragaut lotuliukas.gif

Pirmojo pati kelias sėklas gavau, tai nesidalinsiu, o jabloko galiu padovanot, jei atsiūsit adresą. Skonis toks savotiškas. Tiesa, ragavau jau pernokusį, nes taip išėjo, kad norėjo pavaišinti, o kai išsiaiškinau, kad čia izumrudnoje jabloko, tai nokinau papildomai ir krapščiau sėklas.
Padariau sąrašą sėkliukų užsakymui ir išiunčiau Loretai. Galvoju, jau ramu rolleyes.gif , o jūs begėdės blush2.gif pradėjot intensyviai girt Delfinus lotuliukas.gif , taigi aš jų dar neturiu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mega_shok.gif
O kur dar planuose apsilankyti pavasariop lenkijoje daržininkų mekoje OBI doh.gif lotuliukas.gif frusty.gif
Atsakyti
4u.gif ax.gif jo jo...visur juos tik giria giria...žiūrėsim kaip jie pas mane augs...o dar iš visokių atsiliepimų , tai išskiria augintojai tokius
BROOKLYN,DELFINE,RAISSA,MARISA ir man kažkaip atrodo , kad jie maždaug lygiaverčiai yra...visi hibridai , raudoni , kiek suprantu ir skonio turbūt irgi panašaus... g.gif

Dar tokia nuorodėlė , gan daug hibridų aprašyta, gal kam pravers...
http://www.agrimatco...mp;limitstart=0
Papildyta:
biggrin.gif
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 10 03, 13:16)
Pirmojo pati kelias sėklas gavau, tai nesidalinsiu, o jabloko galiu padovanot, jei atsiūsit adresą. Skonis toks savotiškas. Tiesa, ragavau jau pernokusį, nes taip išėjo, kad norėjo pavaišinti, o kai išsiaiškinau, kad čia izumrudnoje jabloko, tai nokinau papildomai ir krapščiau sėklas.
Padariau sąrašą sėkliukų užsakymui ir išiunčiau Loretai. Galvoju, jau ramu  rolleyes.gif , o jūs begėdės  blush2.gif pradėjot intensyviai girt Delfinus  lotuliukas.gif , taigi aš jų dar neturiu  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mega_shok.gif
O kur dar planuose apsilankyti pavasariop lenkijoje daržininkų mekoje OBI  doh.gif  lotuliukas.gif  frusty.gif

ax.gif o kas per lenkų daržininkų meka...internete ji...gal galima nuorodą biggrin.gif mane dar moliūgai domina lotuliukas.gif

biggrin.gif ... o , pasaulio stebūklas ir pas Loretą yra ...alia raudonas biggrin.gif vienžo... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 03 spalio 2011 - 12:38
QUOTE(diuni @ 2011 10 03, 12:07)
ax.gif ir dar kitąmet noriu išbandyti irgi savotiškos egzotikos lotuliukas.gif lietuviškas veisles -turiu rutulius , svara , viltis...ypač svara mane intriguoja pabandyti biggrin.gif

Vilti siemet auginau, auginsiu ir kitus metus - neauksti, nehibridai, bet neserga ir vaisiu dar dabar zaliu kaba.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 10 03, 14:30)
ax.gif o kas per lenkų daržininkų meka...internete ji...gal galima nuorodą biggrin.gif mane dar moliūgai domina lotuliukas.gif

http://www.obi.pl/pl...rady/index.html
Ten puse parduotuvės skirta statyboms (kaip mūsų super mega senukai būtų), o kita pusė skirta sodybos aplinkai tvarkyti ir prižiūrėti (visokie įrankiai, agregatai ir tt.), bet pavasarį, o tiksliau po naujų metų turėtų sėklomis prekiauti.
O moliūgų simpatiškų ir skanių mačiau:
http://www.seemnemaa...ndex.php?CID=18
ypatingai skanus ir daug mėsos:
http://www.seemnemaa...x.php?GID=11552
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 10 03, 12:50)
Labai neblogus turiu rusiskus VERLIOKA F,KOSTROMA F,FIGARO F (tie neatsimenu ar rusiski ar ne) raudoni normalaus dydzio pomidorai,atitiko visus kriterijus apie kuriuos rase ant pokelio,tik DE BARAO turejo but juodi isejo raudoni bigsmile.gif skonis geras ,mano seimyna tokius nedickus megsta ,jau man patinka tookie i kuriuos jau normaliai gali isikibt... lotuliukas.gif

o tie rusiški, kokio dydžio pomidorai? ar labai akmeniniai?
DE BARAO galiu pasiūlyt geltonus ir juodus, jeigu reikia smile.gif Auginau šiemet geltonus tai labai patiko, būtinai auginsiu ir kitąmet smile.gif

QUOTE(AusrinesMama @ 2011 10 03, 13:16)
galiu padovanot, jei atsiūsit adresą. Skonis toks savotiškas.

Padariau sąrašą sėkliukų užsakymui ir išiunčiau Loretai.

bigsmile.gif nOOORIU biggrin.gif 4u.gif Parašysiu į až smile.gif Mainais galiu tau žalią Kiwį iš Loretos sodų pasiūlyt, irgi išsikrapščiau pati sėklytes, nes visai patiko, ypač mano vienai merginai buvo faworitinis pomidoras biggrin.gif
O kokias veisles užsisakinėsi?

QUOTE(Vessta @ 2011 10 03, 13:33)
Vilti siemet auginau, auginsiu ir kitus metus - neauksti, nehibridai, bet neserga ir vaisiu dar dabar zaliu kaba.

Jie tinkami lauke augint? ar jų buna dar kur pardėse pirkt?
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 10 03, 13:30)
BROOKLYN,DELFINE,RAISSA,MARISA  ir man kažkaip atrodo , kad jie maždaug lygiaverčiai yra...

Taip, maždaug teisi esi smile.gif Visus esu auginusi ne vienerius metus, bet keli metai pasilikau tik prie Delfin'ų.
Brooklyn - Delfinų "pagerinta" atmaina, bet jie man gerokai "nutolę" nuo realių Delfinų, odelė kietesnė, patys pomidorai vos stambesni.
Raissa nepatiko, odelės storis - kaip krokodilo šarvas doh.gif nu tikrai ne pensininkų pomidoras... Skonis tai normalus.
Marissa - niekaip negalėjau "sučiupinėt" koks jų skonis, ragavau ir vasaros pradžioj ir pabaigoj, ir sunokusį, ir pernokusį... spjoviau, daugiau nebeauginau..
Delfinai... nu ką.. be komentarų... wub.gif Pakartosiu Gaudvilės labai taiklų atsiliepimą apie juos: ant duonytės sviestuko, pabarstyti druskyte ir atsikąsti Delfin pomidoro... mmmmmm...vaikystės skonis... wub.gif
Va teip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 10 03, 16:01)
O kokias veisles užsisakinėsi?

1.Ananasas – aukšti, vidutinio vėlyvumo, iki 800gr geltoni, mėsingi, sultingi
2.Demidovsky – aukšti, vidutinio vėlyvumo, 700gr raudoni, mėsingi, sultingi
3.Fejerwerk – aukšti, vidutinio vėlyvumo, 250gr raudoni su geltonais dryžiukais,
4.Gigantas – aukšti, vidutinio vėlyvumo, iki 1kg raudoni, mėsingi, sultingi
5.Zolotoi drakon – aukšti, vidutinio vėlyvumo, 300gr oranžiniai, mėsingi, sultingi
6.Иван Купала – aukšti, vidutinio vėlyvumo, 430gr raudoni, dideli, vaisių daug
7.Малахитовая шкатулка – aukšti, vidutinio vėlyvumo, 500gr juodai raudoni
8.Малахитовая шкатулка gelsvi– aukšti, vidutinio vėlyvumo, iki 800gr žaliai geltoni,
9.Медовый спас – aukšti, vidutinio vėlyvumo, 450gr dideli, oranžiniai, beveik be sėklų,
10.Чёрный жемчуг – aukšti, vidutinio vėlyvumo, 200gr juodi, sultingi, mėsingi
doh.gif doh.gif doh.gif
Nebūt šitos temos, sėdėčiau maksimum kokias 5 veisles apsikabinus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 10 03, 15:37)
Nebūt šitos temos, sėdėčiau maksimum kokias 5 veisles apsikabinus  lotuliukas.gif

Va čia tai suprantu - žmogus apsiprekino thumbup.gif Pamatysi, kitąmet ragausi ir džiaugsiesi. Va, tik dar Delfinų nusipirk ir dėk tašką... smile.gif
Atsakyti